Youp van ‘t Hek maakt weer Oudejaarsconference

Halleluja! Youp van ‘t Hek gaat weer een oudejaarsconference maken. Dat belooft hij vandaag in Trouw. “Ik vind optreden nog veel te leuk, echt. Ik doe het nu weer met ongelooflijk veel plezier. En ik heb in ieder geval de afspraak dat ik 2011 de oudejaarsconference ga doen. Daarna zou ik misschien wel een paar jaar een oudejaars op een rij willen doen. Meer kortebaanwerk in ieder geval.”

Afgelopen december zond de publieke omroep de conference van Jan Jaap van der Wal uit. Deze trok 1,2 miljoen kijkers op Oudejaarsavond en was daarmee de slechtst bekeken oudejaarsconference van de Vara sinds tijden. Conferences van Van ‘t Hek trekken doorgaans 2,5 miljoen kijkers bij de tv-première.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Youp van ‘t Hek maakt weer Oudejaarsconference

  1. Kees

    *buigt nederig voor Youp* Godzijdank zeg! Nog een keer die Jan Jaap van der Kwal was gewoon kijkers pesten. Het enige waar ik bij Jan Jaap om kan lachen is die misvormde smoel van hem.

      /   Reply  / 
  2. Ariane

    Beter Jan Jaap van der Wal dan de Tokkiehumor van Guido Weijers.
    Ik heb respect voor het feit dat Youp al zo veel jaar zo’n groot publiek aan zich weet te binden, maar de laatste keer dat ik om hem heb moeten lachen, zal rond 1995 geweest zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>