Jokertje: Oh Oh Cherso wordt alleen maar extremer

Een slordige twee miljoen mensen hebben de tweede aflevering van Oh Oh Cherso gezien, waarin de acht Hagenese jongeren zich te buiten gingen in het uitgaansleven van Chersonissos. In de montage zagen we uitsluitend stevige drankinname, maar uit de beelden van de feestende acht kon ik me toch niet aan de indruk onttrekken dat er ook iets stevigers is gebruikt dan dat. Hoe dan ook; opnieuw zat ik met open mond voor de buis; bestaat dit echt!? Robert aka Jokertje verzekert de fans: Oh Oh Cherso wordt de komende zes afleveringen alleen maar extremer en extremer.

“Er gaan nog genoeg gekke dingen gebeuren. Het wordt alleen maar extremer”, vertelt hij in de Coen & Sandershow op 3fm. Jokertje zelf is ook verrast door het succes, al staat hij nog gewoon in de supermarkt te werken op maandagen en zaterdagen. “Dan komen mensen naar je toe voor een praatje of een fotootje.” Hetzelfde bij het uitgaan, waarbij hij en zijn zeven mede-sterren veel drank in de handen wordt gedrukt.

Met het enorme succes – 1,1 miljoen kijkers bij de eerste uitzending, ruim 600 duizend in de herhaling en nog eens 300 duizend via RTL Gemist – lijkt een vervolg onontkoombaar. Oh Oh Veluwe, opperen Coen & Sander? “Ik weet niet wat er gebeurt, ik heb mijn handen vol aan mezelf met wat er nu gebeurt. Ik zie wel wat de toekomst brengt”, aldus Robert/Jokertje.

Hopelijk slepen ze er dan een goede deal uit, want ik gok dat ze met een gratis luxe vakantie in retrospect wat onderbetaald zijn.

Bekijk de preview van aflevering 3:

Nog een stuitende preview; Barbie zingt vunzig liedje:

Oh Oh Cherso, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL 5-hit Oh Oh Cherso van start (+video)
- Lachen! Castingtapes van RTL 5-show Oh Oh Cherso
- ‘RTL-show Oh Oh Cherso stimuleert drankmisbruik’
- RTL 5 volgt Haagse jongeren op vakantie in Oh Oh Cherso
- Het nieuwe tv-seizoen: De Glazen Bol 2010/11
- RTL 5 met Oh Oh Cherso en Robinson boven het miljoen

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Jokertje: Oh Oh Cherso wordt alleen maar extremer

  1. Linda

    Een slordige 2 miljoen?? Herman, je weet toch dat je kijkcijfers niet bij elkaar kunt optellen. Veel mensen vonden het zo leuk dat ze het een 2e of 3e keer hebben gekeken. Het gaat om unieke kijkers. Als je kijkcijfers gaat optellen is RTLZ het best bekeken programma van NL….

      /   Reply  / 
  2. robert

    prima toch dat dit scoort, vind het wel leuk voor die jonge gasten, doet me denken aan mijn eigen jonge tijd. alleen dit soort programmas met nieuwe mensen moet je eenmalig doen, daarna wordt het een kunstje.ik vind het wel lachen die hagenezen.

      /   Reply  / 
  3. Insider

    Die gastjes gaan nog genoeg geld verdienen bij iemand als Jan Vis. Dan nog een slecht singletje uitbrengen die door Giel Beelen op 1 wordt gezet.. en geef ze eens ongelijk ;)

      /   Reply  / 
  4. David

    Denk inderdaad dat zij het vooral moeten hebben van het bijklussen nu, wat betreft verdienen. Maar RTL heeft natuurlijk enorm geluk gehad. Dit had een flop kunnen zijn (zoals sommige dachten gingen er slechts 200.000 geile pubertjes naar kijken), maar nu het zo’n succes blijkt is zo’n vakantie betalen voor een paar van die gasten natuurlijk peanuts in vergelijking met wat ze ermee terugverdienen.

      /   Reply  / 
  5. Hans

    Precies, gelukkig is er al een opmerking over gemaakt, maar je mag inderdaad niet zeggen dat 2 miljoen mensen naar dit programma hebben gekeken. Beetje overdreven.

      /   Reply  / 
    1. Chuck Bass

      De herhaling trekt meer dan de helft van de originele aflevering en ook nog eens 300.000 internet kijkers. Dat gebeurd niet bij veel programma’s dus het is wel het vermelden waard.

        /   Reply  / 
  6. vinn

    In de winter Oh Oh Oosto (apreski in oosterrijk) lykt me wel wat

      /   Reply  / 
  7. anoniem

    KIJKCIJFERS OH OH CHERSO EN EXPEDITIE ROBINSON:
    2 OH OH CHERSO 1.249.000
    3 EXPEDITIE ROBINSON REFRESHED 1.123.00

      /   Reply  / 
  8. Albert Bolink Hengelo

    Wat moet je als ouders toch trots zijn op zo iets, maar tja zie je het kind dan ken je de ouders meteen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>