Net 5 met docuserie over moordende vrouwen

Net 5 gaat in het voorjaar van 2011 een documentaireserie over moordende vrouwen uitzenden. In elke aflevering vertelt een vrouw over de moord die zij pleegde en vooral het waarom of hoe het heeft kunnen gebeuren. Het misdrijf wordt eveneens gereconstrueerd voor een zo volledig mogelijk beeld. Vooralsnog gaat het om zes afleveringen gemaakt door Jessica Villerius.

Zij heeft de laatste tijd goede zaken gedaan met de SBS-zenders. Vanavond is er een documentaire te zien waarin Villerius spreekt met Marc Dutroux. Eerder was haar interview met ‘Manou’, de vermeende loverboy van Maria Mosterd al te zien bij SBS 6. Voor de KRO maakte ze al de documentaires Gooise Mannen en Vel Over Probleem, over anorexia.

Villerius is een groot talent die al een paar fraaie documentaires afleverde. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze docuserie over moordende vrouwen ook weer de moeite waard zal zijn.

Zie ook:
- Docu op SBS 6: Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden
- Manou, de loverboy van Maria Mosterd, vertelt zijn verhaal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Net 5 met docuserie over moordende vrouwen

  1. Tim20

    gezellig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>