Geen zwaargewonden bij BNN-quiz Rat van Fortuin

Ruban Nicolai‘Tot op heden zijn er geen zwaar gewonden gevallen bij de opnamen’, staat er op de website van het nieuwe BNN-programma Rat van Fortuin. Die waarschuwing moet goed de sfeer weergeven van de quiz, gepresenteerd door Ruben Nicolai. Want volgens BNN is dit een quiz zoals een quiz bedoeld is: dikke prijzen en ook echt leuk om naar te kijken. Hoe dat? Doordat de kandidaten tot het uiterste moeten gaan: stress, pijn, schaamte, spanning en angst moeten allemaal worden overwonnen. Voor het oog van de camera, uiteraard.
Voor de gelegenheid heeft Lama Ruben Nicolai zichzelf in een pak gehesen. Bij de opnames onlangs was er een technische storing, waardoor de boel voor een goed uur werd stilgelegd. Om het aanwezige publiek toch te vermaken, is Nicolai toen maar wat liedjes gaan zingen. Getuige de reacties op verschillende websites was dat enorme pret. Nu maar hopen dat die storing – waar we vermoedelijk niets van terugzien op tv – niet het leukste was.

Rat van Fortuin, 21.30 uur, BNN

Zie ook:
- Ruben Nicolai presenteert in pak
- BNN bij de ratten af!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen zwaargewonden bij BNN-quiz Rat van Fortuin

  1. Kimberley

    haha,, echt geweldig! Kijk zo hoor je een publiek te vermaken.. mijn complimenten hoor Ruben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>