Ruben Nicolai vreest kijkcijfers Budget TV niet

Met 600 duizend kijkers was Budget TV vorige week redelijk goed bekeken. Al hadden sommige partijen een hogere score verwacht voor de ex-Lama’s. Daar ligt Ruben Nicolai niet wakker van. “Ja, wat is slecht? Het verwachtingspatroon verschilde nogal. Sommigen rekenden op 1 miljoen kijkers, anderen op nog meer, maar ik zat er met mijn 652 duizend kijkers keurig in de buurt”, zegt hij in De Volkskrant. “Ik heb rekening gehouden met de sterke concurrentie.”

“Bovendien trek ik me niet veel aan van de recensies. Er is met veel bombarie afscheid genomen van De Lama’s en ik ben verhuisd naar een andere omroep. Dat is voor recensenten een reden voor negatieve kritiek. Toch zijn we op de goede weg, maken we veel plezier en hangt er een goede sfeer. Liever klein beginnenn en groeien dan groot beginnen en in de goot eindigen.”

Zelf heb ik vorige week vol spanning naar de eerste aflevering gekeken. Een aantal geinige onderdelen, maar het einde heb ik niet gehaald. Het was allemaal wel erg veel en vooral verschillend. Over een paar weken kijk ik nog eens, hopelijk zit er dan iets meer lijn in. Want dat de heren grappig zijn, is na al die seizoenen van De Lama’s wel duidelijk.

Zie ook:
- Televisie die geen drol mag kosten: Budget TV
- Ruben en Tijl maken Budget TV
- De 11 niet te missen tv-programma’s van 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>