Ongelukje glazen toren bij Paul de Leeuw geen ongeluk


Geschrokken reacties gisteren, toen Ilona in het programma Mooi! Weer de Leeuw in een glazen toren terechtkwam. Ze moest van Paul de Leeuw een paar glazen uit een toren halen. Alleen liep dat af met een ingestorte toren en een bebloede Ilona. Een ongelukje? De Telegravin ploos het incident uit en kwam tot de ontdekking dat van een ongelukje geen sprake is.

De Leeuw gaf haar namelijk een zetje in de rug. Waarschijnlijk bedoeld om haar te laten uitschieten, alleen was het zetje iets te krachtig en dook Ilona frontaal in de glazen toren.

"Shit, wat gebeurt er nou?", riep De Leeuw terwijl ze bloedend tussen de
glassplinters lag, "Ach, Jezus, ach, het ging zo snel! Je was zó
nerveus, hè?"

Grote stills van het incident bekijk je op De Telegravin.

Zie ook:
- Paul de Leeuw vindt De Nieuwe Uri Geller 'kut'
- Paul raakt uitgekeken op Mooi! Weer de Leeuw
- Paul de Leeuw blijft bij de Vara

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Ongelukje glazen toren bij Paul de Leeuw geen ongeluk

  1. marlou

    Dat was duidelijk te zien, daar hoeft niets voor uitgeplozen te worden.

      /   Reply  / 
  2. Ramon

    Tja, dan heeft de Telegraaf gelijk. Mijn vriend zei ook al dat Paul haar een zetje gaf. Echter er was geen opzet in het spel. Hij wou waarschijnlijk haar laten schrikken, en dat is gelukt.Ze kregen wel alle aandacht daarna van Paul, en hij heeft zich wel 6 keer verontschuldigd. Maar ja dat zie je niet als je naar Uri Geller of Idols kijkt.

      /   Reply  / 
  3. bart

    inderdaad, overdreven toon. je zag dat ze een duw kreeg en dat paul bezig was met bepalen hoe erg het precies was. ze kreeg zelf iets van een verontschuldiging.

      /   Reply  / 
  4. Jos

    Het was duidelijk te zien dat Paul de Leeuw haar een zetje gaf, dat had de hele zaal ook meteen door. De Leeuw gaf zijn fout toe en bood zijn excuses aan. Waarschijnlijk ging het om een uit de hand gelopen grap en wilde hij alleen bereiken dat de glazen toren omviel omdat het allemaal te lang duurde. Dus wat zou er uitgeplozen moeten worden?

      /   Reply  / 
  5. Ramon

    Daar heb je een punt, het werd inderdaad een beetje langdradig.

      /   Reply  / 
  6. roelof

    zoals jij het zegt herman lijkt het net alsof paul probeert die vrouw expres te verwonden, maar dat is helemaal niet zo.
    ik ben het met jos eens,: een uit de hand gelopen grap.
    waar je je al niet druk over kan maken

      /   Reply  / 
  7. marco

    Telegraaf weer natuurlijk , is er geen nieuws dan maken we wel nieuws.
    Voor iedereen die de uitzending heeft gezien was en is duidelijk de Leeuw haar een tikje wilde geven om die glazen toren wat versneld om te gooien maar het tikje was een iets te harde duw waardoor de vrouw die al naar voren gebogen stond haar evenwicht verloor.
    De Leeuw heeft gelijk aan gegeven dat het zijn schuld was en heeft daarom ook het liedje voor hen gezongen.
    Dus er hoeft niets uitgeplozen te worden of je moet de uitzending niet gezien hebben en er een rel van proberen te maken zoals de telegraaf

      /   Reply  / 
  8. ik reageer ook ff....

    Het slechte eraan is dat er niemand een veiligheidsbril droeg. Toen deze toren bij Love Letters gebruikt werd, droegen de kandidaten brillen ter bescherming van de ogen.

    Deze dame mag van geluk spreken dat ze geen glas in haar gezicht heeft gehad of haar polsen ‘per ongeluk’ zou hebben doorgesneden…

      /   Reply  / 
  9. Pi

    Dat is dan zeker die slechte stunt of grap waar hij het in het stukje van november 2007 overhad. Daarin zei hij dat als hij van een show afwilde, hij dan expres een grap deed die slecht zou vallen, zodat hij vanzelf kon stoppen met een succesvolle show.

      /   Reply  / 
  10. Kokstra

    Hij heeft het zondag zelfs nog gezegd. Wat een nieuws.

      /   Reply  / 
  11. Jordy van Eijndhoven

    Goh, late reactie, maar ik vind die Telegravin (Heeft overigens NIKS met de Telegraaf te maken) maar een lompe rot-site als je het mij vraagt. Lees de racties maar bij het artikel op die site, voor iedereen dar staat het punt vast: Paul de Leeuw is een klootzak. Is er 1 iemand die het er niet mee eens is en standpunten geeft waarom niet, owrdt het door de baas daar beantwoord met: “Gaap.”

    Trouwens, werd ook nog iets gezegd over Zappen.blog, dat iedereen die het niet erg vond maar daarnaartoe moest, en dat Herman Roggeveen hen dan van harte welkom zou heten :P

    Lompe site, die Telegravin.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>