Bekende gezichten weg bij Next Topmodel

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Topmodel zit er aan te komen, al zal deze onder de noemer Benelux’ Next Topmodel het levenslicht zien. Opnieuw hebben enkele vertrouwde gezichten het veld moeten ruimen. Zo is fotograaf Philip Riches van het toneel verdwenen. Voor coach Thijs Willekes leek ook geen plek, hij maakt geen deel uit van de crew. In veel gevallen hebben de boegbeelden plaats moeten maken voor Belgische mode-experts.

De jury bestaat in het nieuwe seizoen uit vier vaste leden. Daphne Deckers is gebleven en coach Bastiaan van Schaik heeft zich nu dus opgewerkt tot jurylid. Verder nemen de Vlaamse modefotograaf Geert de Wolf en het Vlaamse topmodel Ghislaine Nuytten zitting. Ook de strenge catwalk-meesteres Mariana Verkerk is weer van de partij.

De coaches dan: Jani Kazaltzis, een Vlaamse sterrenstylist en Marie-Sophie, een Nederlandse make-up artist en visagiste met heel wat ervaring in het modellenwereldje. Voor het eerst is er dus een vrouwelijke coach te vinden in het programma.

De bestemming van het snoepreisje is nog altijd een groot geheim, maar vanaf september zijn de nieuwe afleveringen te zien bij RTL 5.

Zie ook:
- Daphne Deckers blijft bij Next Topmodel
- Crisis slaat ook toe bij Holland’s Next Topmodel; samenwerking België
- Kredietcrisis leidt tot steeds meer Nederlands-Vlaamse co-producties

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bekende gezichten weg bij Next Topmodel

  1. Brenda

    Mariana Verkerk zit wel gewoon in de jury…

      /   Reply  / 
  2. Dario

    Moet ik die kennen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>