RTL 7 vindt nieuwe zenderbaas in Marco Louwerens

Marco Louwerens is de nieuwe zenderdirecteur van RTL 7. Hij volgt Peter Lubbers op, die begin dit jaar bekendmaakte over te stappen naar de Avro. Louwerens is vier jaar terug in dienst gekomen bij RTL en maakt sinds twee jaar deel uit van het managementteam van RTL 4.

Directeur Content, Matthias Scholten: “Marco heeft zijn sporen verdiend in het televisievak en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zowel programmaontwikkeling als zenderprogrammering. Ik ben trots dat we iemand uit eigen gelederen kunnen benoemen als de juiste man op de juiste plek.”

Marco Louwerens over zijn benoeming: “Er ligt een succesvolle en solide basis voor het vernieuwde RTL 7. Ik heb ongelooflijk veel zin om de zender verder uit te bouwen en op zoek te gaan naar nieuwe thema’s die RTL 7 nog meer smoel geven als dé mannenzender van Nederland.”

Zie ook:
- Aderlating voor RTL 7: Zenderbaas Peter Lubbers naar Avro
- RTL 7 wil darts weer groot maken in Nederland
- Hans Kraay Jr. mag weer naar VI of Studio Voetbal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 7 vindt nieuwe zenderbaas in Marco Louwerens

  1. David

    RTL7 heeft alweer een tijdje een nieuw logo he ;)

      /   Reply  / 
  2. Gottfried

    Tegenwoordig in de mode hé?. De nieuwe werkgever zegt iets aardigs over de nieuwe werknemer en die zegt weer iets aardigs over z’n nieuwe baas. Erg origineel!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>