Zomergasten aast op verwondering van buitenstaander

Met het aantrekken van Jan Leyers beleeft Zomergasten dit jaar een primeur: een niet-Nederlandse gastheer (m/v). Het lijkt een bewuste keuze van Peter van Ingen, de man die achter de schermen aan de touwtjes van Zomergasten trekt. Van Ingen: “Jan volgt Nederland al jaren op de voet met de verwondering van een betrekkelijke buitenstaander. Die verwondering gecombineerd met zijn drang om in elk gesprek tot de essentie te komen, maakt hem bij uitstek geschikt om het 25ste seizoen van Zomergasten te presenteren.”

Deze blog kon gisteren als eerste melden dat Leyers de komende reeks Zomergasten presenteert, de Belg zat gisteravond in De Wereld Draait Door om te praten over het prestigebaantje. “Het voelde alsof ik werd opgeroepen voor de nationale ploeg. Je zegt natuurlijk ja, maar wel met een bepaalde spanning. Ik geloof niet dat ik al ooit eerder zo hard naar iets heb uitgekeken.”

De eerste aflevering van Zomergasten is op 22 juli. De zes gasten van dit seizoen zijn nog niet bekend. Leyers verklapte wel dat iemand van zijn wensenlijstje zal aanschuiven.

Zie ook:
- ‘Belgische Jan Leyers nieuwe presentator Zomergasten’
- DWDD onthult weer presentator Zomergasten
- Jelle Brandt Corstius stopt met Zomergasten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomergasten aast op verwondering van buitenstaander

  1. thea vd berg

    Ik vind het een goede keuze, die man heeft mooie programma’s gemaakt. Ik ga in elk geval zeker kijken!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Adriaan van Dis na presentator nu zelf in Zomergasten | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>