Minimaal 50 BN’ers in zaterdagavondshow Let’s Dance

Vanaf zaterdag 29 augustus zijn Carlo Boszhard en Irene Moors te zien met het nieuwe programma Let’s Dance, waarin bekendere Nederlanders zich wagen aan een dans bekend uit musical of film. “Het is beyond de playbackshow”, legt Irene Moors uit in RTL Boulevard. “Ik heb geen zin om acht weken lang naar Ursul de Geer te kijken”, reageert Boszhard. Maar dat zal ook zeker niet het geval zijn. Voor Let’s Dance worden 36 acts ingestudeerd. “We hebben dus minimaal 50 bekende Nederlanders nodig die iets moeten doen”, aldus Moors.

Let’s Dance komt overwaaien uit Engeland, waar het een eenmalige show voor het goede doel was. De reacties daar waren laaiend enthousiast en de kijkcijfers dik in orde. RTL heeft het dus uitgesmeerd naar een programma dat meerdere weken de zaterdagavond opleukt.

Gordon heeft aangegeven te zijn benaderd voor het programma. “Het lijkt mij fantastisch om Time of my Life te doen, samen met Jamai. En Jamai dan in dat roze jurkje. Ik heb al ja gezegd!”

Zie ook:
- Nieuw programma voor Carlo & Irene: Let’s Dance
- Carlo & Irene al op 6 september terug op zondagmiddag

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Minimaal 50 BN’ers in zaterdagavondshow Let’s Dance

  1. Flakin

    Om eerlijk te zijn denk ik dat dit één van RTL z’n flops gaat worden. Gewoon een slap aftreksel van dancing with the stars en dat boeide me al niet.

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Ik weet het nog is niet. De beelden zien er erg leuk uit. Het is meer een soort van Sterren Playback Show. Lijkt mij wel erg leuk, maar ik ben inderdaad wel benieuwd of andere kijkers zullen begrijpen dat dit niet zomaar een rip-off van Dancing With The Stars is.

        /   Reply  / 
  2. Richard

    Als sbs het zou uitzenden dan zou het veel leuker zijn, zij maken daar echt een show van. Bij rtl 4 word het toch wel wat saaier denk ik.

      /   Reply  / 
    1. Flakin

      Eerlijk gezegd denk ik ook dat het beter zou passen bij SBS6. Bij SBS6 is een show meestal veel gezelliger dan die van RTL4. Bij RTL4 is het gewoon altijd goed georganiseerd wat soms een beetje kil overkomt.

        /   Reply  / 
  3. Brian

    Denk dat het niet slim is dat ze hiermee starten in september, hadden beter eerst een serie Ik hou van holland kunnen doen, daarna deze show, zodat ze kunnen profiteren van het doorkijkeffect. Hoewel ik denk dat het verschrikkelijk wordt, denk ik dat K2 (dat er recht tegenover uitgezonden wordt) een groter succes zal zijn, mede door de enorme publiciteit.

      /   Reply  / 
    1. Flakin

      Ik weet nog niet zo zeker dat K2 zoekt K3 zo’n groot succes word.

        /   Reply  / 
  4. Patrick

    Ik weet het niet, dit programma staat en valt met de juiste BNers.
    Op de BBC wel eens gekeken en ik moet zeggen dat het best hilarisch(om in SBS termen te zeggen) was en leuk om naar te kijken.
    Maar ik vermoedt dat net als met “IkKomBijJeEten” alleen de RTL stal opengetrokken wordt.

      /   Reply  / 
  5. Zo

    zo zo, 50 bn’ers waar denkt rtl die te vinden? ze zullen wel in de b en c categorie moeten zoeken aangezien alle sterren nou zo’n beetje hebben meegedaan aan ijsdansen en dansprogramma’s.

      /   Reply  / 
  6. el-g

    het is volgens mij toch ook voor het goede doel, dus dat helpt ook wel mee qua grote namen denk ik om mee te doen.

    Dit lijkt me een onverwachte hit te worden; het heeft een komische noot en competitie element. En leuk dat elke show anders is met andere gasten.

      /   Reply  / 
  7. vinn

    er zijn 4 idols seizoenen geweest, 2 xfactor, dan ben je er al

      /   Reply  / 
  8. alek vidakovic

    ik ga zeker kekken naar let,s dance talent show
    zaterdagavond op rtl4 komische gasten
    minimaal 50 BN,ers sterren lachen is gezoend
    begint om 21.30 uur maar vind mooi programma show
    is voor goede doel dus ga ik helpen stem bregen
    rtl 4 uitzenden nieuwe Aflevering let,s dance
    veetcool nederlandse tv programma zenders
    echt ik kekken
    grootjes
    xxx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>