Songfestival-rel Corry Konings en Marlous gesust

De jongste Songfestival-rel is gesust. Corry Konings heeft een goed gesprek gehad met protégé Marlous en de twee kunnen weer door een deur. Zondag is Corry gewoon de coach van Marlous. Wel zingt ze Ik Ben Verliefd Shalalie in de versie van ene Waylon (niet de Waylon), waarvan Corry gisteren nog opmerkte dat de beat dan het zwakke stemmetje van Marlous verbloemt.

Corry in De Telegraaf: “Ik ben blij dat we de draad weer op kunnen pakken. Mijn beslissing om me terug te trekken was overigens nooit tegen Marlous bedoeld. Ik wil alleen maar dat we voor het beste resultaat gaan. En met Waylon vind ik dat we op de goede weg zijn.”

Relletje gesust, kansen verspeeld lijkt me. Ik vind Marlous totaal ongeloofwaardig overkomen met haar draaikonterij de afgelopen week. Bovendien weten we nu dankzij Corry dat Marlous niet goed kan zingen. Beter dat je zo’n dramaqueen dan loost alvorens je nog meer problemen op de hals haalt in aanloop naar het Eurovisie Songfestival, toch?

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Songfestival-rel Corry Konings en Marlous gesust

  1. Jordy van Eijndhoven

    Een rel (Corry weg bij Songfestival) om een rel (Slecht nummer) om een rel (Nog meedoen met het Songfestival?). Daar gaat het nu in feite om. Bijna bedroevend.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Uitstekend geformuleerd!

        /   Reply  / 
  2. m

    Zo , die is lekker bezig zeg.
    Vond deze week al vreemd dat ze onderweg was naar Boulevard om haar zegje te doen en toen besloot om dan toch maar om te keren en naar shownieuws te gaan om daar te gaan huilen in het enge bos .
    Vreemd meisje die nu al verloren heeft en laat haar manager dat nou eens uitleggen aan haar

      /   Reply  / 
  3. Joop

    zo’n ongelooflijk ordinaire uitstraling.

      /   Reply  / 
  4. v groeningen

    Nou ik wil niet veel zeggen, maar corry konings heeft dus een super ordinaire uitstraling Al dat gedoe rond de versie van ene waylon of de versie van de manager wat wordt het nou, je zal zien dat waylon de versie van de manager heeft gebruikt toen hij in de gaten kreeg dat het zijn uitvoering in eerste instantie niet gekozen zou worden onder het moto beter gejat dan slecht verzonnen Hahaha ik hoop dat hij op zijn bek gaat, jatten mag niet ook niet in de muziek Waylon !!!!

      /   Reply  / 
  5. Suus

    Een schijtlied van Smurfenkoning Kartner, amateurzangers en zangeressen die we hier op de lokale braderie nog te min zouden vinden en een “vakjury” met Tatjana “vakvrouw” Simic. Hoera TROS, de klucht is compleet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>