Dré Hazes speelt invalide Bram in ONM

Deze week maakt Dré Hazes zijn opwachting in ONM. Vanaf vrijdag is hij te zien als Bram Barends, die door een dwarslaesie in een rolstoel zit. Bram komt de serie in doordat Junior sinds de zomerstop ook tot een rolstoel is veroordeeld, samen gaan ze in fysiotherapie. Bij Ellis van der Pol, gespeeld door het nieuwe ONM-gezicht Fatima Moreira de Melo.

In de hoop het beste in haar patiënten naar boven te halen, gooit ze op geraffineerde wijze haar charmes in de strijd. Een legitieme manier om patiënten te bespelen of gaat ze te ver? Wanneer wordt therapie te persoonlijk? En zien de jongens de sessies met haar nog als therapie of dreigen ze echt op haar verliefd te worden? Of de therapie aanslaat laat zich raden. Zeker is dat het de onderlinge rivaliteit aanwakkert.

Dré over zijn rol in de serie: “Ik voelde me meteen helemaal thuis binnen het team van ONM. De rol van Bram is me op het lijf geschreven. Vrolijk, brutaal… dat zijn eigenschappen die me wel liggen.” ONM blijft dit seizoen verrassen met nieuwe gezichten, belooft Endemol. Na Mick de Lint, Pia Douwes, Fatima Moreira de Melo en zanger Boris maakt nu ook Dré Hazes zijn opwachting. En daarmee is het einde nog niet in zicht.

Vorige week zaagde zendercoördinator Roek Lips nog aan de poten van ONM. Hij vindt dat de soap te weinig kijkers trekt voor het geld dat de serie kost. BNN zegt dat de kijkcijfers al aantrekken. Op een goeie dag trekt ONM zo’n 400 duizend kijkers.

Zie ook:
- Daar gaan we: ONM in voortbestaan bedreigd
- Gerucht: Dré Hazes en Anna Speller in ONM
- ONM: Overleeft Junior val? En sexy Jasper maakt entree
- Pia Douwes en Fatima Moreiro de Melo worden soapies

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Dré Hazes speelt invalide Bram in ONM

  1. Lina

    Hij is zoo fucking lelijk..hij kan niet zingen..en hij is gewoon lelijk..

      /   Reply  / 
  2. samantha

    danne moet je vooral die Fuckingteef erin doen ,,.. hij ís echt een kutkind

      /   Reply  / 
  3. samantha

    alleen maar omdat zijn papie bekedn WAS

      /   Reply  / 
  4. Daan

    ONM devalueert haar eigen serie door er kinderen van bekende Nederlanders in te stoppen. Kunnen acteren is blijkbaar geen vereiste om aan deze soap mee te doen, dat zegt heel veel over de kwaliteit.

      /   Reply  / 
    1. Lisanne

      Ja, dat denk ik ook…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>