Henkjan Smit: Nieuwe jury Idols ijzersterk

Over de nieuwe jury van Idols is al een hoop gezegd en geschreven. Vooral het lidmaatschap van Gordon is omstreden; velen denken dat RTL hiermee volledig de plank misslaat, een enkeling verwacht juist extra leedvermaak in de eerste selectieronde. Maar 'mister Idols' Henkjan Smits sprak zich nog niet uit over de nieuwe samenstelling. Kon ook moeilijk, want de talenscout was op vakantie. Op zijn web-log zegt hij nu hooggespannen verwachtingen te hebben van de jury van Idols IV.

"Ik ga zeker kijken en denk dat RTL erin geslaagd is om een ijzersterke jury te formeren", schrijft hij. Over de deelname van Gordon: "Ik ga ervan uit dat Gordon dit heel goed gaat doen en het becommentariëren van kandidaten heel serieus zal nemen. Ik las in een paar reacties dat men verwacht dat het lachen wordt. Ik verwacht dat we juist nu ook eens de andere kant van Gordon gaan zien en dat hij het 'leuk zijn ten koste van anderen' achterwege zal laten."

Ik help het Henkjan hopen. Ik behoor nog altijd tot het kamp dat minder gelukkig was met de naam Gordon in de jury. Naast Gordon nemen ook John Ewbank, Eric van Thijn en Jerney Kaagman zitting in de jury. RTL komt vermoedelijk eind september of begin oktober met de eerste uitzending op tv.

Zie ook:
- Vierkoppige jury in Idols IV
- RTL komt in 2008 weer met X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>