Bridget Maasland kaapt programma bij Renate Verbaan weg

Bridget Maasland is dit najaar het nieuwe gezicht van Beauty & De Nerd, dat ze samen met de Belg Mathias Coppens doet. Op de najaarspresentatie van RTL bleek dat ook Maasland toegelaten is tot de rijke stal van presentatoren bij RTL. Sneu voor Renate Verbaan, die het eerste seizoen presenteerde. Mogelijk is voor de switch gekozen omdat Verbaan langere tijd in Azië verkeert voor een nieuwe show.

Het programma Hoe Word Ik Een NY Vrouw is eveneens aangekocht door de zendergroep. Bridget positioneert zich daarmee op RTL 5, de zender met een accent op jongeren.

RTL heeft door de overname van Tien/Talpa opeens wel erg veel presentatoren in huis, terwijl de zender niet verlegen zat om nieuwe boegbeelden. Veel gezichten wachten echter op werk bij RTL 4, de drukte bij RTL 5 lijkt alles mee te vallen. Nu die zender steeds meer marktaandeel wint, is er blijkbaar ook meer budget voor eigen programma's waar natuurlijk ook een presentator bij hoort.

Volgens mij een mooie stap voor Bridget. Bij Talpa maakte ze weliswaar geinige programma's, ze kon zich daar toch moeilijk profileren in het allegaartje. Nu gaat ze weer doen waar ze al zo goed in was bij BNN: programma's met een eigenwijze, ondeugende en jonge smoel maken. Gefeliciteerd Bridget!

Zie ook:
- Bridget Maasland gaat naar New York
- Bridget Maasland zeker terug bij Tien na leegdrinken gifbeker

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Bridget Maasland kaapt programma bij Renate Verbaan weg

  1. Tv Time

    Briget weer op d’r plek

      /   Reply  / 
  2. Maurits

    Nou renate komt anders ook ruim aan haar trekken:

    -Project Catwalk NL
    -Toykio show
    -RTL Travel

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Ik gun het ze eigenlijk beide.
    Ze zijn beide harstikke leuk.
    Hopelijk veel programma’s voor Renate en Bridget. Nieuwe t.v. seizoen word top!

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    waar o waar kan ik een foto vinden van het nieuwe kapsel van Renate Verbaan??? Weet iemand het. Het was gisteren avond op shownieuws en ik vindt het zo gaaf en wil het nog eens terug ze, help!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>