Jelle Brandt Corstius stopt met Zomergasten

Zomergasten krijgt dit jaar een nieuw gezicht. Jelle Brandt Corstius verklapt op twitter dat hij na twee seizoenen stopt met het interviewprogramma. Wie hem opvolgt, is nog niet bekend, maar van verschillende kanten wordt meegedacht. Velen tippen Matthijs van Nieuwkerk, maar Vara-collega Paul Witteman is het daar niet mee eens. “DWDD is het feestje van Matthijs, terwijl Zomergasten juist het feestje van de gast moet zijn. Voor de volgende Zomergasten denk ik daarom aan Jeroen Pauw”, tekent De Volkskrant op.

Het is niet bekend wanneer de VPRO met namen voor het 2012-seizoen naar buiten komt. De rol van Brandt Corstius als presentator werd twee jaar terug in De Wereld Draait Door wereldkundig gemaakt.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jelle Brandt Corstius stopt met Zomergasten

  1. Pieter

    wilfred de jong?

      /   Reply  / 
    1. Simone

      Ik vraag me dus al jaren af waarom ze Wilfried de Jong nooit hebben gevraagd. Hij werkt al jaren bij de VPRO en heeft inmiddels wel bewezen hier geknipt voor te zijn. Misschien hebben ze hem al wel eerder gevraagd en wilde hij niet? Zou natuurlijk ook kunnen. Zo niet, dan hoop ik zeker dat ze dat dan nu gaan doen.

        /   Reply  / 
  2. bart

    of hij stopt is volgens mij niet duidelijk, het is in ieder geval niet meer de presentator, maar is dat zijn keuze of die van het programma?

      /   Reply  / 
  3. Pingback: DWDD onthult weer presentator Zomergasten | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>