BNN verwacht vanaf september opvolger De Lama’s

Op de vrijdagavond van Nederland 3 is toch een gat ontstaan met het wegvallen van De Lama’s. Paul de Leeuw doet het heel verdienstelijk op die avond, maar het is toch een heel andere vorm van humor dan we gewend waren. De zender zet nu hoog in op Budget TV, dat vrijdag begint, zoals de vele bushokjesposters ons helpen herinneren. Maar achter de schermen is BNN druk bezig een opvolger voor De Lama’s klaar te stomen. Welke mogelijk al in september te zien is.

“We zijn nu bezig een groepje jongeren klaar te stomen”, verklapte Patrick Lodiers zojuist in De Wereld Draait Door. “Hopelijk kunnen we daarmee in september beginnen.” Eerder is al bekend geworden dat Klaas van Eerden er deel van uitmaakt.

Lodiers benadrukte overigens dat er nu geïnvesteerd moet worden in de jeugd om vernieuwing in het publieke bestel te bewerkstelligen. De Lama’s – of hoe het nieuwe gezelschap ook gaat heten – zouden daar een voorbeeld van zijn.

Zie ook:
- BNN in najaar met opvolger De Lama’s
- De Lama’s stoppen, maar De Lama’s gaat wellicht door

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN verwacht vanaf september opvolger De Lama’s

  1. marco

    budget tv is toch van de AVRO ?????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>