TMF stuurt vj Willy de stad uit

Valerio mag dan vertrokken zijn bij TMF, de muziekzender gaat wel door met ‘Valerio-achtige programma’s’. De nieuwste is Willy de Stad uit, waarin veejay Willy elk weekend zich laat verrassen met een avondje stappen. En dan niet in de grote stad, maar ergens in een gehucht waar hij zelf niet snel zal komen. “Willy wil namelijk mee naar vette evenementen in jouw dorp of gemeente. Dus is tractorpulling hét evenement van het jaar in jouw dorp? Struin je alle kermissen af in Noord-Holland, doe je aan haringhappen of ga je helemaal los op een schuurfeest? Geef je dan op!”, aldus TMF. De opnames beginnen al in maart, uitzending laat vermoedelijk niet heel lang op zich wachten.

Zie ook:
- Willy mag blijven bij TMF

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TMF stuurt vj Willy de stad uit

  1. Goes

    De programma’s bij TMF worden maar slechter en slechter. Sinds MTV de boel overnam is Valerio het enige goede wat de zender is overkomen. Verder dalen de kijkcijfers en lijkt me dit weer een nieuwe flop.

    Ik vraag me ten zeerste af of TMF het einde van het jaar nog haalt in deze vorm.

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    En vrijdag Sasha im Schnee (Valerio in de sneeuw).

    Hopelijk gaan ze ooit de mental theo vakantie specials nog eens herhalen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>