Nicaragua decor eerste nieuwe Grenzeloos Verliefd op Net 5

Grenzeloos Verliefd is terug op Net 5. De afgelopen drie weken kon je al kijken naar herhalingen van deze romantische docuserie op speelfilmlengte, vanavond heeft Net 5 nieuwe afleveringen klaarstaan. Te beginnen met Daisy & Lester, die een liefdesavontuur beginnen in Nicaragua, ver weg van Nederland. Hoewel het stel dolverliefd op elkaar is, lopen ze ook tegen moeilijkheden aan. Loopt het sprookje voor Daisy en Lester goed af?

Daisy heeft de charmante Lester ontmoet toen ze voor haar studie stage liep in Nicaragua. Wat begint als een flirt, mondt uit in een serieuze relatie. Als Daisy terug is in Nederland en Lester haar opzoekt, hakken ze de knoop door en besluiten ze om samen in Nicaragua een bestaan op te bouwen.

Eenmaal in Nicaragua gevestigd, moet Daisy erg wennen. Lester heeft namelijk een baan als groepsleider voor medische studiereizen en is hierdoor een paar maanden per jaar van huis. Ze zien elkaar dus weinig en daar is Daisy niet blij mee. Daarnaast vindt ze Lester lui aangelegd, wat ook de nodige weerslag op hun relatie heeft… Kan Daisy wennen aan haar nieuwe leven in Nicaragua?

In de komende afleveringen van Grenzeloos Verliefd zijn ook de liefdesavonturen van Kim (Zambia), Joanne (Brazilië), Nicole (Guatemala), Carlijne (Zuid-Afrika), Dimphy (Verenigde Staten), Petra (Paaseiland), Marcia (Marokko), Carlijn (Kameroen) en Amarens (Brazilië) te zien.

De kijkcijfers van de herhalingen zijn vorige week al opgelopen tot 453 duizend. Dat belooft veel goeds voor Net 5 voor de komende weken. Heerlijke televisie!

Zie ook:
- Reportage-hitserie Grenzeloos Verliefd terug bij Net 5
- Grenzeloos Verliefd: Niet alle relaties nog intact
- Laatste reguliere Grenzeloos Verliefd trekt 721 duizend kijkers
- Derde serie Grenzeloos Verliefd in de maak
- Aangrijpende verhalen in Grenzeloos Verliefd (Kijktip!!)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nicaragua decor eerste nieuwe Grenzeloos Verliefd op Net 5

  1. edward

    dat programma van net 5 kan mij echt nou niet boeien

      /   Reply  / 
  2. mark nijmegen

    mooi en integer gemaakt programma ! prachtig !!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>