‘Sterretje’ Geraldine Kemper mag blijven bij BNN

BNN en Geraldine Kemper gaan nog een jaar met elkaar verder. De Volendamse won vorige zomer een jaarcontract bij de omroep via het programma Sterretje Gezocht. “BNN is heel blij met Geraldine als één van de presentatrices van Spuiten en Slikken en met haar bijdrage voor de digitale zender 101″, vertelt Pim Castelijn aan Zappen.blog.nl.

De Directeur TV van BNN vervolgt: “In het nieuwe seizoen zal zij deze dingen ook weer blijven doen. Haar contract wordt daarom verlengd tot 2011. Deze zomer is zij ook te zien in de nieuwe serie Nu We Er Toch Zijn Op Vakantie waarin tien BNN-presentatoren de leukste vakantieplekken van Nederland bezoeken en de gastvrijheid testen van de lokalen én de toeristen. Daarnaast presenteert zij trickmania op 101.tv.”

Leuk! Weliswaar is de rol van Geraldine bescheiden tot op heden, ze groeit wel in het vak als tv-maker. Minstens nog een jaar te zien dus bij BNN.

Zie ook:
- Sterretje gevonden: Geraldine wordt nieuwe BNN-presentatrice
- BNN-Sterretje Geraldine Kemper maakt vanavond presentatiedebuut
- De tv-transfers uit de zomer van 2009
- Geraldine Kemper maakt debuut als draagmoeder in ONM

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Sterretje’ Geraldine Kemper mag blijven bij BNN

  1. Frans

    Nee heh, wat een muts is dat toch. Wees ‘s stoerder.
    Neem een beter kapsel en laat die rouge achterwege !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>