Paul de Leeuw krijgt groen licht voor satirische nieuwsshow

Paul de Leeuw gaat definitief een satirisch nieuwsprogramma maken voor de Vara. Dat bevestigde de presentator gisteren in Life4You. In februari is een pilot opgenomen voor het programma, waar nu dus groen licht aan is gegeven. “Wanneer het wordt uitgezonden is nog niet bekend. Ik ben de presentator”, vertelt Paul bij Carlo Boszhard en Irene Moors.

Eerder vertelde Paul over de pilot: “Nee, het is geen zaterdagavondknaller. Het heeft wel met actualiteit te maken en veel grappen over actualiteit.” Bij de pilot werd Paul bijgestaan door Marc-Marie Huijbregts, Thomas van Luyn, Mike Boddé, Micha Wertheim en Roué Verveer. Nu zegt Paul dat Marc-Marie niet zal meedoen aan de volledige serie.

De Leeuw is deze en volgende maand nog te zien met de Madiwodovrijdagshow, onduidelijk is wanneer hij daarna terugkomt op tv. “Ik ben met de Vara aan het praten wat we gaan doen. Het is heerlijk om te weten dat je niet 6 september alweer moet.” Vermoedelijk zal hij pas in december met enkele specials komen rondom sinterklaas en oud & nieuw.

Zie ook:
- Paul de Leeuw neemt pilot op voor satirische nieuwsshow
- Paul de Leeuw: Misschien mijn talent wel vermorst
- Marc-Marie Huijbregts ook in satireshow Paul de Leeuw

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Paul de Leeuw krijgt groen licht voor satirische nieuwsshow

  1. Markus

    Ik hoop dat Paul vanaf januari met een zaterdag talkshow komt met daarbij cabaret e.d. In de madiwodo heeft hij wel bewezen een goede interviewer te zijn.
    Ik hoop ook dat Ranking the Stars weer eens terugkomt, blijft namelijk erg vermakelijk.

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      stiekem hoop ik daar ook op!

        /   Reply  / 
      1. tjep

        kopspijkers 3.0 met Paul!

          /   Reply  / 
  2. rob

    Nou dat wordt weer een hoop afzeiken naar de rechtse regering.
    Bekende rijtje cabaret weer erbij, ik zal er niet naar kijken in ieder geval.

      /   Reply  / 
    1. Rien

      mee eens

        /   Reply  / 
  3. Jerrold

    Paul, kom gewoon terug met Mooi weer de Leeuw! love you (A) :P

      /   Reply  / 
  4. Rik

    Kennen we die satirische nieuwsshow van Patrick Lodiers nog? Bah.

      /   Reply  / 
  5. John van Dun

    GENOEG IS GENOEG!! Geen vadsige relnichten meer op tv!

    Mijn advies aan PdL is dat hij nu moet stoppen. Ik voel al aan dat natuurlijk, zoals iemand hierboven al schreef, alles wat rechts is met de bekende socialistische onderbuikgevoelens one-liners zullen moeten worden bestreden.

    Maar ach, de vara hangt aan elkaar van uitgerangeerde zestiende rangs cabaretiers.

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Wat naak je je op alle mediasites toch druk. Ga wat leuks doen i.p.v blijkbaar met tegenzin met je moeder op de bank te zitten. Ga een vrouw zoeken ofzo. Je hoeft geen Paul de leeuw en Gtst te kijken hoor!

        /   Reply  / 
    2. Paul

      riekt het hier weer naar naaaar willen doen,de daad erbij voegen bijvoorbeeld.de Regering is er zelf ook debet aan.Overal kunnen jongeren op de hoek van de straat drank en drugs kopen.En dan worden ze raar in hun hoofd en plots heeft een ander alles gedaan.En dan gaan ze plots hele rare dingen doen.

        /   Reply  / 
    3. Waar is hier de nooduitgang

      Ik hou het kort. Ik ben het helemaal met John eens. Michel is misschien een van de weinige paultje-aanhangers. Ruim 15 miljoen mensen kijken niet naar die gast, een overgrote meerderheid. Nee, paultje moet gewoon aandacht aan zijn gezin besteden en het televisievak aan professionals overlaten, want daar heeft hij dus echt geen kaas van gegeten.

        /   Reply  / 
      1. Michel

        Een van de weinige Paul aanhangers? Wat een onzin. Ik vind zijn programma’s vaak leuk maar, ben geen aanhanger. Raar dat iemand al meer dan 25 jaar op tv is en er geen kaas van gegeten heeft. en weinig aanhangers maar, altijd de zaal vol hebben met een wachtlijst, dvd’s en cd’s vliegen de winkels uit, theaters zitten vol, concerten waaronder meerderre malen het uitgekocht stadion, bioacopen zitten vol. En jij hebt het over weinig aanhangers? Het is zeer duidelijk dat juist jij geen verstand hebt van tv maken maar een zeurende kijker. Er zijn genoeg zenders hier in Nederland dus kijk gewoon wat anders als je het niet leuk vind.

          /   Reply  / 
        1. Waar is hier de nooduitgang

          Oeps, toch een gevoelige snaar geraakt. Tja, dat heb je met de waarheid. Nuff said.

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>