Weer Songfestival-rel: Pierre Kartner boos op Cornald Maas

Het houdt maar niet op met de rellen rondom de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Dit keer is het Pierre Kartner die zijn gal spuwt over Cornald Maas in SBS Shownieuws. Commentator Maas distantieert zich duidelijk van het nummer Ik Ben Verliefd (Shalalie) en rekent op een lage eindplaats in Oslo. SBS Shownieuws informeert naar hoe gezellig het gaat worden bij de Songfestival-delegatie onderling. “Als hij mee mag”, dreigt Kartner vervolgens.
‘Niet aardig’
Want Kartner is diep teleurgesteld in Cornald Maas, die voor de uitzending van het Nationaal Songfestival nog gezegd zou hebben voor Sieneke te zijn. “Hij kwam een paar uur vantevoren nog naar me toe om te zeggen dat hij hoopte dat Sieneke zou winnen omdat ze opviel door de puur Hollandse benadering. Dit vind ik niet aardig.” Maar bij SBS Shownieuws en RTL Boulevard laat Maas zich teleurgesteld uit over de tv-uitzending van gisteren, de tuttige uitstraling van Sieneke en het liedje zelf.

Cornald: “Misschien maken we een kans als het de enige in zijn soort is. (…) Maar terwijl ik dit zeg hoor ik een echo van mezelf de afgelopen jaren, dus mwah. Laten we er maar een mooi draaiorgelfeestje van maken.”

“Hij waait met alle winden mee, merk ik nu wel”, aldus Kartner. Hij wil niet zo ver gaan door te stellen dat òf Pierre òf Cornald meegaat naar Oslo. “Ik zeg ook tegen hem: sluit de gelederen. Maar hij blijft maar doorgaan.”

Maas in jury
Maas zou aanvankelijk plaatsnemen in de jury bij het Nationaal Songfestival, maar hij trok zich terug. Ook dat neemt Kartner hem kwalijk, net als zijn optreden aan de desk bij RTL Boulevard maandagavond.

Cornald Maas is commentator voor Nederland op het Eurovisie Songfestival, samen met Daniël Dekker. Hij is benaderd door de Tros. Maas verzorgt al vele jaren het commentaar, toen het Songfestival nog bij de NOS was te zien.

Laat je niet gek maken!
Hopelijk laat de Tros zich niet gek maken door Kartner. Want zonder Cornald Maas wordt het Eurovisie Songfestival helemaal verschrikkelijk. Dan krijg je Daniël Dekker die mijns inziens wel heeft bewezen geen kaas te hebben gegeten van het evenement. Vroeger keek ik enorm tegen hem op als de hitkenner van Radio 3, maar na zijn optreden bij het Songfestival kan ik hem niet meer serieus nemen.

En een andere rel: Albert Verlinde meldt dat Sieneke en Marianne Weber een spreekverbod met RTL Boulevard hebben gekregen van de Tros. Dit vanwege de kritische berichtgeving van de afgelopen week.

Zie ook:
- Cornald Maas blijft commentaar geven bij Songfestival
- Winst Sieneke Nationaal Songfestival doorgestoken kaart?
- Nationaal Songfestival trekt slechts 2 miljoen kijkers
- Tros-baas haalt uit naar weigerende Songfestival-artiesten
- Nationaal Songfestival: voor de betere masochist
- NLpop: Sieneke naar Oslo met Shalalie Shalajammerjoh
- De zeperd van het jaar: Nationaal Songfestival

66 Reacties // Reageer

66 thoughts on “Weer Songfestival-rel: Pierre Kartner boos op Cornald Maas

  1. Kees

    Pierre, stik in je liedje!! Van Cornald Maas blijf je af.

      /   Reply  / 
    1. edjuhh

      Hallo

      Wisten jullie dat die 2 een verhouding met elkaar hebben? En dat liedje een speciale betekenis heeft?? Waarom nemen ze het voor elkaar op denken jullie?? Die ouwe snoeper doet het toch maar even;)

        /   Reply  / 
  2. MASIS

    Wat een verschrikkelijke arrogant en irritant zielig mannetje is die Pierre. Ik kan echt niet tegen die arrogant zoals net bij shownieuws. Hij blijft ook echt volhouden dat het een prachtig nummer is he? En die 2 mongolen van de campingzender hemelen ze natuurlijk ook weer helemaal op. Het hele land kraakt ze af alleen daar moeten ze weer zo nodig positief zijn en die Zieleke denkt serieus ook dat ze echt goed is en dat er mensen zijn die hier echt van genieten. Bah bah bah! NL wordt steeds dommer.

      /   Reply  / 
    1. nic

      Laat die man als hij dat vindt!!!

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Zeker 1 van de weinige Pierre aanhangers? Ook lid van het TROS Muziekfeest ofzo?:S

          /   Reply  / 
  3. MASIS

    En waar haalt Demente Pierre het lef vandaan om zo over Cornald te praten? Ongelofelijk. Ik had altijd wel respect voor die Pierre maar ik wist niet dat het zo’n arrogant rotpersoon was.

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      En waar haal jij het gore lef vandaan zo over Pierre Kartner te praten? Jij zit al sinds bekend is dat Sienneke de winnaar is te zeiken dat het niet de goede winnares is, dat TROS muziekfeest-mensen de winnares hebben gekozen, dat Pierre Kartner dement is… Weet je wat, als je het zo verschrikkelijk vind, donder je toch lekker op? Dan kijk je lekker niet naar het hele SOngfestival en al zijn poeha eromheen. Je zit nu niet je “Mening te uiten”, je doet gewoon niks meer dan mensen genadeloos afkraken en mensen irriteren met je galspuwende gezeik.

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Pardon?

        Ik ga helemaal nergens heen. Ik heb het recht om te zeggen wat ik wil en als het bagger is wat het in dit geval dus is zeg ik dat ook. Blijkbaar kijk jij niet goed rond want iedereen kraakt het nummer en Pierre & Zieleke en het hele gebeuren af. Het haalde zelfs het journaal net. Ik ga voor niemand weg en al helemaal niet voor zo’n zielig ventje als jij.

          /   Reply  / 
        1. MASIS

          Dat jij dit goed vindt zegt meer over jouw verschrikkelijk slechte smaak dan over mij lijkt mij. Hoe meer mensen dit afkraken hoe beter want iemand die nog enigszins smaak heeft ziet en hoort meteen dat dit troep is van de bovenste plank maargoed afwijkenden blijven er altijd.

            /   Reply  / 
          1. RJ

            als de smaak van iemand anders niet jouw smaak betreft, wilt dat nog niet zeggen dat het slechte smaak is. Je zou een beetje respect voor anderen kunnen opbrengen, zou je mooi staan.

              /  
    2. Jordy

      Wat ik nog mooier vind, is dat onze grootbek MASIS steeds 2 berichten achter elkaar nodig heeft om meer van hetzelfde rond te spaguien. Ik kijk weldegelijk goed rond. Ik ben overigens ook een van de laatste die zal zeggen dat dit een goed nummer is, maar je hoeft niet zomaar mensen genadeloos af te lopen kraken.

      En zielig ventje? Kom zelf dan met een beter nummer, kreng.

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Oe we gaan schelden. Wat stoer zeg! Nee serieus.

          /   Reply  / 
  4. Blondje

    Ik zat net naar shownieuws te kijken.
    Bahbah wat is die Pierre toch een arrogant persoon ik geef Cornald Maas 100% gelijk dat die niet in de jury wilde.
    En die pierre maar opscheppen over zijn geweldige liedje! wat je geweldig noemt.
    En toen zei Sieneke ook nog dat ze in het voorjaar met een nederlandstalig album komt dat koopt toch geen hond!

      /   Reply  / 
    1. Musicworld

      Ik denk dat er wel mensen zijn die dit kopen,het nederlandstalige circuit is groter dan je denkt. Dat het iemands genre niet is kan natuurlijk gebeuren. Ik zou het zelf ook niet gauw kopen. Maar het is toch zo dat we met welk liedje dan ook we heengaan naar het festival,niet hoog eindigen. Wellicht valt dit in de smaak van feestvierende oostbloklanden. Die kunnen wel wat plezier gebruiken.
      Nummer 1 wordt het wellicht niet, maar misschien eindigt het liedje hoger dan de leidjes van de vorige keren.Dat is dan ook een overwinning voor het Nederlandse lied en ook Pierre.
      Ach, ik gun het Pierre en Sieneke wel….

        /   Reply  / 
  5. Haat aan de Tros!

    hahaha echt heel het land is met het songfestival bezig zo lijkt het ;)

      /   Reply  / 
  6. Fan

    Dit nummer had meer fans opgeleverd,
    nu alleen maar tegen gas en gezeur.
    je moet een wereld hit inzenden.
    een soort revival of the 70′s
    de dinge dong van deze tijd…..

    Waar komen jullie toch vandaan ?
    Waar de smurfenhuisjes staan
    Hebben jullie ook een eigen taal ?
    Ja, die spreken wij allemaal
    Doen jullie iets wat wij niet durven ?
    Ja, want wij zijn echte smurfen
    Dit is een lied met een leuk refrein
    Jullie zijn groot en wij zijn klein

    Lalalalalala …

    Kunnen jullie door een waterkraan ?
    Ja, dat kunnen wij allemaal
    En ook door een sleutelgat ?
    Ja, ook door een sleutelgat
    Kunnen jullie ook blokfluit spelen ?
    Ja, daar kunnen wij ook op spelen
    Vinden smurfen dansen fijn ?
    Ja, maar alleen op dit refrein

    Lalalalalala …

    Waarom zijn de smurfen klein ?
    Omdat jullie groter zijn
    Gaan jullie met die muts naar bed ?
    Ja, die wordt niet afgezet
    Gaan jullie net als wij ook slapen ?
    Nee, wij moeten driemaal gapen
    Wat is jullie grootste wens ?
    Smurfen, maar dat snapt geen mens

    Lalalalalala …

      /   Reply  / 
    1. Musicworld

      Zou lachen zijn,maar je ziet die figuurtjes bijna niet, ze zijn zo klein. Vraag me af of ze op zo’n groot podium durven te staan.
      Voor je het weet wordt er 1 platgetrapt.

        /   Reply  / 
  7. wetering

    wat ik nog het meest schandaligste vind is dat de tros de mening van het pubkiek helemaal aan voorbij gaat . . . . . .
    ook Vinzent zou nhet niet gehaald hebben maar dat zou niemand want wat een slecht lied is dit . . . .
    Pierre dan maar zeggen dat hij met zijn grootte hits toch wel wat kan . . . .Ja dat is wel waar maar niet voor een songfestifal
    Leuke smartlap schrijven dat kan hij.

      /   Reply  / 
  8. Haasje

    We moeten van Pierre de gelederen sluiten en Sieneke met Hollandse vlaggetjes gaan zitten aanmoedigen! Wat een infanties gezwets van deze Grote Smurf. De poll op Shownieuws gaf aan dat 89% van de 2000 ondervraagden het een kansloos lied vindt. Daar ging hij voor het gemak maar even niet op in! Cornald Maas heeft helemaal gelijk! Hij hoeft wat mij betreft niet diplomatiek te doen over dit baggerlied. Dat zou volkomen ongeloofwaardig zijn.

      /   Reply  / 
  9. Dario

    Wist u dat Daniel Dekker eigenlijk Henk Bakhuizen heet? Deze oetl#l met z’n zeikmuziek van Frans Bauer en al die andere woonwagenklanten, parasiet van Radio2. Ik weet zeker dat al zijn collega’s van Radio2 hem liever zien komen dan gaan, met zijn eeuwig dezelfde zeikjingles. Wat een vreselijk irritante man.

      /   Reply  / 
    1. geen fan

      Sja ik luister zelden naar 1,2,3 fm, maar zal hem niet missen.
      Wat een uitstraling heeft die man de tros dj van allure……
      Waar zijn de ferry maats en de tom mulders van voorheen.
      Dat waren tros iconen, net als een frits (avond) spits.
      Een goede dj zit allang bij de comercielen……….
      die blijven niet in de gouden uren hangen, maar in het geld.

        /   Reply  / 
  10. Sandy

    De Vader moet eens een goede spiegel pakken en er flink lang in kijken. Daarna moet hij de uitzending van gisterenavond eens heel goed terug kijken. Dan kan ie toch maar tot 1 conclusie komen?
    Als je een songfestivallied schrijft, moet je wel tegen de kritiek kunnen. En als er, zoals afgesproken, gevraagd wordt een knoop door te hakken, moet je er niet omheen gaan staan te draaien.
    Vind het hele songfestival sowieso 1 grote flop. Tis gewoon een oostblokfeestje. Daar horen wij niet bij.

      /   Reply  / 
    1. Haasje

      Dat Oostblokfeestje viel eigenlijk wel mee vorig jaar. In de top tien zaten toch voornamelijk niet-Oostbloklanden! En de top 5 was Engelstalig! Met dit oubollige Nederlandstalige trutliedje gezongen door een middelmatig braderiezangeresje van 17, maken we ons land onsterfelijk belachelijk en bij voorbaat kansloos. Als het voor de TROS te veel gevraagd is om echt hun best te doen, kunnen ze er beter mee stoppen. Die Pierre Kartner is blijven steken in 1975. Wat heeft hij eigenlijk na die tijd nog voor successen behaald?

        /   Reply  / 
  11. nic

    Even voor alle duidelijkheid, waar maakt iedereen zich nou druk over!
    om een oude man die een liedje schrijft voor het songfestival.Ook al zou je werelds beste tekstschrijver iets laten schrijven en werelds (nederlands)beste zanger/zangeres dit laten zingen, nederland gaat nooit winnen. Maar goed hij doet het maar even, en als die cornald het niks vindt klim zelf in de pen, en dit geldt voor iedereen in showbizzz land die comentaar heeft.

      /   Reply  / 
  12. Ron Pieterse

    Zo slecht is sha la li niet , en ik hoor teminste weer dat er over het festival gepraat word.
    Nederland is er klaar voor .
    Pierre Goed gedaan je bent een Topper.

      /   Reply  / 
    1. Musicworld

      Kijk, zo kan het ook, gewoon een leuke positieve reactie.

        /   Reply  / 
  13. Ron Pieterse

    Super nummer.
    Pierre is the Bomb .
    Sha la li, sha la la .
    Bij carnaval gaan we er veel van horen .

      /   Reply  / 
  14. RJ

    Eigenlijk hè, hoop ik door al deze zwaar overdreven negatieve reacties dat het nummer wel de finale haalt….

      /   Reply  / 
  15. vinn

    Marloes had moeten winnen

      /   Reply  / 
  16. MASIS

    Trouwens het is toch raar dat er serieus mensen zijn die denken dat we hiermee de finale gaan halen?

    Ik heb dus eens rondgekeken op wat internationale Eurovisie fansites en daar wordt de Nederlandse inzending ook besproken en ik lees alleen maar negatieve dingen. Vorig jaar bij de Toppers waren veel websites juist erg positief over de Nederlandse inzending en dat werd al een fiasco in de halve finale. Hoe diep zal zielige Sieneke dan wel niet zinken? Triest dat ze hier haar hele leven bekend om zal staan.

      /   Reply  / 
    1. Musicworld

      Sja , gezien jouw reacties is het moeilijk voor je om iemand anders wat te gunnen. Sieneke is nu al bekend en zal bij het Genre alleen nog maar bekender worden. Niet in het Genre wat jij graag wil, maar dat hoeft ook niet , daar is ook wel weer publiek voor.
      Het 1 sluit het ander niet uit. Kijk nu eens wat andere landen inzenden, das toch ook niet altijd even hoogstaand?

        /   Reply  / 
  17. ik

    winnede nummer voor de toppers, angel of the nicht, maar werd weer eens weg gestemd……..

      /   Reply  / 
  18. Esc-go

    Wat een verschrikkelijke man, die Pierre Kartner! Hij blijft geloven in dat k#tlied. Ik heb er echt geen woorden voor, wat een baggernummer. Logisch dat heel Nederland hier nu over valt! Maar de schuld ligt natuurlijk voornamelijk bij de TROS door zo’n seniele, bejaarde piraten-evangelist aan te stellen als tekstschrijver. Wat een giller! Laat die bakken stront maar neerdalen op de TROS. Wat een kansloze omroep! Ze moeten zich diep schamen dat ze deze hele rel op hun geweten hebben.

    Kijk voor de grap eens naar Melodifestivalen van Zweden of de voorrondes van Noorwegen en Estland. Zij snappen hoe je een nationaal songfestival moet aanpakken. Niet deze woonwagentrash! Echt, ik heb er geen woorden voor hoe boos ik ben dat ze het songfestival voor mij verziekt hebben. Gadverredamme!!

      /   Reply  / 
    1. Haasje

      En wat denk je van Groot Brittannië. Daar pakken ze het sinds vorig jaar ook weer echt goed aan. Eerst een verkiezing voor de artiest/act en daarna wordt er door de legendarische Pete Waterman op maat een nummer geschreven. Tsja, die heeft toch wat recentere wereldhits op zijn naam staan dan onze Grote Smurf

        /   Reply  / 
  19. Esc-go

    Van mij mag de TROS een boete krijgen wegens wansmaak, achterkamertjespolitiek en het volledig buitenspel zetten van de fans Gaan hier onze belastingcenten naartoe? Boycotten die handel!

      /   Reply  / 
    1. Haasje

      Helemaal mee eens! Vroeger keek ik er altijd graag naar. Het was bij ons altijd een beetje een wedstrijdje omdat mijn schoonfamilie in voormalig Joegoslavië woont. Met het oneerlijke televotingsysteem is het voor ons kleine landje al zo lastig geworden. En dan is deze wanprestatie het beste wat we kunnen bedenken? Zelfs al kunnen we nooit meer winnen; als je meedoet moet je wel je beste beentje voorzetten. Wat mij betreft inderdaad: Boycotten die handel!

        /   Reply  / 
  20. Eneco

    Graag Reacties over gedrag van frans bauer:

      /   Reply  / 
  21. Jeroen65

    Ach het is gewoon allemaal een aanfluiting. Dit nummer had nooit het nummer mogen worden. De versie die we hebben ingezonden is al helemaal een schande. Ik hoop echt dat we laatste worden! Dat verdienen we gewoon. Moeten we maar niet zo’n verschrikkelijk slecht nummer insturen. En waarom Pierre Kartner het nummer laten maken. Dan vraag je toch om een wanproduct. Slechte zet van de TROS. Maarja verbaasd me niks van die omroep. Laat de NOS het maar weer overnemen. Pierre is gewoon een vage, arrogante man. Nu gaat hij zijn frustratie afgeven op allemaal mensen wat onterecht is. Waarom Cornald aanvallen? Waarom? Pierre je nummer is kut, Nederland staat voor lul. Accepteer dat of nog beter zorg dat Sieneke zich terugtrekt met het nummer!

      /   Reply  / 
    1. Flipje

      Zoals de New Kids zingen zal Pierre Kartner gedacht hebben: Ge krijgt de groeten uit Brabant Kut ! Die Brabo Pierre heeft weer aandacht gehad en daar gaat het om…De Tros speelt het spelletje mee voor de kijkcijfers en het kermisvolk is weer blij.
      Laat RTL de boel overnemen en beloon de winnaar van X-Factor met een bijdrage aan het Songfestival… Da’s pas ballen tonen !
      Ge krijgt de groeten uit Brabant terug Kut !

        /   Reply  / 
  22. info

    Zang: Sieneke
    Muziek: Senieleke
    Tekst: Senieleke

      /   Reply  / 
    1. monique

      wat bedoel je

        /   Reply  / 
  23. roef

    ik vraag mij af hoe Pierre karner de mening van het publiek heeft weggewuifd.
    Het publiek stemde voor Viczzent maar toch telt demening van de jury wat 2- 2 was.
    dan had Pierre moeten zeggen nee er zijn 3 want de mening van het puliek telt dubbel, dat is het Nederlandse volk
    Dan was het een man geweest en niet doen kop of munt, dat is wel zo kinderachtig

      /   Reply  / 
  24. Rob

    Wat een aanfluiting zeg!!!!!
    We hebben altijd kwaliteit hoog in het vaandel staan.
    Sturen we zo’n slecht lied en een onervaren grietje van 17 jaar naar het songfestival.
    Pierre schaam je en ga lekker met pensioen.
    Je schaamt je toch rot als Nederlander.

      /   Reply  / 
  25. Haat aan de Tros!

    Zoals Tatjana net zij in shownieuws: SHALALIE DIT WORD UM NIE HAHAHAHA. Johny Logan zij tegen Tatjana. OMG this is awful!!!! en hij vroeg zich af hij in de jury deed

      /   Reply  / 
  26. roadrunner

    krijgt het niet uit mn baard
    shalalie shalala
    Sieneke, ik ben verliefd..

    vind het een leuk liedje maar not F done voor een EVS
    nl heeft toch wel artiesten zoals anouk n/of elize wie?? elize
    k ben de enige met suggesties, dus laat maar wat horen voor 2011?

      /   Reply  / 
  27. roadrunner

    volgens mij gaat het liedje over nana mouskouri

      /   Reply  / 
  28. MadJo

    Veel besproken, nou de TROS heeft wat dat betreft nog altijd gelijk met hun persbericht. :) het houdt de gemoederen nog lang bezig. Ik ken het nummer verder niet, en heb alleen de uitslag op Youtube gezien…
    Zit alleen met verbazing te kijken naar de ene rel na de andere rondom dit muziek ding. Zou het ook zo zijn verlopen als de NOS zich er nog mee had bemoeid? Het voelt een klein beetje aan als een stuurloos schip met teveel kapiteins aan boord.

      /   Reply  / 
  29. Biggirl

    Jullie noemen Pierre arrogant, maar hij wint het niet van Albert Verlinde hoor..

      /   Reply  / 
  30. WJ

    Ook ik vindt Pierre Kartner arrogant. En gedateerd. En een aansteller. En een verongelijkte ouwe zeur die niet tegen kritiek kan.
    Over Cornald Maas zegt hij “Als hij mee mag”. Alsof Kartner met zijn lange tenen daar iets over te zeggen heeft. Cornald Maas is ingehuurd als verslaggever, als commentator van het Songfestival, NIET als ambassadeur van Pierre Kartner of als supporter van de Nederlandse inzending.

      /   Reply  / 
  31. MASIS

    RJ:

    “als de smaak van iemand anders niet jouw smaak betreft, wilt dat nog niet zeggen dat het slechte smaak is. Je zou een beetje respect voor anderen kunnen opbrengen, zou je mooi staan”

    Het is gewoon slecht. punt. Dat vindt zo ongeveer heel Nederland dus ga mij niet proberen te overtuigen dat het wel goed is. Mensen die mij met respect behandelen heb ik ook respect voor natuurlijk maar die Jordy verdient geen respect.

      /   Reply  / 
    1. Robert

      Zie je wat je schrijft: “als de smaak van iemand anders niet jouw smaak betreft, wilt dat nog niet zeggen dat het slechte smaak is” en even later: “Het is gewoon slecht. punt.”. Natuurlijk zijn er ook mensen die het wél goed vinden (even voor de duidelijkheid: ik hoor daar niet bij).
      Denk je eens in welke mensen er reageren op internet, mensen tussen de 16 en 25 zijn daar het meest vertegenwoordigd, en ik kan me zo voorstellen dat het nummer inderdaad niet tot hun smaak behoort. Maar mensen die ouder zijn kunnen het natuurlijk wel leuk vinden. Trouwens: Sieneke is zelf 17, zij zal het toch ook wel een leuk nummer vinden? Dus dat heel Nederland het slecht vind lijkt mij zwaar overtrokken.

        /   Reply  / 
      1. RJ

        MASIS doet alles overenthousiast, zo is alles heel slecht, of alles heel geweldig. Verder rechtvaardigt ze haar mening door te zeggen dat heel veel mensen het met haar eens zijn. Dat er ook mensen zijn die het niet met haar (en de meerderheid van de bevolking) eens zijn, kan ze zich gewoon niet voorstellen. Je gaat toch niet tegen de meerderheid in? Men behoort mee te lopen… anders is het niet normaal.

        Zo ongeveer toch, MASIS?

          /   Reply  / 
  32. MASIS

    Ik ben nu officieel Tatjana van! Wat een grappige & leuke vrouw!:D

      /   Reply  / 
  33. MASIS

    Ik bedoel natuurlijk fan…

      /   Reply  / 
  34. MASIS

    @ Robert:

    Ben je nou serieus echt zo dom?

    Je ziet toch dat het tussenhaakjes staat en als je beter had gekeken zag je dat het een uitspraak was van RJ waar ik op reageerde. Sorry hoor maar dat is wel echt stupid.

      /   Reply  / 
  35. MASIS

    RJ:

    Zij is een hij & haar is een hem!;)

      /   Reply  / 
    1. RJ

      hahahahaha, nou ja, moeilijk af te leiden uit de naam… sorry. De rest klopte wel? ;)

        /   Reply  / 
      1. MASIS

        Eigenlijk wel ja…XD

        Ik kan me inderdaad niet voorstellen dat er mensen zijn die hiervan kunnen genieten maargoed zoals ik al eerder zijn: afwijkenden horen er te zijn.

          /   Reply  / 
  36. MASIS

    Maar wat dat eerste betreft niet hoor. Robert heeft gewoon niet goed gekeken en te snel gereageerd want anders had hij geweten dat het een reactie was op jouw uitspraak maargoed dat is dus zijn fout.

      /   Reply  / 
    1. RJ

      ach ja ook Robert is niet perfect ;)

        /   Reply  / 
      1. Robert

        Ah, dat had ik inderdaad niet gezien… Leuk dat je mij daar zo fijnzinnig op wijst. Misschien ben ik inderdaad zo dom en stupid, maar zoals RJ al schreef: ik ben niet perfect :P .

        Dat neemt overigens niet weg dat jij met je “het is gewoon slecht” kant noch wal raakt…

          /   Reply  / 
        1. MASIS

          Ow nee hoor. Ik zeg gewoon wat zo ongeveer heel Nederland denkt. En ook zegt trouwens dus ik snap je sowieso niet.

            /   Reply  / 
  37. PINHEAD

    Het zal nooit gebeueren maar ik hoop stiekem dat een omroep als BNN het songfestifal overneemt!!:P
    Dan krijg je teminste liedjes van DEZE TIJD en niet zo’n antiek nummer als dit!!!
    Ik dacht vorig jaar met de toppers: ‘Aah wat een slecht nummer moet je weer een jaar wachten op een goed liedje.’
    Maar nu zijn we weer een jaar verder en ik begrijp nu pas dat dat er nooit van zal komen … :(
    Ik denk dat volgend jaar Jannes naar het songfestifal gaat met het Lalalala lied ofzo, en dan ook met zo’n orgeltje en van dat apres-ski gedoe erdoor… Echt hopeloos gewoon… En dan maar zeuren dat we nooit winnen, nee stuur dan eens een goed nummer met een goede show erom heen van deze tijd!!

      /   Reply  / 
  38. Suus

    Vorig jaar kwamen we met de Toppers niet boven het niveau van een gezellige Hollandse avond in de Arena uit.
    Dit jaar hebben we het niveau van een braderie tijdens de locale feestweek! Daar maken we internationaal vast wel indruk mee.Als we niks beters weten te verzinnen, zullen we er dan maar helemaal mee stoppen?

      /   Reply  / 
  39. Pingback: Tros: Cornald Maas gewoon mee naar Eurovisie Songfestival | Zappen

  40. Henk Houthakker

    Niet aardig Pierre, maar wel eerlijk en deskundig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>