Samensmelting in Expeditie Robinson VIP

Expeditie Robinson 2010 is over de helft. Het kandidatenveld is al flink uitgedund dus worden vanavond de twee kampen definitief samengesmolten – met een feestmaal. Maar de volgende dag worden ze weer met hun neus op de feiten gedrukt. Het is dan tijd voor de eerste eilandraad na de samensmelting.

Tatjana hoeft niets te vrezen, na de overwinning van de vorige game. De stemming bij de eilandraad gaat dit keer anders dan de VIPS tot nu gewend waren, met als gevolg een spannend duel die de volgende afvaller zal bepalen. In het kamp lijken de rollen om te draaien, heeft dit gevolgen voor Sebastiaan en Saar?

Expeditie Robinson VIP, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Wèèr meer kijkers Expeditie Robinson en Oh Oh Cherso
- Expeditie Robinson 2010: Celebs Back to Basic

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Samensmelting in Expeditie Robinson VIP

  1. brink2529

    heeft dit gevolgen voor Sebastiaan en Saar?
    ….. neehoor het is toch al zeker 5/6 weken bekent dat saar gewonnen heeft.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Wat is dit nou voor kutspoiler. hoef die hele expeditie dus niet neer te zien, met dank aan de kandidaten en hun kinderachtige vrienden/familie of kinderachtige insiders.

        /   Reply  / 
  2. Joska

    Moeten de twee waarop het meeste gestemd is weer een duel doen? net als in een van de vorige edities waar ze blokken moesten stapelen?
    Lijkt er wel op. Dan zullen Saar en Sebastiaan wel tegen elkaar moeten als dit zo blijkt te zijn. GO SAAR

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Het programma zal er denk ik alles aan doen om die nlers er nog even in te houden denk ik. Die iwein heeft er te lang ingezeten, waardoor er nu alleen nog maar vlamingen inzitten. Niets ten nadele van de belg, maar het zou in nl kijkcijfers kunnen kosten als er geen nlera inzitten. Mja spoilers zijn vaak ook kijkcijferkiller……

      /   Reply  / 
  4. Teun

    @brink2529
    En bedankt………..loser.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>