Joling & Gordon Over De Vloer was voor Albert Verlinde bestemd

Albert VerlindeIn de eerste maanden van Talpa hebben veel kijkers zich bescheurd om Gerard Joling en Gordon in de serie Over De Vloer. Wat niet veel mensen weten, is dat dit programma eigenlijk bedacht was voor Albert Verlinde. Hij bedankte echter voor de eer, zo liet hij weten aan Privé. En daar heeft de Boulevard-deskundige geen spijt van.

"Producent Blue Circle kwam bij me om te praten over een serie Albert In De Heterowereld. De bedoeling was dat ik typische heterozaken ging bekijken door roze ogen. Nadat ik het concept uitvoerig had gelezen, heb ik uiteindelijk toch bedankt voor de eer. Toen is Blue Circle verder gaan zoeken, en kwamen ze bij Joling & Gordon uit."


Volgens de presentator betekent dat niet dat hij naar Talpa zou zijn overgestapt. In de Veronica-gids zegt hij zelfs blij te zijn dat hij niet naar John de Mol is gegaan. "Ik ben weliswaar gepolst, maar ik weet hoe het is om bij een nieuwe zender te zitten. Opeens zijn daar twintig nieuwe presentatoren en dertig nieuwe formules. Uiteindelijk kun je acht presentatoren en vijf formules volledig afschrijven. Stel het je zo voor: je hebt nieuwe meubels, je hebt een nieuw huis, maar je weet niet hoe alles het beste zal staan. Een stoel moet je minstens drie keer hebben verzet, voordat hij zijn vaste plek heeft gevonden. Dat duurt ongeveer twee jaar. Leedvermaak heb ik niet, maar ik merk wel dat k een goede beslissing heb genomen."

Verlinde zegt over zijn afwijzing van Albert In De Heterowereld dat hij naar de buitenwereld niet teveel als homoseksueel naar
buiten wilde treden. Of het uiteindelijke een verstandige keuze is geweest, zal nooit
duidelijk worden. Op voorhand had ik ook weinig trek in Joling &
Gordon Over De Vloer, dat is ook een hit geworden. Wie weet had Albert hetzelfde behaald. Feit is dat hij nu goed scoort met RTL Boulevard.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>