Boegbeelden RTL 5 keren partyeiland binnenstebuiten in Ibiza 24/7

“Dit is jouw RTL 5″, klinkt het geregeld in de reclameblokken van de zender. Kan zijn, maar het afgelopen seizoen ontbrak het de zender nogal aan smoel. Daar heeft programmabaas Remko van Westerloo dit najaar aan gewerkt. Vooral door het nieuwe programma Ibiza 24/7, waarin de boegbeelden van de zender (opvallend genoeg zonder Renate Verbaan) partyeiland Ibiza van onder tot boven en van binnen tot buiten verkennen. De puzzelstukjes van de zender komen dus eindelijk samen met een echt profilerend programma.

De vijf duiken het nachtleven in en verkennen de stranden, maar het blijft niet bij lol alleen. Zij worden ook keihard aan het werk gezet om de magie van het eiland bloot te leggen. Vanuit hun tijdelijke onderkomen, een luxe villa, stropen zij de mouwen op en gaan zij keihard aan de slag. Zo is Eddy een dag taxichauffeur, Nikkie life guard, Bridget makelaar, Rick barman en Dennis Personal Assistant. Ook de eilandbewoner zelf en de mooie, rustgevende plekken, waar het eiland rijk aan is en de gemiddelde partyganger geen weet van heeft, komen uitvoerig aan bod.

Rick gaat op zoek naar het pure Hollandse gevoel en komt in actie in de lokale Hollandse kroeg. Hier komt hij als barman oog in oog met opmerkelijke personen uit ons eigen kikkerlandje. Nikkie oefent in de nachtelijke uurtjes haar beste moves in een dansclub en volgt het leven van dj’s Sander Kleinenberg, Roger Sanchez en Mark V. Ook wordt de spot gezet op twee ambitieuze dj’s die een feest organiseren in Ibiza: Dj La Ona en Johnny Kelvin.

Bridget opent ondertussen als makelaar de deuren van de allergrootste miljoenenhuizen. Daarnaast ervaart ze als VIP-manager hoe het is om in de hipste club op het eiland te werken. Water halen voor ‘Very Important Persons’ en hen in de watten leggen, wordt voor haar gebruikelijke kost. Niet alleen Bridget draait overuren, Dennis wordt P.A. van een drukke en perfectionistische event-manager. Hij is verantwoordelijk voor een grote housewarmingparty van een rijke Nederlander die nét een supervilla op het eiland heeft gekocht.

De previews die ik zag, waren echt ontzettend veelbelovend. Natuurlijk kan het niet zijn dat alle vijf de gezichten je ook echt aanstaan. Maar de echt goede items zullen de overhand hebben, dus dan is dat probleem ook minimaal.

Ibiza 24/7 staat verder pal achter kijkcijferhit Expeditie Robinson (vorige week 635 duizend kijkers) geprogrammeerd dus dat is een mooie inleiding. Aansluitend overigens Eikel Academie, een soort Dames in de Dop maar dan voor hufterige mannen. Pas op: komt uit Amerika en zal dus zwaar over the top zijn.

Ibiza 24/7, 21.35 uur, RTL 5
Eikel Academie, 22.35 uur, RTL 5

Zie ook:
- Verrassing van najaar RTL 5: Ibiza 24/7
- Dennis Weening: Na 8 jaar sluimeren eindelijk doorbraak
- Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint
- Het nieuwe tv-seizoen: De Glazen Bol 2009-10

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boegbeelden RTL 5 keren partyeiland binnenstebuiten in Ibiza 24/7

  1. steff

    Die zoon van Ron Bransteder is irritant. Dit programma is leuker voor de makers dan voor de kijkers….gelukkig is het niet op de publieke omroep :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>