Nieuwe muziekshows Nick & Simon en Frans Bauer bij Tros

Muziek blijft een pijler voor de Tros in 2012. De omroep komt terug met bekende titels als Muziekfeest op het Plein, Ali B op Volle Toeren en het Songfestival. Maar Frans Bauer èn Nick & Simon krijgen allebei een nieuw programma over muziek bij de omroep. Het Volendamse duo komt met Nick & Simon Big In Japan, de opvolger van The American Dream. De twee kozen voor een lokatie waar ze nagenoeg niets van af weten en waar het duo Nick & Simon wederom volslagen onbekend is. In 12 dagen tijd beleven ze een muzikale reis, welke vanaf mei is te zien op Nederland 3.

Frans Bauer komt met De Zigeunernacht.

Frans heeft een dikke vinger in de pap gehad bij het bedenken van dit programma. “Het is gebaseerd op de verhalen van mijn opa, die rondreisde. We gaan naar het buitenland met muzikale gasten om muziek te maken, onder andere de Balkan. Het wordt een Spartaanse reis, zonder vrouw en kinderen.” Bauer heeft meteen Tros-collega Jan Smit gevraagd om met hem mee te gaan op dit equivalent van De Zomer Voorbij.

De Tros komt verder met De Sterrenparade, een doorstart van Op Volle Toeren. In een spiegeltent ontvangt Monique Smit muzikale gasten voor optredens en interviews. Het programma wordt op zaterdagmiddag uitgezonden maar krijgt een special op kerstavond.

Zie ook:
- Katja Schuurman in zaterdagavondshow Nick Tegen Simon
- Talpa laat Nick & Simon tegen elkaar strijden in spelshow
- Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’
- Nieuwe Tros-soap: Nick & Simon The American Dream

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziekshows Nick & Simon en Frans Bauer bij Tros

  1. peter de vis

    wow ik kijk nu al uit naar de nieuwe programma”s van nick & simon oa komen ze met een nieuwe spelShow waarvan op 4 februari de 1e uitzending is bij de TROS op NED3 om 20:30 denk wel dit wort wel een kijkcijferHit van de zaterdag avond endan Tot Slot komen Nick & simon strax in het komende jaar in mei met Nick & Simon Big in Japan! wat overigens de opvolger is van the american dream! en hun muzikale reis dsoor Japan in nick & Simon Big in Japan is vanaf mei te volgen en ik denk net als de american dream weer op de woensdagAvond 20:30 bij de TROS op NED3 dit wort de kijkcijfer hit van voorjaar 2012 en van de woensdagAvond Primetime op de publieke omroep

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Irene Moors en Ali B in Frans Bauers Zigeunernacht | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>