Echte jury So You Wannabe a Popstar bekend

SBS heeft bekendgemaakt wie de medejuryleden van Henkjan Smits worden in So You Wannabe a Popstar. De afgelopen weken maakte een castingteam de eerste selectie, een vakjury gaat nu de laatste tien kandidaten klaarmaken voor het echte werk. De samenstelling ziet er nagenoeg precies zo uit als Zappen al verwachtte: naast Henkjan Smits zitten ook Maurice Wijnen, Marco Forno en Babette Labeij in de jury.

Forno is legendarisch door zijn optredens in de eerste reeks en Sterren dansen op het IJs. Maurice Wijnen komt bij X Factor vandaan en deed ook al de eerste grove selectie van de tweede serie. Babette Labij was zangcoach bij Idols en maakt nu dus ook de overstap naar SBS 6. Van Erik Hulzebosch en Martijn Schimmer is afscheid genomen.

Het lijkt me dat SBS hiermee een evenwichtige jury in handen heeft om de laatste tien kandidaten op te leiden naar het sterrendom. Later vandaag is er een persconferentie waar Zappen bij aanwezig is.

Zie ook:
- X Factor-zangcoach Babette Labeij bezorgt Amerika rooie oortjes
- Finalisten Popstar bekend: van 11 tot 52 jaar
- Zoek de verschillen: Idols en So You Wannabe a Popstar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>