Nieuwe Net 5-serie met Katja Schuurman in de maak

Net 5 gaat nog een Nederlandse dramaserie maken. Het is de bedoeling om naast De Co-Assistent, S1ngle, Verborgen Gebreken en Floor Faber een vijfde titel in de markt te zetten, waarin Katja Schuurman een hoofdrol speelt. Dat vertelt de actrice/presentatrice aan Zappen.blog.nl. “Ik kan er nog niet veel over zeggen. Maar de zender wil het graag en ik wil het ook graag. We zijn er nu over aan het praten. Dan moet het nog geschreven worden, dus voor 2011 hoeft het niet verwacht te worden.”

Katja is nu al te zien in S1ngle. Daar gaat het nodige gebeuren, want aan het einde van seizoen drie is één van de drie bevriende collega’s niet langer single. In de preview op de voorjaarspresentatie is te zien dat Stella, Nienke en Fatima in witte bruidsmode rondlopen. Dus Katja’s alter ego Stella wordt de bruid? “Euh…. dat is een strikvraag hè? Je zag mij denken en vermoedde: die is niet helemaal scherp. Nou, misschien waren die witte jurken alleen maar voor de fotoshoot.”

De Net 5-serie Floor Faber kende overigens een vrij gesloten einde. De kijkcijfers liepen gaandeweg ook sterk terug. Toch heeft Net 5 de intentie om van deze titel met Georgina Verbaan een tweede seizoen af te nemen.

Katja Schuurman heeft het dit voorjaar niet druk voor Net 5, mede doordat ze met zwangerschapsverlof gaat. “Ik weet nog niet wat we daarna gaan doen. Het is nog niet duidelijk of Tussen de Oren terugkomt. Verder zijn we dan druk bezig met die nieuwe serie.”

Zie ook:
- Veelbelovende previews op voorjaarspresentatie SBS
- Maak kennis met de prinsen uit Coming to Holland (video)
- SBS maakt Boer Zoekt Vrouw met drie prinsen
- Internationale jury bij SBS-show Move Like Michael Jackson
- Preview De Nieuwe Uri Geller 2010: The Joker (video)
- Popstars-single heet You Raise Me Up
- Johnny de Mol maakt versus-programma

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Net 5-serie met Katja Schuurman in de maak

  1. Daan

    Leuk, nog een nederlandse serie. Dat is iets dat Net5 toch wel heel goed oppakt. En dat er dan eens 1 tegenvalt (Floor Faber) kan gebeuren.

      /   Reply  / 
  2. Patrick

    Super deze Nederlandse series van net5!
    Meiden van de wit blijft voor mij toch wel de topper, jammer dat er niet een echt einde aanzit, maar dat houd je nu eenmaal.
    Ben benieuwd of er al duidelijkheid is voor andere acteurs/actrices in deze nieuwe serie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>