Gerard Joling ontdaan door overstap Patricia Paay

Gerard Joling zegt ‘ontdaan’ te zijn van de tv-transfer van Patricia Paay. Afgelopen vrijdag werd bekend dat Paay SBS verlaat om bij RTL in dienst te treden. Bij SBS 6 is ze twee jaar terug opgepikt dankzij een lobby van Gerard Joling bij de directie van de zender. In Life4You vertelt de presentator: “Ik heb voor Patries gevochten en geknokt om haar in Holland’s Got Talent te krijgen. Nu hoor ik dat ze weggaat en dat vind ik jammer.”

Voor het eerste seizoen van de talentenjacht was SBS op zoek naar een allround jurylid. “Patries is heel goed. Ze staat al 45 jaar op de bühne en trad als kindsterretje al op. Als je door iemand beoordeeld wilt worden, dan moet je dat laten doen door iemand die al 100 jaar in het vak zit. Ze ziet er goed uit, is glamourous en weet van wanten.”

Joling koestert evengoed zeker geen wrok. “Ik gun Patries het allerbeste. Ik zeg altijd maar zo: als je beter kan dan moet je beter gaan. Ik weet zeker dat ze bij een andere zender meer te doen krijgt, maar ik vind het heel jammer.”

Bij RTL zal Paay de vaste vervanger van Albert Verlinde worden bij RTL Boulevard. Ook treedt ze op als jurylid bij Holland’s Got Talent, dat dus naar de zender verhuist, en liggen er plannen voor een nieuwe soap met Patricia Paay. De contracten moeten nog wel worden getekend.

Zie ook:
- ‘Allround’ Patricia Paay: Geen soap, wel datingshow
- Patricia Paay naar RTL Boulevard
- RTL heeft eigen soap voor Patricia Paay in gedachten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling ontdaan door overstap Patricia Paay

  1. Zo

    nu kunnen ze niet meer samen gieren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>