‘Hans Kraay Jr. maakt overstap naar RTL 7 niet’

Hans Kraay Jr. blijft bij SBS 6. Dat meldt Voetbal International, dat doorgaans bovenop de onderhandelingen rondom de SBS-presentator zit. In januari werd duidelijk dat RTL een poging deed om Kraay Jr. binnen te halen als vaste gast bij het tv-programma Voetbal International en als gezicht voor darts. “De gesprekken daarover duurden echter zó lang, dat de transfer in een impasse belandde. Er zat totaal geen schot in de onderhandelingen, waardoor alle betrokkenen steeds geïrriteerder raakten met als gevolg dat Kraay gewoon bij SBS blijft”, aldus het voetbaltijdschrift.

Het blad schrijft dat Kraay aanvankelijk liet doorschemeren wel een overstap te willen maken. Daar is hij op teruggekomen. VI: “Kraay is niet bereid zomaar over te gaan naar RTL en liet zich de afgelopen tijd door diverse partijen (zoals producent Eyeworks waarmee RTL veel zakendoet) informeren over het toekomstbeeld van het station. Financieel zou hij er niet op vooruitgaan. Ook wil Kraay afwachten welke partij SBS 6 overneemt.”

Scheidend zenderbaas Peter Lubbers zegt in Voetbal International: “De deur voor Hans staat altijd open, meer zeg ik er niet over.” Volgens het voetbalblad is Frank Verzantvoort de beoogd opvolger van Lubbers, die naar de Avro vertrekt. Verzantvoort is nu hoofd sport bij RTL Productions.

Zie ook:
- ‘RTL probeert Hans Kraay Jr. toch weer te krijgen’
- Hans Kraay Jr nog steeds niet terug bij Voetbal International
- RTL 7 wil darts weer groot maken in Nederland
- Aderlating voor RTL 7: Zenderbaas Peter Lubbers naar Avro

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Hans Kraay Jr. maakt overstap naar RTL 7 niet’

  1. kokkie

    eerst wilt hij graag nu dat hij weer dat misschien johnny de mol . sbs koopt blijft die . uhmzzz

      /   Reply  / 
    1. kokkie

      eerst wilt hij graar naar rtl ? Nu dat hij weet dat misschien john de mol sbs koopt, wilt hij wel blijven bij sbs. vaag hoor is ook nog de vraag of dat goed loopt. Bij rtl heeft hij paar programma’s goed lopen van hem . Maar mensen kunnen ook wel van balen als hij weer eens een zender onder handen neemt . Ik vind laat hem gewoon programma maken voor zenders. john de mol dan he.

        /   Reply  / 
  2. Ralph

    @Kokkie: misschien toch maar eerst een cursus Nederlands en typen doen?

      /   Reply  / 
    1. kokkie

      ach toetsen bord is gewoon kapot

        /   Reply  / 
  3. Michel

    Ja het is de vrag wat goed is. Als hij de overstap maakt naar RTL7 dan word hij een van de weinge gezichten op deze zender en dus veel ingezet. Meer dan alleen voor homevideo’s. Aan de andere kant ja als John SBS koopt dan weet je niet wat er gaat gebeuren. Dan zou VI wel eens naar Hans toe kunnen komen ipv dat hij er heen gaat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>