Veel animo voor open inschrijving Nationaal Songfestival

Nog zo’n twee maanden hebben artiesten de tijd om een liedje te deponeren in de grote reiskoffer voor het Songfestival, waarna ze kans maken op deelname aan het Nationaal Songfestival. Los Angeles the Voices liet eerder deze week al weten zich niet te laten afschrikken door deze openbare auditie. De Telegraaf maakte een rondje langs de velden en komt tot de ontdekking dat talloze artiesten in de rij staan. Van Dries Roelvink tot Brandi Russell, van Mooi Wark tot Antje Monteiro.

Dries Roelvink denkt met eigen werk weinig kans te maken, daarom opteert hij voor een Engelstalig nummer. In dat genre is hij zijn carrière ooit begonnen. “Sindsdien vragen mensen waarom ik dat niet vaker doe. Nou, dit is een kans. Het moet een lied in de stijl van Johnny Logan worden: niet te veel poespas, juist heel puur.”

Een opsomming van alle potentiële deelnemers: Los Angeles the Voices, Dries Roelvink, Dean Saunders, Antje Monteiro (met producer Edwin van Hoevelaak), Big, Black & Beautiful, Sasja Brouwers, Brandi Russell, Esther Sarita (vocalist Sak Noel en What the Fuck), Corry Konings, De Dikdakkers, René Karst, Erikah Karst en Mooi Wark. De Telegraaf herhaalt verder het gerucht dat ook Thomas Berge en Tim Douwsma mee zouden willen doen.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veel animo voor open inschrijving Nationaal Songfestival

  1. vinn

    Waylon moet!

      /   Reply  / 
  2. JohnDoe

    Volgend jaar weer geen finale met alle ”artiesten” in dit bericht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>