RTL spreekt met Viggo Waas en Peter Heerschop over show

Het cabaretduo Viggo Waas en Peter Heerschop wordt mogelijk herenigd op tv. De twee zijn meermalen door RTL Boulevard in het RTL-pand gesignaleerd door onderhandelingen. Albert Verlinde weet te melden dat er mogelijk een programma komt rondom de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Daarnaast wordt gesproken over een programma in de stijl van Kopspijkers voor de zondagavond van RTL 4.

De zondagavond is nu nog een zwakke plek van RTL, waar momenteel eigenlijk alleen Miljoenenjacht steevast scoort. Zo nu en dan springt er een blockbuster-film uit, maar daar kun je je als zender weer moeilijk mee profileren.

Het afgelopen seizoen zijn onder andere Onvergetelijke Zondag en Holland’s Next Millionaire, beiden zonder denderende resultaten. In het nieuwe seizoen komt het musicalprogramma Sunday Night Fever in elk geval op RTL 4, naast nieuwe afleveringen van Miljoenenjacht.

Peter Heerschop heeft overigens al een voet tussen de deur bij RTL en zenderbaas Erland Galjaard door zijn eerdere werk als teamcaptain bij Ik Hou van Holland.

Zie ook:
- Chantal Janzen doet Sunday Night Fever voor RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL spreekt met Viggo Waas en Peter Heerschop over show

  1. Levi

    Ik mag toch hopen dat RTL niet in het najaar 3 talentenjachten tegelijk houd. Met op vrijdag the voice, zaterdag my name is en zondag sunday night fever?
    Zou ontzettend laag zijn.

      /   Reply  / 
    1. C

      Uh… My Name Is duurt maar een maand en Sunday Night Fever komt pas in november.

        /   Reply  / 
    2. Anoniem

      My name is begint ergens eind augustus en duurt maar 5 weken, dus is in september weer afgelopen.
      (27 aug t/m 24 sept waarschijnlijk)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>