Verstening en verstandelijke beperking in EO’s Jong

De EO begint vandaag aan een nieuw seizoen van Jong. In de reportageserie trekt Manuel Venderbos enkele dagen op met jongeren die een probleem hebben. Vanavond is dat iemand met een verstandelijke beperking, volgende week een meisje dat langzaam versteent en een meisje wiens gewrichten te pas en te onpas uit de kom schieten. De week erna geen lichamelijke klacht maar twee meisjes met een verkeerd zelfbeeld.

Jong neemt het stokje over van Je Zal Het Maar Hebben, dat de afgelopen weken met veel succes op de zondagavond is uitgezonden. De programma’s lijken steeds dichter tot elkaar te groeien, zeker met de eerste onderwerpen uit dit seizoen Jong. Valerio had dezelfde ‘cases’ kunnen hebben. Al doet Manuel het natuurlijk met de EO-benadering. Hij is overigens nog op zoek naar mensen die hun verhaal willen vertellen.

Jong, 21.25 uur, EO (NL3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>