Trailer nieuwe Vara-thrillerserie Overspel (video)

De Vara komt vroeg in het nieuwe tv-seizoen met de nieuwe dramaserie Overspel, een psychologische thriller over onmogelijke liefde. De opnames zijn inmiddels achter de rug voor hoofdrolspelers Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen en ook de montage is grotendeels klaar. Zodoende biedt de Vara nu alvast een fijne trailer aan van Overspel.

De Vara meldt inhoudelijk over Overspel: “De jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) is getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.

Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris dubbel klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Een ingewikkeld spel van hoogoplopende emoties, conflicterende belangen en juridische verwikkelingen begint, waarbij de inzet hoog is. Ook Willem is getrouwd, heeft kinderen en is uiterste loyaliteit verschuldigd aan zijn cliënt Couwenberg. De ontwikkelingen zijn pijnlijk en tenslotte zelfs gevaarlijk, wanneer er een raadselachtige moord plaatsvindt.”

Overspel zal worden uitgezonden op de donderdagavond van Nederland 1, waar eerder ook dramaserie Bloedverwanten was te zien.

Bekijk de trailer:

Zie ook:
- Overzicht: Nederlandse dramaseries bij NPO 2010/11
- Vara komt na Vuurzee met dramaserie Overspel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Trailer nieuwe Vara-thrillerserie Overspel (video)

  1. M.

    Beeld blijft na 5 seconden stil staan. Meer mensen last van?

      /   Reply  / 
    1. Brt

      Zelfde hier!

        /   Reply  / 
    2. Hahaha

      Ik krijg in een keer gayporn te zien

        /   Reply  / 
  2. Robbieboy

    Ziet er goed uit, die promo

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Overzicht: Nederlandse dramaseries bij NPO 2011/12 | Zappen

  4. Overspelige

    Ik houd hier totaal niet van Bah.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>