Doutzen Kroes vanavond in Benelux’ Next Topmodel

RTL 5 heeft het goed voor elkaar met Benelux’ Next Topmodel. De modellenjacht trekt al twee weken meer dan 600 duizend kijkers en dat is behoorlijk hoog voor de zender. Vanavond belooft het weer een spraakmakende uitzending te worden waarin Neerlands trots Doutzen Kroes ook nog opduikt. Spoiler alert!

Wie houdt zich gehuld in uiterst pikante lingerie staande in een overvolle winkelstraat? Het model dat zich niks van haar omgeving aantrekt en het beste poseert als een levend standbeeld krijgt de unieke kans om een modeshow met Doutzen bij te wonen en haar het hemd van haar lijf te vragen. Dat levert nuttige tips op voor het vervolg van de wedstrijd en daarom voldoende reden voor een catfight in de Top Model Mansion die zich vooral afspeelt tussen Lianne en Tessa.

Coach Jani peilt het kennisniveau van de meiden en daarbij valt een aantal van hen genadeloos door de mand. Bijvoorbeeld Catharina, die zich tijdens een poseerles met het Vlaamse topmodel Rose van Boschstraeten schuldig maakt aan een doodzonde. Reden voor haar om extra haar best te doen bij de volgende opdracht. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan als alle ogen op je gericht zijn. Houdt ze zich onder deze druk wel staande?

Een eerste zucht van verlichting volgt na een tweetal opdrachten, maar is niet van lange duur. De meiden worden opnieuw beoordeeld op hun uithoudingsvermogen. In de fotoshoot krijgt wannabe model Justine het Spaans benauwd. Op een haar na wordt zij belaagd door haar tegenspeler: een varken. De kunst is uiteraard om op cruciale momenten het hoofd koel te houden, want bij de eliminatie worden de kwaliteiten van de modellen weer op een weegschaal gelegd. Meedogenloos als altijd wijst de jury een model aan dat de Top Model Mansion per direct moet verlaten.

Benelux’ Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Heftige makeovers in tweede aflevering Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel begonnen: nu al hekel aan Tessa
- Dit zijn de meisjes van Benelux’ Next Topmodel 2009
- Doutzen Kroes en Janice Dickinson in Benelux’ Next Topmodel
- Janice Dickinson via achterdeur in Benelux’ Next Topmodel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Doutzen Kroes vanavond in Benelux’ Next Topmodel

  1. michel

    Ik word een beetje moe van Doutzen

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Ik vind Doutzen geweldig, ze is een hele mooie vrouw. Persoonlijk vind ik haar mooier dan al die zogenaamde missen die nl moet vertegenwoordigen. En dat te bedenken dat een professionele jury kiest. Hetzelfde vond ik ook van het vorige seizoen hntm. De jury koos voor ??? en het publiek voor Jennifer. Het lijkt me dat in dit soort gevallen het publiek het toch beter weet. Maar aan de andere kant zie ik weleens zeer goed kandidaten eruit vliegen bij programma’s als idols popstars etc.

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      ??? = Ananda

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>