Eerste ‘Vliegende Hollander’ gevallen: Dean Saunders gewond

Het voorprogramma van ‘Vliegende Hollanders’ heet ‘Vallende Sterren’ en is vandaag officieel van start gegaan. Bij de training voor het SBS6-programma ‘Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans’ is Dean Saunders ongelukkig terecht gekomen. Naar alle waarschijnlijkheid is zijn meniscus gescheurd – Dean zelf sprak eerder van een verbrijzelde knie. Als de operatie voorspoedig verloopt hoopt Dean alsnog zijn latten onder te binden, om tijdens de eerste uitzending op 22 februari van de schans te springen. Het is de vraag of Dean het schansspringen tegen die tijd onder de knie heeft.

Naast Dean Saunders zijn onder andere Koert-Jan de Bruijn, Geert Hoes, Emile Ratelband, Sita Vermeulen, Kelly van der Veer en John de Wolf aan het trainen om de sprong te wagen. Op vrijdagavond 22 februari is de eerste aflevering te zien bij SBS6.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste ‘Vliegende Hollander’ gevallen: Dean Saunders gewond

  1. D

    Dat is toch dat non-talent dat hoopte dat Ratelband verongelukt tijdens het springen? Daarom moest ik lachen toen ik dit las..

      /   Reply  / 
  2. Mark

    LOL, Vallende Sterren. Dat was een meer toepasselijke titel geweest voor dit programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>