Hanna Verboom in originele BNN-dramaserie Feuten

BNN heeft meer bekendgemaakt over zijn nieuwe dramaserie. Het gaat om een serie met de naam Feuten, waar hoofdrollen zijn weggelegd voor Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman. Leuk is dat de serie een ontzettend origineel thema kent; dit keer eens geen verhaal dat zich afspeelt in het ziekenhuis of een politiebureau maar een studentenhuis!

Hanna Verboom, bekend van onder andere De Co-assistent, heeft het enorm naar haar zin op de set. Hanna: “Feuten is een spannende, realistische serie waarin de rauwheid van het studentenleven wordt blootgelegd. Mijn personage is heel wat anders dan wat men van mij gewend is en daarom des te leuker om te spelen.” Tim speelde eerder in de serie Spangas. Manuel is bekend van 101.TV.

Mark Furstner, Eindredacteur Drama BNN: “Het studentencorps is een prachtige wereld voor een serie, omdat iedereen wel benieuwd is naar zo’n gesloten club. Feuten put uit de geruchten die rond het corps wemelen: over de ontgroening, de feesten en de strijd om aanzien en macht.”

Zie ook:
- BNN komt met comedy vanaf de Wallen
- BNN vangt wegvallen ONM op met twee dramaseries
- Roek Lips weigert ‘offer you can’t refuse’ van BNN

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hanna Verboom in originele BNN-dramaserie Feuten

  1. Sven van der Mann

    En veel spuiten, zuipen en neuken natuurlijk…Dat is tegenwoordig waar het bij BNN omdraait. Vraag me af of BNN wel door heeft dat er jongeren zijn die wel verdieping willen, die niet alleen aan cup D en een vochtige vagina denken, of een tampeloerus van 20 centimeter. Alleen dat Over mijn Lijk en Je Zal Het Maar Hebben is goed. De rest wat ze bieden bij BNN is bagger!

      /   Reply  / 
  2. Rianne van der Linden

    Hoi Sven,

    Een serie als Feuten is uiteraard waarschijnlijk om op te smullen voor het grote publiek. Het bijeffect is echter wel dat veel ook in twijfel zullen trekken of de levensstijl die getoond word nou wel zo bewonderingswaardig is of het tegenovergesteld zo afschuwelijk is. De verdieping kan je er absoluut zelf in zoeken. Spuiten en slikken is bijvoorbeeld niet alleen lekker gek, lekker neuken, lekker de jongeren aanspreken. Het is een handige manier om juist meer jongeren te trekken en ze vervolgens op die open manier mee te nemen de verdieping in. Presentatie en pretentie liggen hier ver uit elkaar, maar daardoor is er juist een mogelijkheid zo veel mogelijk mensen een boodschap/moraal/les mee te geven of aan het denken te zetten..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>