Gerard Joling mogelijk met datingquiz bij SBS 6

In 2012 keert Gerard Joling weer terug op het scherm bij SBS 6. Dat kan zijn met een vijfde serie van Sterren Dansen op het IJs, al wordt ook gewerkt aan een kinderprogramma dat het midden houdt tussen De Moppentrommel en Praatjesmakers. In De Telegraaf vertelt Joling over nog een format dat hij mogelijk krijgt toebedeeld, dit keer op het gebied van de liefde. “Eén Nederlands idee vind ik echt te gek. Dat is iets met liefde. Geen dom kwisje maar iets met brains, heel technisch… Dat zou ik heel graag doen. Heel spectaculair.”

Het klinkt een beetje als Dr. Love, het format dat eerst door Anita Witzier bij de KRO zou worden uitgewerkt en later door Gordon bij RTL werd opgepikt. Maar bij geen van de zendgemachtigden haalde Dr. Love ook het scherm. Het is een programma waarin dating op een wetenschappelijke manier wordt benaderd. Grote vraag is of dat ook tot een ultieme match leidt.

Overigens hoeft van Joling geen haast te worden gemaakt met Sterren Dansen op het IJs. “Of die doorgaan, dat zal heus wel een keer. Maar alles in alle rust graag.”

Zie ook:
- Joling werkt aan Moppentrommel meets Praatjesmakers
- Gordon toch aan de slag als Dr. Love voor RTL
- Ook Gordon werkt aan programma Dr. Love
- Anita Witzier wordt Dr. Love

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gerard Joling mogelijk met datingquiz bij SBS 6

  1. Joey

    Gaat dit serieus over de programering van 2012? Is er dan geen kans dat Gerard in het najaar met een programma op de buis komt? Het zou te dom van SBS zijn om iemand die voor zoveel geld onder contract staat en hét kijkcijferkanon van de zender is, geen programma te geven. De programering voor het najaar is toch ook nog niet sluitend voor ‘t weekendamusement?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Een film op vrijdag en een film op zaterdag, gevolgd door Het Beste Idee van NL en Weekend Miljonairs vanaf oktober.

        /   Reply  / 
      1. Joey

        Wat ontzettend raar! Hij is de bestbetaalde tv-presentator van NL en hij hoeft er dit najaar niet eens wat voor te doen bij SBS! Het zal dit najaar dus nog slechter gaan dan afgelopen jaren bij SBS..

          /   Reply  / 
  2. Robin

    Hmm.. dit klinkt niet goed eerlijk gezegd.. pas in 2012 mogelijk terugkeert bij SBS6.. Straks geeft SBS6 Joling de zak.

      /   Reply  / 
  3. Hahaha

    Dankjewel Gerard voor deze foto mijn toilet papier was op maar ik heb je foto 100 X afgedrukt dus ik heb weer toilet papier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>