Vrouwelijke juryleden blijven aan in derde HNTM

Binnen niet al te lange tijd zal RTL 5 beginnen aan de derde serie van Holland's Next Topmodel. De afgelopen weken ontstond daarover nogal wat commotie; Yfke Sturm stapte op, Ruud van der Peijl werd weggestuurd door RTL en Carli Hermès bedankte zelf voor de eer. Zou RTL volledig schoon schip maken om een veel extremere serie te krijgen in de stijl van het Amerikaanse voorbeeld? Nee, blijkt nu. Alle vrouwelijke juryleden uit het tweede seizoen blijven aan.

Het gaat om Glamour-hoofdredacteur Karin Swerink, catwalk-goeroe Mariana Verkerk, journalist en oud-topmodel Rosalie van Breemen en de nieuwe presentatrice Daphne Deckers. De vier lady's worden bijgestaan door een vijfde mannelijk jurylid. Zijn identiteit is nog niet bekend bij Zappen.

Inmiddels zijn er al wel opnames geweest voor het programma. Net als in de eerste seizoenen worden de meisjes bij de eerste opdracht meteen in het diepe gegooid: een sexy loopje doen op het strand, gekleed in zwarte bikini met een stevige bries en koud zeewater.

Zie ook:
- Ook Carli Hermès weg uit jury Holland's Next Topmodel
- Ruud 'King of Style' van der Peijl gewipt bij Holland's Next Topmodel
- RTL verruilt Yfke Sturm voor Daphne Deckers!?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwelijke juryleden blijven aan in derde HNTM

  1. iemanddd

    de nederlandse versie is neit zo hard zoals de amerikaans, want daar zijn ze echt heel kritisch, en dan zien we ook echt hoe de mesijes zijn in eht echte leven, hier,,hmmm. nog een beetje nep.!.

      /   Reply  / 
  2. J.

    Ik hoop dat het 5e jurylid echt keigrappig is, zoals Miss J. ofzo.
    Ik vind dat je nu niet zo vaak kunt lachen om HNTM dan in ANTM

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>