Boekenweek met Van Kooten en De Bie

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is al geruime tijd op zoek naar een mooie vorm om boeken en literatuur aandacht te geven. Nu scoren boekenprogramma's doorgaans niet zo goed, maar je hebt best kans dat alle tamtam voor de Boekenweek dit jaar wel aanslaat. Om te beginnen is er vanavond een bloemlezing uit het oeuvre van Van Kooten en De Bie onder de naam: Van Oude Jongens Krentenbrood.

Het thema van de Boekenweek is dit jaar Van oude menschen en dingen die voorbijgaan. Van Kooten en De Bie laten in hun selectie vanavond allerlei sketches zien waarin krasse knarren, ouwe lullen en andere maffe senioren van zich doen spreken.

Het hele Boekenweek-gebeuren is overigens niet alleen bedoeld om de week an sich extra te promoten, maar ook een manier om Nederland 2 – het kanaal voor verdieping – beter op de kaart te zetten.

Van Kooten & De Bie: Van Oude Jongens Krentenbrood, 20.50 uur, VPRO (Nederland 2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>