Ten Brink draait verschrikkelijk All You Need Is Love eigenhandig nek om

Robert Ten BrinkJe kunt veel van Robert Ten Brink zeggen, maar niet dat hij niet eerlijk is. Even wat quotes van Robert op een rijtje:
- Ik ging het jeugdjournaal alleen maar presenteren om met mijn kop op de tv te komen
- Die hele Televizier-ring kan me gestolen worden nu ik deze toespraak van Paul McCartney heb gehad
- Ik vind All You Need Is Love een verschrikkelijk programma

En dus komt het niet als een verrassing dat Medialog meldt dat Ten Brink donderdag aan zijn laatste seizoen All You Need Is Love begint.


De presentator vindt het programma ‘enorm bewerkelijk’. "Een
quiz presenteren daar kun je mij ‘s nachts voor wakker maken. Maar bij
All You Need ben ik ook eindredacteur en zit ik maanden in het proces
van redactie, montages, ruzies en toestanden."

Nu er één schaap over de dam is: ook ik vind All You Need een verschrikkelijk programma. Zo zoetsappig, om misselijk van te worden. Hele bevolkingsstammen denken er echter anders over. Toen het programma in 1991 op de Publieke Omroep kwam, keken er 3 tot 4 miljoen mensen naar. De overstap naar SBS heeft heel wat klantjes gekost, maar het programma won in 1993 wel de Televizier-ring.

Qua quizzen presenteert Ten Brink alleen nog Weekend Miljonairs. In het verleden praatte hij ook Lingo en Stop De Strop aan elkaar. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat Ten Brink binnenkort met een nieuwe spelshow op de proppen komt, want als ik het goed begrijp houdt hij straks zeeën van tijd over als All You Need.. wegvalt.

All You Need Is Love, donderdag 20.30 uur, SBS 6

171 Reacties // Reageer

171 thoughts on “Ten Brink draait verschrikkelijk All You Need Is Love eigenhandig nek om

  1. Daisy Andreae.

    hallo robert.
    hier een bericht van daisy andreae.
    ik heb al 2 jaar een relatie maar ik zie mijn vriend bijna nooit. dus de vraag is of je mij wilt helpen met mijn vriend op te zoeken. alsjebliefd robert dan ben ik niet meer zo verdrietig, en ik kijk altijd naar je programma all you need is love want dat vindt ik heel mooi.
    help me alsjbliefd. robert.
    dit is mijn adres.
    Daisy andreae.
    Wilhelminalaan 14.
    6042 EN Roermond Maasniel.
    0475-371655 of 0475-371656 als je de andere nummer niet kan bereiken.
    en dit is mijn email adres.
    [email protected].
    alvast bedankt.
    groetjes Daisy Andreae

      /   Reply  / 
  2. Pludefax

    Jarenlang heb ik samengewoond met mijn vriendin S. Van de ene op de andere dag was ze weg! Ik snap er niks van! Er lagen nog haren hier en daar tussen het hooi, de plek waar ze gelegen had was praktisch nog warm.. Mijn goed vriendin, I., was de hele dag in tranen, evenals H., maar geen van beiden wilde mij vertelde waar ze heen was. Alleen P.J. leek opgelucht met het vertrek van S.

    Lieve, lieve Robert… ik heb het ene na het andere medium om hulp gevraagd. Zelfs Maria Duval kon mij niet helpen. Kun jij me wel helpen, bij het terugvinden van mijn enige liefde??

    Liefs,

    P. de Fax
    Modemweg 999
    6666 HL
    tel. 06-999666999

      /   Reply  / 
  3. M.Roks.v.d. Plas

    beste mensen
    Ik vind dat de sfeer in het programma all you need is love wel wat gezelliger mag zijn.
    Wat een goedkope en kale bedoeling.
    groet,
    M. Roks
    Breda

      /   Reply  / 
  4. monique

    beste robert ten brink
    ik heb de laaste tyd best veel mee gemaakt ik heb een geliefde gevonden met de chat programma en nu is het zo dat we elkaar alleen nog spreken op de msn ik heb hem wel eens twee keer gezien en voor de rest via de msn nu is het zo dat we heel veel van elkaar houden en vele kaarten schryven naar elkaar toe en kadootjes op sturen het is zo heb dat we niet bij elkaar in de buurd wonen en we willen elkaar allebij heel graag zien maar we willen onze relatie heel rustig op bouwen ik wil daarom aan je vragen of je ons met de kerst bij elkaar kan brengen dat we met de kerst echt van elkaar van kunnen genietten vriendelijke groet van monique en hoor graag van u

      /   Reply  / 
  5. Wıllem Blok

    Robert

    Dit ıs een grote noodkreet uıt Alanya Turkije,mıjn ıs Willem Blok,het gaat om onze collega een zeer goede vrıend Jan Korstanje 03-10-1937 ook hier wonend.

    Jan is ın 2004 naar Turkije gekomen sınds dıe tijd veel problemen met zıjn vrıendın,Jose den Boer, Torricellistraat4 Kruinıngenbelooft naar hier te komen o.a. met kerst nu tweede maal met meer problemen en zat alleen.

    Jan heeft hier veel tegenslagen gehad,gewerkt met niet eerlijke mensen dıe hun beloftes nıet nakwamen .

    Dit heeft hıj niet verdiend,en was o.a. dat de reıs naar Nederland uitgesteld moest worden tot 3x toe.

    Jan is veel ziek geweest en van 115 kilo naar 78 kilo is afgevallen.

    Kan niet zonder deze vrouw,huild veel en slaapt heel slecht zıen hem zıenderogen achteruitgaan,kunnen dit niet aanzıenhet is de hele dag Jose voor en na,zit `s avonds maar naar haar foto te kijken.

    Jose ıs 2 januarie jarig 59 jaar en heeft dan nog vakantie tot 8 januarie,werkt bij Voor Kruiningen,we zien jou alş ons laatste hulpmiddel van daar dit korte berıcht,als je kunt helpen,als je kunt helpen doe dit niet voor ons maar voor Jan hij gaat zo ten onder,ze houden van elkaar.

    Dankend Willem Blok tel. 00905355876413

    Telefoon Jose 0113 383871 of 0623059229

    Jan wil praten dit is zıjn alles tel.0090 538 4017202

      /   Reply  / 
    1. Trudy

      Beste Willem,
      Ik vond jouw berichtje op de site van ‘All you need . . .’ Voor een goede vriendin in Ierland (Ans Adams-Beth) ben ik op zoek naar haar jeugdvriendin José den Boer. Waarschijnlijk is het de José waar jij het over hebt.
      Weet jij waar ik haar nu kan vinden?
      Ans is heel erg ziek en zou graag nog een keer contact hebben met José. Ik hoop dat je ons kunt helpen.
      Groet, Trudy

        /   Reply  / 
  6. Marijke Stuurman

    Ik vind All you need is love wél een leuk programma. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders als Robert ten Brink het beter zou presenteren. Ik snap het gezeur niet hoor. Als je het niks vind kijk je toch NIET?! Er zijn – gezien de kijkcijfers – genoeg mensen die het wel waarderen. Ik ben er één van.

      /   Reply  / 
  7. els

    Hallo ik vind all you need goed alleen ik vind het wel jammer dat ik mijn man niet heb kunnen verassen heeft een dwarslaesie ze hebben mij wel benadert het lijkt wel iemand in een rolstoel hoort er niet bij in het programma te veel werk ik vind het heel jammer dat ik mijn man niet heb kunnen verassen elske ik kan thuis ook wel zeggen dat ik van hem houd hoef niet bij all you is love

      /   Reply  / 
  8. patrick janssen

    beste robert ten brink.

    beste robert ik heb een vriendin ken haar nu meer dan 7 maanden en we hebben al heel wat mee gemaakt in deze periode en er staat nog wat te wachten op ons in februari moet ze een operatie onder gaan en het kan zijn dat ze het niet over leefd denk daar heel veel aan en dat doet mij pijn en veel verdriet. har naam is janet weet ook dat ze jou een mailtje heeft gestuurd en dat nu op ijs is gelegt omdat eerst iets bij mij moet opgelost worden en wel schulden die ik heb verkregen door een eerdere relatie die vrouw heeft mij zo diep in de schulden laten komen maar was er zelf ook bij had ik maar wat beter op gelet maar ja is niet anders nu. maar nu met janet is zo anders wat janet voor mij heeft gedaan en nog steeds doet is zo mooi en fijn dat ik vaak zit te janken omdat ik niet veel kan terug doen zou zo graag eens tegen haar willen zeggen kom pop we gaan een weekend even er tussen uit met zijn 2 om even bij te tanken even bij tanken voor die rot operatie, we willen ook trouwen en ben bang dat ik daar mechien te laat mee ben als het mis gaat in die ok maar denk steeds nee dat gaat niet gebeuren maar je denk er wel aan. janet is een geweldige vrouw die zoveel wil geven maar dat hoor je zo. we wonen ongeveer 400 kilometer uit elkaar ik woon in limburg en janet in harlingen ze heeft ook een zoon die gewoon voor zijn leeftijd geweldig is kan hier nog wel meer opschrijven dan ben ik wellicht nog paar uren bezig.

    maar mijn vraag is kun je niet iets regelen voor ons 2 dat ik haar kan zeggen dat ik van haar hou en dat ik met haar wil trouwen zou voor ons even zo mooi zijn als dat voor die operatie zou lukken.

    liefst zou ik haar ook een verlovings ring willen geven maar daar heb ik ook geen geld voor alles gaat aan die klote schulden op mag blij zijn dat iets te eten heb.

    lieve robert help help zou het mooiste zijn als ik die 2 dingen zou kunnen doen voor har en hoop op jou medewerking.

    wil je al bedanken voor het lezen van deze mail en hoop diep in mijn hart dat het lukt.

    bedank je al vriendelijk groetjes patrick janssen

      /   Reply  / 
  9. L van der Linden

    Hoi Robert ten Brink
    Ik las dat je all you need is love toch een beetje zat bent,niet gek he na al die jaren alles regelen.Maarrrrrrrr de uitkomst was toch ook wle weer mooi.Weet je ,liefde is een bloem die uit het paradijs is overgebleven,noeten we zuing op zijn.

    Wat ik toch kwijt wil is dat ik in dezelfde siuatie zit als Monique van 16-12-2005.
    Eigenlijk geloofde ik niet in dit soort relaties,maar ja…..
    En nu heb ik iemand die daadwerkelijk een half jaar geknokt heeft om mijn liefde te winnen.En ik heb het hem niet makkelijk gemaakt.Een mooie test dus.Ik wil er niet veel woorden over schrijven,maar hij is RUIM door de test heen.

    Maar goed, je wilt het programma veranderen?
    Misschien combineren met home make over??
    Is maar een idee.
    succes en sterkte….
    groetjes Azedine(mon amour)en Lusie

      /   Reply  / 
  10. nientje

    waarom schrijven mensen hier naar robert??

      /   Reply  / 
  11. beheshta

    beste robert, mijn naam is beheshta. Mijn zus is net verloofd. ik ben heel erg blij om haar zo gelukkig te zien. ze is nog nooit zo blij geweest als nu. Alleen haar verloofde woont niet hier in Nederland. hij woont in america,san francisco. ze spreken elkaar wel via msn en telefonish.ik wil ze graag allebei verasssen zodat ze elkaar weer kunnen zien. ik hoop dat u mij hierbij wilt helpen. graag hoor ik van u.
    dag groetjes van beheshta.

      /   Reply  / 
  12. Suzanne en Sanne

    Beste Robert

    Onze vriendin Fleur van den Bergh (16) heeft met school een uitwisseling gehad met Duitsland. Daarbij heeft ze de liefde van haar leven gevonden. Ze is erg gelukkig maar hun contact is onmogelijk vanwege de verre afstand. Nu heeft ze te horen gekregen dat hij ook nog eens gaat verhuizen waardoor de afstand nog groter wordt! We willen haar graag helpen en omdat wij ook van dezelfde leeftijd zijn, kunnen we niet echt veel doen en vragen we u om hulp die we nodig hebben. We zouden het erg leuk vinden om haar hiermee te kunnen verassen. Graag een reactie a.u.b.
    Groetjes Suzanne en Sanne

      /   Reply  / 
  13. deborah

    beste robert..
    ik ging een keer uit met cindy ( mijn nichtje) we zaten aan de bar en er kwam een hele leuke jongen binnen.. cindy en sean ( de leuke jongen ) keken elkaar aan en ik zag het was liefde op het eerste gezicht cindy had op dat moment een vriend dus durfde er niet teveel op in te gaan.. totdat hij met haar ging praten ze hebben het over van alles gehad en hadden het zo leuk samen hij gaf haar zyn nummer om een x af te spreken cindy wou het dolgraag maar had geen tijd in verband met haar werk ze werkte full-time in veenendaal en hij voetbalde bij ado den haag ze waren allebij druk maar konden elkaar niet loslaten.. sindskort is hij terug naar engeland waardoor ze denkt hem niet meer te kunnen zien of spreken dagen heeft ze het over hem gehad.. het contakt verwaterde het tel nummer veranderde maar het gevoel bleef hangen.. en ik zou het leuk vinden om hun beide alsnog de kans te geven om elkaar weer te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen want dat hebben ze verdiend!!

    sean doherty & cindy van de klift

      /   Reply  / 
  14. sylvia van diest

    Robert hi,ik moet het tog ff kwijt al weet ik je leest ut niet:P
    ik ben 42 jaar heb via de chat een jongen let op 20 ontmoet uit puerto rico,het is alsof hij een deel van me is,maakt me na een hoop ellende weer happy,ik wil hem zo graag es ontmoeten dat ie naar nederland komt,tjeee dat ik dit jou Robert nog es zou vragen,wou dat je ut nog las ook,kus sylvia

      /   Reply  / 
  15. Hilda Sietsema

    L.S.

    Ik heb dringend hulp nodig. Ik ben verschrikkelijk verliefd op een Amerikaan.
    Hij werkt en woont tijdelijk met z’n zoon
    in Nigeria. De liefde is wederzijds en onze band heel sterk. Ik verstuur volgende week een invitation letter op. Maar als dat mislukt heb ik dan nog andere optie’s??
    b.v.d Hilda sietsema

      /   Reply  / 
  16. iris gielen

    hallo robert
    wij zijn 2 meisjes uit groep 8.wij hebben een hele lieve en toffe meester. die wij heel graag met kerst blij willen maken. hij heeft namelijk een vriendin in tailand.soms gaan we bij hem opbezoek en dan zien we haar op de compioter. en dan praten we met air zo heet ze .als ze met kerst zou kunnen komen dan zal michel dol blij zijn en wij naluurlijk ook.

    robbertzou je ons kunnen helpen?

    ik hoop dat wij iets van u horen

    groetjes iris en nina

      /   Reply  / 
  17. Rachel

    beste robert,
    ik ben Rachel`16 jaar, ik ben nu 2 maanden terug van het geweldigge land Cuba, ik bwn daar geweest met mijn ouders, mijn zus moest thuis blijven vanwege haar toen zwaare baan(waar ze nu aan gestopt is) na een tijd hard werken en gesrest te zijn gaat zij nu weer aan school beginnen ze is nu 21 jaar, dit gaat haar veel geld kosten dus geen vakantie niks!! terwijl ze graag met ons mee had gewild. zij is er 2 jaar gelden geweest en heeft daar net als ik geweldige mensen ontmoet die erg arm zijn, heel zielig nu is mijn vraag aan jou, of jij een reis voor mij mijn zusj en haar vriend zou kunnen regelen zodat mijn zus haar rust weer kan vinden, en wij met zn 3en spullen voor de cubaanse mensen kunnen mee nemen die wij hebben ontmoet! ik wil die mensen zo graag gelukkig maken met bv alleen al tandpasta dat hebben ze daar niet,
    shampoo etc, ik hoop dat jij mij kunt helpen je bent eigelijk mijn enige kans mijn ouders kunnen niet ophoesten voor ons en ik wil er mensen mee rust geven en mensen helpen.! het plaatsje waar wij toen zaten heet Varadero en het hotel heet Brisas del caribe dAAr zouden we dan ook erg f=graag verblijven als dat mogelijk zou zijn.!!!!!!
    alvast bedankT,
    groetjes Rachel Roodveldt

    Rachel Roodveldt
    damiettastraat 40
    1448 mp purmerend

      /   Reply  / 
  18. Ton Huijsmans.

    Beste Robert.

    Mijn zoon heeft al twee jaar een chat vriendin in Paraguay nu is hij daar in combinatie met een Zuid Amerika reis geweest en is verlieft geworden op haar en hetis wederzijds nu wil hij haar heel graag weer zien ,valt er iets te regelen met de feestdagen .Hij heet Ralph en zijn vriendin Lorena Ajala .Zij is 8 Dec ook nog jarig.
    Ralph is rechten student.Het zou voor hem en haar een fantastische veassing zijn.

    Groeten Ton Huijsmans

    Ton Huijsmans
    Ingenhovenlaan 66
    5012 KL Tilburg

      /   Reply  / 
  19. yvonne

    beste robert
    hier nog een mail van mij (yvonne engelkens)
    mijn vriend is gisteren voor visum geweest voor de 4de keer hij krijgt hem gewoon echt niet ik snap het gewoon niet ik zou zo graag hem hier in december willen zien hij is 5 december jarig ik zou zo graag bij hem willen zijn maar hoeee
    echt ik hoop dat u mij wilt helpen ik heb gewoon alles geprobeert zijn naam is kasim akbulut
    ppls plss kunt u mij helpen hij moet mij leven hier ok zien
    3 jaar lang heeft hij het geprobeert elek jaar word hij weer weg gestuurt dat hij geen visum krijgt wat moet ik nou

    helpt u my ik weet er zijn zo veel mensen die het ook zo graag zouden willen
    ik hoopp dat u wat kan doen

    vriendelijke groet yvonne engelkens

      /   Reply  / 
  20. bella

    lieve Robbert,
    ik tel elke seconde om iets van je te horen, waarom duurt het zo lang??ik ga hier dood van pijn, ik huil en schreeuw van verdriet, ik eet en slaap niet, het lijkt alsof ik dood ga, ik voel me zwak en kan niet eens normaal lopen, ik mis mijn verloofde, ik wil hem terug, ik weet dat hij ook heel veel van mij houdt maar er zijn families tussen ons die niets toe laten. wegens een stomme ruzie is mijn verloofde weggelopen en gelijk de dag daarna heeft hij zijn baan en onze huisje opgezegd en ik probeer hem te bereiken maar het lukt niet, zijn telefoon”s staan uit en als ik thuis bij hem bel, zeggen ze zoek hem lekker zelf, hoe kan ik hem zoeken als ik niet weet waar hij is, hoe kan ik hem zoeken als zijn familie niets tegen mij zegt?? tijdens ruzie ik was kwaad, ik heb dingen gezegd die hem heeft gekwetst, hij denkt dat ik niet van hem hou en dat hij niet meer voor mij bestaat, maar het is niet zo, ik ga dood voor hem, hij is mijn hele leven, ik hou echt heel veel van hem maar ik weet niet hoe ik hem dit moet laten weten, je bent de enige mogelijkheid, jij kan mij helpen mijn grote liefde terug krijgen, ik wil hem graag face 2 face zien zodat we dingen kunnen uitpraten, wij hadden plannen om te gaan trouwen, wij hebben zoveel spullen die we nog niet gebruikt hebben, we hebben ze voor de toekomst bewaard, maar tot ik hem niet zie, is er geen toekomst voor ons, ik huil Robbert, ik huil me kapot, ik heb je hulp nodig, ajb Robbert help mij, ik ga dood van pijn, ajb, ik smeek jou help mij snel. ik wacht ongeduldig op je antwooord

      /   Reply  / 
  21. jan vaessen

    hoi robert
    we wonen nu 3 jaar samen en hebben een dochter van 11 weken nu is het stuk gelopen waar ik spijt van heb en zij met haar dochter weg is zit nu bij haar 21 jarige dochter en ik mis haar iedere dag en dat doet pijn vooral de kleine.weet waaraan het licht ze kan zich niet wenen aan omgeving en wil verhuizen maar dat lukt niet 1 2 3 en wil dat ook graag nu blijft zij weg tot ik andere woning hebt .zou jij me kunnen helpen zodat we met de sint en kerst samen zijn heb er veel voor over .ik hoop tot je me kan helpen bedankt.

      /   Reply  / 
  22. Henk Boonstra

    Beste Robert

    Ik heb een meisje leren kennen uit Alpagnino een plaats vlak bij Torino en ik zou daar heel graag heen willen maar het geld onbreekt om haar met de kerst te verrassen en dat zou toch leuk zijn als we met de kerst bijelkaar konden zijn.
    Vandaar dat ik vraag of je me naar Antonia uit italy kan helpen ……please dat is mijn enigste wens …

      /   Reply  / 
  23. joyce van der horst

    beste robert

    ik ben joyce van der horst en heb een vriendin inge hendriks en die heeft een jonge ontmoet in turkije en zei en sarkan de jonge uit turkije zijn samen verloofd op 27-08-06 in turkije maar er is een probleem er is geen geld om bij elkaar te komen en dan was de vraag van mijn of jij ze messchien bij elkaar kan laten komen met de kerst want hij wil niks liever dan hier zijn en zei bij hem maar dat gaat helaas niet omdat er geen geld is om naar nederland te komen en inge kan ook niet naar turkije want kerst is iets wat inge heel speciaal vind en omdat ze dan met serkan en de ouders kerst wil vieren kun jij haar droom uit laten komen ik zou het heel fijn vinden als inge en serkan dan met kerst bij jou in de uitzending mogen komen om haar wens te laten uitkomen ik hoop dat ik iets van je hoor

    alvast bedankt groetjes joyce van der horst de vriendin van inge hendriks mijn woonplaats is bilderdijkstraat 21 5212 ta en als het zou kunnen om inge dan te kunnen verassen om bij haar aan de deur te gaan en haar de droom in vervulling te laten gaan echt help haar om niet met kerst alleen te laten zijn alvast bedankt robert

      /   Reply  / 
  24. sindy vanwadelen

    bets robert ik hed een jongen leeren ken ik ken hem nu al tien maandag maar ik hoor heel maal niks meer van hem zou ij me kun helpen ik weet aleen dat die in antwerpen en dat zijn naam william van reusel is ik zou hem weer wilen zien daar vraag ik als blieft of u me kent helpen

      /   Reply  / 
  25. Shanti Tangali

    Beste Meneer Robert ten Brink,

    Mijn collega/vriendin Hanneke heeft een jaar lang gechat met een Chinese jongen. Het klinkt geweldig. Zo goed, dat hij ook naar Nederland is geweest voor een paar weken. Jammer dat die tijd altijd zo snel gaat. Hij kan heel moeilijk een visum krijgen om hier te komen, hoe het precies zit weet ik ook niet. En zij kan pas na een hele poos misschien naar China. Het leek mij samen met nog een paar collega’s wel leuk om haar in het zonnetje te zetten samen met haar Dan. Kerst zou je met je geliefde moeten doorbrengen dat weet toch iedereen. Ik weet niet waar hij woont, maar daar kan ik wel achter komen we willen hun twee gewoon lekker verassen. Kunt u en uw team ons helpen.
    Alvast bedankt. Groetjes Shanti

      /   Reply  / 
  26. S Zondervan

    Hallo ik heet sylvana ik zou graag mijn zus ver blijden met haar vriend hier heen te hallen dit is haar zelf nog nooit gelukt dat ze bijna of helemaal gek wordt dat zij het niet voor elkaar krijgt ze zijn dan ook al een keer bij de consul zelf op bezoek geweest.maar het visum wordt steeds af gewezen. maar er is niet duidelijk waarom maar wij willen haar graag blij maken met het over komen van Ahmet want ze begint de moet al behoorlijk op te geven .Maar als er echt iemenand is die het verdient is zij dat wel. met de groeten van Sylvana

      /   Reply  / 
  27. Sandra

    Hoi Robert (of wie van de redactie die dit leest)

    Ik mis m’n zus!!
    Carolien (m’n zusje) zit nu in Australie.voor een jaar, een heel jaar.
    Ze is nu bijna 4mnd onderweg en we missen elkaar nogal. Hier in nederland spraken we elkaar bijna elke dag en zagen elkaar een aantal keer per week (ik woon niet meer thuis). we droomden altijd al om samen eens een reis te gaan maken. maar ik woon inmiddels samen met m’n vriend en tot een jaar geleden had zij zo’n zelfde leventje. Zij is nu weer alleen en besloot een jaar weg te gaan. We hoopte allebei dat ik dan met kerst (is ong op 6mnd -> de helft) ook over kon vliegen voor een paar weekjes. Heb de vrije dagen zelfs al gespaard, maar het zit er financieel bij mij echt niet in!! Met elk telefoontje en mailtje zitten we weer met z’n tweetjes te sniffen en snuffen tussen alle leuke verhalen door. Zij weet nu inmiddels ook dat het er echt niet inzit dat ik kom. Nog meer gesnuf..
    Kan jij onze droom in vervulling laten gaan?

    Het zou mijn mooiste kerstcadeau ooit aan haar zijn.

    groetjes sandra.

      /   Reply  / 
  28. kavitajayadevi bhansingh

    beste robert ten brink
    ik wil u mededelen om mijn heel graag
    te helpen als u wilt ik doe dit voor mijn
    dochtertje zij is heel erg ziek en wij zouden
    het heel fijn vinden als mijn papa met kerst bij ons kan zijn.wij stellen het zeer op prijs om ons een keer te helpen ik kan u
    foto’s wijzen van mijn dochtertje zijn operatie ze heeft gevochten voor haar leven
    geef haar alstublieft een kans om haar vader te leren kennen en het kerst door te brengen met zijn drieen.NAMENS:K.J.BHANSINGH
    EN DE KLEINE ARSHANA.BHANSINGH.IK HOOP DAT IK VOLDOENDE HEB GENFORMEERT
    U KUNT MIJN OOK BELLEN OP MIJN MOBIEL NUMER
    0623866092 OF 0622588984

      /   Reply  / 
  29. ASHA

    BESTE ROBERT TEN BRINK
    IK WIL U VRAGEN OM MIJN EEN OPLOSSING
    TE GEVEN HOE MIJN VRIEND HET BESTE NAAR SPANJE KAN GAAN GEEF MIJN ALSTUBLIEFT
    INFORMATIE ALS MIJN VRIEND WORDT OPGEPAKT
    DOOR DE POLICIE PLEEG IK ZELFMOORD GEEF MIJN ALSTUBLIEFT RAADT.U KUNT MIJN OOK BELLEN ONDER NUMMER 0622588984 ALSTUBLIEFT HELP MIJN MEE.IK HOOP DAT IK VOLDOENDE HEB GENFORMEERT.NAMENS;A.BHANSINGH

      /   Reply  / 
  30. erik hooimeijer

    BESTE ROBERT TEN BRINK.
    wil je mijn helpen anita meijer van school,ze zat dezelfde klas bij kees LEENHEER(leerkracht).
    ik wil graag haar zien;omdat ik haar een kerstkaart gekregen heb.

    haar adres:Gelevinkstraat 57
    , postcode:2151 AK nieuw-vennep

    mijn adres:korjanderhof 10
    , postcode:2991 HE barendrecht

    groetjes van erik hooimeijer uit barendrecht

      /   Reply  / 
    1. Erik hooimeijer

      BESTE ROBERT TEN BRINK.
      wil je mijn helpen anita meijer van school,ze zat dezelfde klas bij kees LEENHEER(leerkracht).
      ik wil graag haar zien;omdat ik haar een kerstkaart gekregen heb.

      haar adres:vivaldisingel 93
      , postcode:2151 GP nieuw-vennep

      mijn adres:korjanderhof 10
      , postcode:2991 HE barendrecht

      groetjes van erik hooimeijer uit rhoon(gemeente albrandswaard)

        /   Reply  / 
      1. RJ

        Dit is niet de juiste plek om verzoeken naar Robert te sturen, dit is gewoon een blog. Verder is het absoluut niet slim om je adres, en dat van anderen, zomaar op internet te pleuren.

          /   Reply  / 
        1. Erik hooimeijer

          BESTE ROBERT TEN BRINK.
          wil je mijn helpen anita meijer van school,ze zat dezelfde klas bij kees LEENHEER(leerkracht).
          ik wil graag haar zien;omdat ik haar een kerstkaart gekregen heb.

          groetjes van erik hooimeijer uit albrandswaard(rhoon)

            /   Reply  / 
  31. Ellen paans

    Lieve Robert

    Met aan kommende kerst kunnen we dit voor de tweedekeer niet vieren samen. Want we wonen erg ver van elkaar en de leeftijd verschillen zijn erg groot. We hebben nu ongeveer 2 jaar een relatie maar er is nog niks van gekommen om bij elkaar te wezen. Ik ben zelf 14 jaar en hij is pas in Oktober 20 geworden. We kennen elkaar van binnen en van buiten we zijn smoor op elkaar. Het breekt beides ons hart omdat we niet bij elkaar kunnen zijn. Dus ik wil deze kerst dol graag met hem door brengen op een leuke en verassende manier. Dus ik vraag hier bij uw hulp. Met vriendelijke groeten Ellen paans

      /   Reply  / 
  32. dilek ur

    beste robert….

    Ik heb al 4 jaar een goede vriendin en in die 4 jr dat ik haar ken praat zij altijd over een jongen. Steeds maar het zelfde ze is zo ongelukkig. Ze ging al lang met hem en het ging steeds beter. Tot dat ze ruzie kregen om de feit dat hij weg moest dat hij niet langer zonder een paspoort wou zitten hij wou niet steeds weg rennen voor dat.Tot hij op een dag hem zelf ging aangeven .en ik wil haar zo gelukkig zien met kerst en aangezien het niet anders kan vraag ik om u hulp ik hoop dat u mijn kan begrijpen en mijn echt serieus wilt nemen.Uw hulp doe wondere…met..alvast bedankt. Met vriendelijke groet dilek

      /   Reply  / 
  33. Rosita

    Beste Robert Ten Brink,
    Mijn Naam Is Rosita Foort.En Mijn Adres Is Grubbehoeve 149 1103 GN In Amsterdam Zuid-Oost Mijn Tel Nr Is 0641615838 Ik heb Drie Zonen In Suriname.Waar Onder 1 Die mijn Aandacht Meer Vraagt,Zijn Vader Die Woond In Suriname Maar Hij Kan Niet Echt Zeggen Dat Hij Echt Een Vader Heeft Waar Hij Naar Toe Kan Gaan Als Hij Met Wat Zit,Of Als Hij Iets Nodig Heeft.Nee Dat Kan Hij Niet Want Zijn Vader Is Een Junk Geworden, En Kan Geen Aanspraken Op zijn Vader Doen Als Hij Die NOdig Heeft, Dus Daarom Maak Ik mij Ongerust Over Hem,Zo Dat Hij Geen Dome Dinge Gaat Uit Halen Met Vrienden,Maar Gelukkig Doet Hij Dat Niet.Robert Want Hij Zit nog Op School En Daar Ben Ik Echt Blij Mee,En Hij Woond Bij Zijn Tante En Die Heeft Het Ook Niet Zo Breed Als IK hier Moet Ik ook Bij Zeggen,Maar Ik Doe Mijn Best WEl Om Ze WEl Af En Toe Te Helpen.En Ik Heb Hem Al Jaren Niet Meer Gezien,Maar We Bellen WEl Met Elkaar, Dus Zou Ik het Echt Op Prijs Stellen Als U Mijn KOn Helpen Om Mij Een Mooie Kerst Te Geven,IK Zal u WEl Heel Heel erg Dank Baar Zijn,Voor Dit WAt U Voor Mij ZAl Doen,Of Zou Willen Doen,IK Heb Aller Lei Manieren Gezocht Hem Hem Hier Heen Tehalen Maar Het Lukt Mij Niet,Om Dat Mijn Inkomen Het Niet Toelaat,Hij Is In Augustus 17 jr Jong Geworden,Robert Ik weet Echt Niet Meer Wat Ik Hier Echt Neer Moet Zetten,Om Dat IK Er zO Mee Zit,Robert Ik Hoop Dat U Mijn Echt Serieus Zal Nemen,En IK hoop Dat Uw Hulp,Wonder Zal Ver Richten,In Mijn Leven,Ik Wil U Al Alvast,Bedanken Voor Het Wonder Dat U Voor Mij Zal Verrichten,En Een Vriendelijke Groet Van Mij En Mijn Kinderen,In Af Wachting OP Uw Bericht,

    Groetjes Van Rosita

      /   Reply  / 
  34. miriam vroemen

    Hallo Robbert ten Brink en mede werkers
    Ik ben moeder van drie kinderen, een tweeling van 17 en van 15jaar. Mij zoon van 17 woont bij zijn vader in belgie. Onze dochters bij mij. Met mij heeft hij helaas geen contact meer. Maar zijn tweeling zus en zusje missen hem wel kunnen jullie misschien iets voor hun organiseren met de kerst. warme groeten Miriam Vroemen.

      /   Reply  / 
  35. dennis

    beste Robert ten Brink

    ik zou u willen vragen of u er voor kan zorgen dat mijn broertje die geadoppteerd is al ruim 2 jaar geleden en toen beloofd werd dat ie binnen 1 jaar wel bij mijn ouders zou zijn maar er nog niet is en nu na 2 jaar is gezegd dat het nog 3 maanden zou duren wat iedereen weer langer verwacht.
    of u hem misschien al eerder met kerst als een heel groot cadeau kan doen aan ons allemaal maar speciaal voor mijn vader en zijn vrouw die dit echt nodig hebben
    ik hoop dat dit gaat lukken
    ik zou u eeuwig dankbaar zijn.
    alvast heel erg bedankt en heel veelliefs en groeten van dennis(15) en iedereen die al 2 jaar lang zit te wachten op Luckson

      /   Reply  / 
  36. dennis

    lieve dennis ik vind dit heel goed van je dat je dit doet, anders hadden wij dit al gedaan
    help hem alstublieft Robert
    XXx

    je tante

      /   Reply  / 
  37. Tiny

    Beste Robbert de Brink,

    Ik stuur je deze mail om dat de vriendin van mijn buurjongen in rusland woon. Zou hem graag willen verwenen als zijn vriendin met de kerst hier zou zijn ok met de familie hier de kerst zou kunnen vieren.

    Groet Tiny

      /   Reply  / 
  38. nicoline

    hallo robert
    ik ben nicoline kom uit tilburg maar zit met een probleempje .het zit zo ik ga altyd naar dezelfde kapster het is bij mij om de hoek nou die kapster is tot over der oren verliefd op een turkse jongen echt de vlinders vliegen ervan af kijk hij is daar en zij hier zij zit natuurlijk met haar kapsalon met het werken vooral met kerst nu hoorde ik dat zei wilde gaan verloven 5 januarie dan is zij volgens mij ook jarig nu was mijn vraag zou jij niks kunnen regelen dat hun met de kerst bij elkaar zijn ze weet hier niks van dat ik dat vraag aan jou maar zij helpt mij ook vaak en dan wil ik ook wel wat terug doen voor haar maar tja of het lukt dat weet jij alleen ik hoop het ik gun haar dat geluk ze is echt verliefd maar oke ik hoor het van u alvast bedankt als je dit wil lezen groetjes nicoline uit tilburg

      /   Reply  / 
  39. arjan

    Hallo Robert.
    Ik had een relatie met een vriend.
    Maar ik heb hem bedrogen.
    Maar ik wil toch met kerst bij hem zijn.
    Ik mis hem verschikkelijk.
    Ik hoop dat je mij kan helpen.

    vriendelijke groet Arjan Snippe uit Geesbrug

      /   Reply  / 
  40. Jack van Geel

    Hoi beste Robert,

    Met de komende kerst kunnen we het voor de tweedekeer weer niet vieren samen.Het eerste jaar kende ik ze net voor de Kerst, het was 6 december 2004. Want we wonen erg ver van elkaar namelijk 11000 km. We hebben op 6 december ongeveer 3 jaar een relatie en zijn dan 7 maanden getrouwd. De hele papierbundel voor een visum werkt nogal erg tegen. Op 31 mei 2006 hebben we een heel klein huwelijkje gedaan, maar er is nog niks van gekomen om bij elkaar te zijn voor een kleine 3 maanden. Het breekt beides ons hart omdat we niet bij elkaar kunnen zijn. Dus ik wil deze kerst dolgraag met haar door brengen op een leuke en verassende manier. Dus ik vraag hier bij uw hulp. Met vriendelijke groeten Jack van Geel
    Rubenslaan 43 4703 CL Roosendaal 0165550369 of 0610539484 [email protected]

    PS hopende dat het met uwe laatste uitzending dit lukt voor mij en Usa van Geel meisjes naam Usa Somnam?

      /   Reply  / 
  41. Ingrid van Groenewoud

    Beste Robert,

    Gisteravond hadden we een etentje met een aantal secretaressen van DSM. Het was heel gezellig, echter een van hen werkt tijdelijk bij ons. Ze is een geweldige meid, die een 5,5 jaar in Sri Lanka heeft gewoond. Ze heeft daar vrijwilligerswerk gedaan (2 scholen opgezet) en is verliefd geworden op een Shrilankees. Ze zijn getrouwd en hebben nu een zoontje van 3.
    Echter vanwege de onveilige politieke situatie aldaar, is zij vorig jaar met haar zoontje naar Nederland gekomen, met de bedoeling dat haar man snel zou volgen.
    Echter het lukt nog steeds niet om een visum voor hem te krijgen. Zij moet een jaarcontract hebben bij een bedrijf, dan pas
    zijn er mogelijkheden. Die mogelijkheid tot
    een jaarcontract zit er bij ons niet in, terwijl ze een ontzettende goede kracht is, maar als vervangster heeft gewerkt en de andere dame over 3 weken terugkomt.
    Nu is ze al een jaar hier en heeft dus ook haar echtgenoot al een jaar niet gezien.
    Vorige maand is haar echtgenoot erg ziek geworden en heeft in het ziekenhuis gelegen, zonder dat zij iets voor hem kon doen.
    Laatst stuurde hij kleertjes voor zijn zoontjes 3e verjaardag, echter deze waren te klein, hij weet niet hoe groot het jongetje al is! Schrijnend, nietwaar? Het is ook niet mogelijk om vaak via internet te mailen, daar de stroom aldaar vaak uitvalt.
    Nu kreeg ik gisteravond het idee om jou te mailen, het zou natuurlijk GEWELDIG zijn als jullie als organisatie het geregeld zouden krijgen om haar echtgenoot naar Nederland te halen (al is het voor de kerst).

    Robert, zou je hiervoor je best willen doen?
    Namens alle secretessen van DSM, afdeling DMC, zou ik je bij voorbaat heel hartelijk bedanken.

    Wil je mij iets laten weten? Het is kort dag dat weet ik.

    Met vriendelijke groet,

    Ingrid Van Groenewoud-Helgers
    tel. 046-4754105

      /   Reply  / 
  42. Janoe

    hey..
    ik had een vraag aan u..
    ik zou graag wille dat me broer ronald met de kerst bij ons is.. maar hij woont voor een tijd in canada..zou u wille kijke wat u voor mij kunt doen..?

      /   Reply  / 
  43. Katherine, Tommy en Johnny

    Beste meneer Ten Brink,

    Ik heb een tweeling broertjes die onze vader erg mist. Ze hebben hem al lang niet meer gesproken. Maar ja, hij woont niet hier maar in de Dominicaanse Republiek. Zij hebben hem al zeker 4 jaar niet gezien. Ikzelf, ben 19 jaar en heb hem al tien jaar niet meer gezien wegens omstandigheden. Ik vraag je hulp om hem te kunnen zien in december want dan wordt ik twintig en hij is dan ook jarig.. ik weet niet zo veel van hem af.. dus ik weet ook niet hoe oud hij wordt…
    Wij zullen u erg dankbaar zijn als u ons kon helpen herenigen met hem. We missen hem heel erg.
    Met vriendelijke gfroet,
    Katherine, Tommy en Johnny

      /   Reply  / 
  44. shirley

    hallo robert ten brink ik doe een oproep op u voor mijn moeder ze heeft namelijk al een heel zwaar leven achter de rug en toen ze eindelijk het geluk opnieuw vond met een nieuw wonder een nieuw zusje werd haar nieuwe man en vader van mijn kleine zusje uit haar leven gerukt hij moest namelijk terug naar land van herkomst omdat mijn moeder geen genoeg inkomsten had maar op dat moment raaakte ze alles kwijt een dubbel rouw proces postnale depressie werk kwijt en veel verdriet voor beiden partijen en vorig jaar was ze ook al alleen met mijn kleine zusje ik denk dat ze het niet nog een keer aan kan haar wens is dat ze samen de kerst kunnen doorbrengen ze verdienen het echt een tijdje ewventjes samen ik hoop dat u er iets kan aan doen vrgr shirley

      /   Reply  / 
  45. stefan

    hoi ik ben stefan en woon in roosendaal in deze brief gaat het ook om mij want ik wil graag een hele goede vriendin van me verrassen door naar haar te gaan alleen is het niet mogelijk. Zij woont in rennese in zeeland plaatsje kerkwerve ik kan er alleen niet heen er is daar geen trein zou het mogelijk zijn dat jullie daar voor kunnen zorgen ik hoop van wel en op kerst zou dat het mooist zijn wij beide voelen erg veel voor elkaar ps.haar naam is annette zou u mij aub willen mailen hartelijk dankstefan van steen

    stefan van steen
    begoniastraat 65
    4702cb roosendaal noord-brabant
    0165544725 of 0628535656

      /   Reply  / 
  46. nathalie

    hallo mijn naam is nathalie van den boom en ik ben 19 jaar
    ik wil mijn lover hij is 18 jaar verrassen met kerst samen te zijn hij woont in beekendonk hij zit op de antoonvandijkschool en ik zit er ook op het is speciale onderwijs van kinderen die niet goed kunnen leren en hebben achterstand en te is een toffe school

      /   Reply  / 
  47. asha

    beste robert ten brink.
    hierbij wil ik u mededelen om mijn te helpen
    ik heb namelijk een vriend die illigaal is en wij willen trouwen maar wij weten niet zo goed hoe hij moet namelijk terug naar zijn eigen land gaan ik heb geen werk om met hem te trouwen maar ik zoek wel werk maar kan niet vinden nu is mijn vraag wilt u mijn alstublieft helpen met een oplossing te zoeken hij is nog wel bij mijn in nederland.please help me

      /   Reply  / 
  48. Ko nanninga

    Beste Robert

    Ik zit met een groot probleem en dat is omdat ik mijn vriendin niet zie.
    Ze werkt en woont in Aruba, ik ben zelf nederlander en zij arubaans.
    Ik ga kapot van verdriet omdat ik haar niet zie
    maar we hebben wel contact via internet maar dat is voor mij niet genoeg, want ik heb haar nog nooit kunnen vasthouden en zoenen en knuffelen.
    Zij maakt de laatste tijd heel wat mee en ik kom er ook niet met kleerscheuren er vanaf.
    We hebben zoveel liefde voor elkaar dat is eigenlijk niet met een pen te beschrijven,zoveel hou ik van haar.
    Dus ik smeek je om wat voor ons te betekenen want ik wil zo graag bij haar zijn.
    Anders moet ik nog 7 mnd wachten omdat ik van plan was om in juli daar heen te gaan.
    Maar dat is voor mij een mes in het hart, ik ga kapot van verdriet de omgeving en kennissen kunnen mijn verdriet delen.
    Dus help me a.u.b.
    Mijn mobiele no: 06-19648891
    Mijn adres:Sleedoornweg 2
    9674 JG
    Winschoten
    Ik ben niet hopig maar Wanhopig
    met vriendelijke groet Ko nanninga

      /   Reply  / 
  49. bianca nieskens

    hallo robert
    ik heb een probleem ik heb een vriend in turkije en kan hem helaas met kerst niet zien endaarom wil ik aan jou vragen of je mij wilt helpen maar ik ben wel van plan om 5 mei weer naar hem toe te gaan maar we hebben nooit met kerst bij elkaar kunnen zijn ik moet ook elke dag aan hem denken en heb dan zo veel verdriet omdat hij niet bij mij in de buurt is please robert help me
    hij woont in turkije zijn naam is caner gurolu
    aderess;samsun teckekoy balcali koys turkije
    tel;00905363394920
    en dit is mijn aderres en mijn naam
    bianca nieskens
    cerderstraat 20 echt 6101 js
    mobiel;0655926497
    ik hoop dat ik snel wat hoor groetjes bianca

      /   Reply  / 
  50. Corine Keizer

    HEEY ROBERT
    Ik heb uw hulp verschikkelijk hard nodig!
    In 2000 is mijn moeder overleden en ik had nog maar net diabetes.
    Mijn oma heeft nu een ernstige vorm van k#nker en waarschijnlijk red ze het niet zo lang meer.
    Ik heb nog steeds heel veel moeite nodig om dit te verwerken.
    21 augustus 2004 leerde ik de liefde van mijn leven kennen Christiaan.
    Vorrige week heeft hij het uitgemaakt.
    Omdat we te vaak ruzies hadden, en dat kwam 9 van de 10 x door mij om de kleinste dingetjes werd ik vaak al boos.
    Ik zat ovenvol met stress, verdriet en allerlei emoties.
    En het word alleen nog maar erger!
    Ik eet niet meer, ik zie alles heel somber.
    Ik kan het allemaal niet meer aan.
    Ik hou nog steeds van hem en ik weet hij ook van mij.
    Als het allemaal maar op een ander manier was gegaan.
    Omdat ik een hele tijd niet lekker in mijn vel zat en vaak boos werd om de kleinte dingetjes en ik in de war was hadden we best vaak ruzie.
    Kon ik nog maar lachen, en het allemaal nog maar een x overdoen.
    Hij was er altijd voor mij door dik en dun.
    Ik ben zo verdrietig en vooral boos op mezelf!!!
    Ik weet dat ik niet de enigste ben die uw hulp nodig heeft maar ik vraag het toch: Wilt u mij helpen om deze mooie droom waar te maken?

    Veel liefs, Corine Keizer.

    Corine Keizer
    Neushoornweg 32
    8317 PZ Kraggenburg
    06-27537402

    Ik zit nu te huilen achter de computer.
    Ik ben zo verdrietig en wat u ook zegt op tv tijdens een reclame, nee ik wil zeker niet alleen zijn deze kerst!!!

    PS: Ik heb het gevoel dat ik niks meer van mijn leven kan maken.
    kunt u mij dat gevoel weer geven alstublieft???

      /   Reply  / 
  51. Corine Keizer

    HEEY ROBERT
    Ik heb uw hulp verschikkelijk hard nodig!
    In 2000 is mijn moeder overleden en ik had nog maar net diabetes.
    Mijn oma heeft nu een ernstige vorm van k@nker en waarschijnlijk red ze het niet zo lang meer.
    Ik heb nog steeds heel veel moeite nodig om dit te verwerken.
    21 augustus 2004 leerde ik de liefde van mijn leven kennen Christiaan.
    Vorrige week heeft hij het uitgemaakt.
    Omdat we te vaak ruzies hadden, en dat kwam 9 van de 10 x door mij om de kleinste dingetjes werd ik vaak al boos.
    Ik zat ovenvol met stress, verdriet en allerlei emoties.
    En het word alleen nog maar erger!
    Ik eet niet meer, ik zie alles heel somber.
    Ik kan het allemaal niet meer aan.
    Ik hou nog steeds van hem en ik weet hij ook van mij.
    Als het allemaal maar op een ander manier was gegaan.
    Omdat ik een hele tijd niet lekker in mijn vel zat en vaak boos werd om de kleinte dingetjes en ik in de war was hadden we best vaak ruzie.
    Kon ik nog maar lachen, en het allemaal nog maar een x overdoen.
    Hij was er altijd voor mij door dik en dun.
    Ik ben zo verdrietig en vooral boos op mezelf!!!
    Ik weet dat ik niet de enigste ben die uw hulp nodig heeft maar ik vraag het toch: Wilt u mij helpen om deze mooie droom waar te maken?

    Veel liefs, Corine Keizer.

    Corine Keizer
    Neushoornweg 32
    8317 PZ Kraggenburg
    06-27537402

    Ik zit nu te huilen achter de computer.
    Ik ben zo verdrietig en wat u ook zegt op tv tijdens een reclame, nee ik wil zeker niet alleen zijn deze kerst!!!

    PS: Ik heb het gevoel dat ik niks meer van mijn leven kan maken.
    kunt u mij dat gevoel weer geven alstublieft???

      /   Reply  / 
  52. gilbert gibson

    Beste robert ik wou graag m n vriedin eens de volle aandacht geven,zij heeft het zeker verdiend,de reden daar van zal ik je uitleggen.Mijn vriedin heeft een moeilijke tijd achter de rug zij heeft zelf drie kinderen ,Jaimie,Robin,en Romy.Alles komt op haar schouders ,want veel hulp van haar ex man krijg ze niet.Nu ze mij twee jaar geleden ontmoet heeft probeer ik haar van alle kanten te steunen,maar nu merk ik dat ze haar eigen op de laatste plaats zet ,alles wat ze doet ,doet ze voor anderen.Zo ook op haar werk ,ze werk namelijk bij het grootste slaapcentrum van nederland haar functie is op de klantenservice zij zet zich soms zo in voor de klanten ,waardoor ze haar eigen vergeet .

      /   Reply  / 
  53. brigitte nieskens

    hoi robert

    robert ik heb een vraag aan jou ik ben de moeder van bianca.
    bianca heeft in turkije een jongen leren kennen het is een hele lieve jongen .
    kun je voor mij regelen dat hij met de kerst bij ons gezin kan zijn ik heb 8 kinderen en het is altijd super gezellig hier ieder kind van mij die wat een vriend of vriendin hebben komen ook alleen maar de vriend van bianca kan niet komen hij weet niet hoe hij alles moet regelen omdat hij alleen maar turks kan praten en natuurlijk geen geld heeft en mij maakt het niks uit als hij zal komen ik zal het heel leuk vinden en hij kan hier ook blijven slapen.
    nu zijn ze aleen aan het smsen en aan het bellen mijn telefoon rekening wordt ook steeds duurder. ik heb je al een paar emails gestuurd maar vondt deze site ook weer.
    op mijn email wat ik heb gestuurd kun je lezen wat er de laatste ander half jaar gebeurd is het is niet niks maar ik wil hier verder iegenlijk niks over schrijven omdat dit iedereen kan lezen maar heb al 2 mail al gestuurd en daar kun je het op lezen . ik heb de telefoon nummer van die jongen en weet zijn naam deze schrijf ik er even bij voor als je mij kunt helpen weet je hem te vinden :hij heet caner tel ;00905363394920 HIJ WOONT IN JASMIN PLAZA in incekum in turkije ik weet van mijn dochter dat hij ziek is en in het ziekenhuis ligt sinds gisteren weet ik dit .
    dus robert wil je mij asjeblief helpen .
    als je nog meer wilt weten dan kun je mij altijd mailen .
    groetjes van de familie nieskens
    brigitte nieskens
    cederstraat 20
    echt (limburg)6101 js
    mijn tel is :0623059573
    HELP ONS ASJEBLIEF ROBERT

      /   Reply  / 
  54. ineke

    Lieve Robert.
    Het is alweer een paar jaar geleden dat ik je een brief heb geschreven voor mijn moeder.Zij had haar dochter(mijn zus ) al jaren niet gezien zij woond in Canada en is niet vermogend genoeg om eens een keer naar Nederland te komen.Ik had toen jou hulp in geroepen maar nooit wat gehoord.Ja er schrijven zoveel mensen en als je daar uit gekozen word heb je echt geluk.Nu is mijn zus heel erg ziek geweest en heeft door een gift van haar ex schoonouders een vakantie naar Nederlend gekregen wat zij heel erg nodig had Tevens was het voor mijn moeder een verrassing daar zij 80 jaar werd.Maar,en nu komt het mijn moeder heeft ook een kleinzoon inmiddels 21 jaar die nu een vriendinnetje heeft.Mijn moeder heeft haar kleinzoon al 15 jaar niet gezien en het ziet er niet naar uit dat dat nooit zal gebeuren.Mijn moeder durft niet te vliegen en mijn zus en haar zoon hebben de centjes er niet voor om zo een dure reis te betalen
    Daarom richt ik mij weer tot jouw.Het zou toch het mooiste kerst cadeau zijn voor mijn moeder(inmiddel 82 jaar) om haar kleizoon in haar armen te sluiten.Ik weet dat het progamma op de wat jongeren mensen is gericht die dol verliefd zijn.Maar de ouderen hebben toch ook liefde nodig al is dat op een ander manier vriendelijke groeten
    Ineke Moonen-IJzendoorn
    Jan Romeinstraat 51
    2552 ka Den Haag
    telefoon 0616502428

      /   Reply  / 
  55. karin veen

    Beste Robbert, Zou het niet fantastisch zijn als jij in jouw programma deze twee kinderen uit syrie weer bij Janneke samen zou kunnen brengen?
    Ik duim iedere dag dat ammar en sarah weer thuis komen, voor janneke de moeder is het ook erg moeilijk… ik steek ze een hart onder de riem..en ik denk vele nederlanders met mij. Jeetje dat zou toch een prachtig Kerstgeschenk zijn. Kun jij ze helpen?Alvast Bedankt en succes ermee. Met vr. Groet K.Veen

      /   Reply  / 
  56. ilona

    hallo robert
    ik kijk altijd naar je programma
    en het is vaak heel ontroerend
    en ik vindt dat je mensen zo blij maak
    nu is mijn vraag kan je ons ook gelukkig maken
    ik heb een tante wonen in amerika en die heb ik nu een keer gezien in 1988 daarna niet meer. in 1996 zouden we gaan maar dat kon door redenen niet door gaan. nu zou mijn tante deze jaar met kerst komen maar omdat het allemaal veelste duur is kan ze niet komen
    maar het zou heel leuk zijn dat we met kerst gezellig bij elkaar zijn

      /   Reply  / 
  57. sharon

    beste robert,
    ik ben een meisje van 12 2n heb ook een vriendje van 12 maar een probleem ik woon in noord holland en hij in deventer…
    ik zie hem dus ook nooit en mag ook niet met de trein naar hem toe onze ouders vinden het te ver voor ons :(
    ik heb er veel verdriet van en we missen elkaar heel erg
    ik zou het fijn vinden als ik met de kerst bij hem kan zijn.

      /   Reply  / 
  58. cor

    beste robert ik vraag je aandacht voor het volgende .
    daar ik een lieve vrouw heb ontmoet via internet ,maar wij elkaar niet kunnen zien met kerst daar ik niet de financien heb om haar over te laten komen . wij willen allebij niets liever dan bij elkaar zijn . kun jij ons misschien helpen graag hoop ik iets te horen van je . afz c leopold cor

      /   Reply  / 
  59. erik hoomeijer

    mijn naam erik hooimeijer uit barendrecht.
    ik zoek anita meijer van school.
    ze zat dezelfde klas als ik(erik) van school.
    ik kreeg van haar een kerstkaart;ze schrijf lieve erik,hoe gaat het.enzovoort.

    haar adres;gelevinkstraat 57
    (postcode 2151 ak nieuw-vennep)

    mijn adres;korjanderhof 10
    (postcode 2991 he barendrecht)

    groetjes van erik hooimeijer uit barendrecht

      /   Reply  / 
  60. bianca nieskens

    hoi robert
    ik heb een groot probleem ik heb een vriend leren kennen in turkije en nu heb ik aan jou een vraag of je hem met kerst naar me toe kan halen hij weet niet hoe hij hier moet komen anders was hij wel gekomen en hij heeft er ook geen geld voor
    ik heb hem al een paar maanden niet meer gezien en wil nu aan jou vragen om me te helpen en hij heeft ook een paar weken in het zieken huis gelegen en kon hem toen niet helpen please robert ik zal je heel dank baar zijn
    wij bellen elkaar en smsen elkaar en verer hebben we geen contact hij heeft ook geen internet robert help me
    groetjes bianca als je iets wilt vragen kan je mij altijd bellen hier is mijn nummer
    0655926497 hoop snel wat te horen

      /   Reply  / 
  61. kim

    hallo robbert,
    ik kan een vriend die heb verkering met een meisje die ik ook kan maar ze wonen ver van elkaar af en zien elkaar haast nooit maar ze zijn helemaal stapel op elkaar.
    en ze hebben ook geen geld om naar elkaar toe te gaan.zei is 16 en hij is 17 jaar.zij woont in gelderland en hij in schiedam.nou was mijn vraag of ze met kerst bij elkaar konden zijn.ik hoop het zo
    alvast bedankt
    ik hoop dat ik iets van je hoort
    groetjes kim

      /   Reply  / 
  62. Marie-louise thijssen

    Hoi Robert

    Hier een bericht van een moeder waarvan haar zoon een half jaar stage loopt in zuid afrika en met kerst niet naar huis komt. Ik zal proberen in het kort mijn verhaal te doen.Het gaat hier om Mark thijssen hij studeert voor media Entertainment(mischien een toekomstig collega) in Breda,en woont sinds Augustus in Zuid-Afrika met nog fijftig stagere’s uit Nederland en buitenland.
    Ze wonen gezamelijk in lodge’s en hebben het erg naar hun zin. Maar de financien zijn altijd een probleem, zeker als alles voor eigen kosten is en geen stage vergoeding plaats vind. Daar komt nog eens bij dat Zuid- Afrika heel crimineel is, en dat heeft Mark ondervonden. Hij en zijn kamergenoot hebben een insluiper gehad op het moment dat er niemand in de lodges aanwezig was, alleen de werkster. Hierdoor zijn ze bestolen van veel geld, foto camera en visa kaart. Een mede student is berooft van haar kleren , toen die buiten hingen te drogen. Ook de auto werd vernield, en er lag een kaartje op waar hij gerepareerd kon worden.(slim he)En zo zijn er nog meer gedupeerd. Met dit alles kun je, je voorstellen dat ik blij ben als hij in Februari naar huis komt. Maar het zou geweldig zijn als jullie er voor konden zorgen dat ze een gezellige middag of avond rond kerst samen hebben, dat zou veel goed maken Ik weet zeker dat het een surprise word als jullie tv ploeg op bezoek komt, en met jullie een feestje kunnen bouwen.

    Bedankt.

    groetjes M Thijssen

      /   Reply  / 
  63. yvonne

    robert ik schijf elk jaar maar weer brieven maar ik heb het idee dat het nix helpt ik en me vriend hebben alles geprobeert om hem heir heen te krijgen maar jha hij is 3 keer afgewezen alleen voor 1 klein papiertje zoals je zelf al zij neimand wil met kerst aleen zijn nou ik wil dit jaar oko niet aleen zijn ben al bijna 3 jaar aleen met kerst ik zou zo graag met me vriend willen zijn

      /   Reply  / 
  64. Wendy

    hoi robert,

    Ik ben wendy woon in haren (gr) ben 15 jr oud. En heb een vriend. Maar ik zie hem bijna nooit dus iets leuks doen zit er ook niet in. Toch houden we heel veel van elkaar, maar verandering kunnen we er niet echt in brengen. Ik had een vraag, kun jij me helpen?.. want zo gaat het niet langer.
    ik hoop snel bericht terug.

    alvast bedankt.. groetjes wendy

      /   Reply  / 
  65. Rick

    Ej robert.

    Ik had een vraag ik vind een meisje heel leuk en zou echt niet zonder haar kunnen ik zet haar naam er niet in want zij weet het nog niet. Maar ik ben er zeker van dat het iets zou kunnen worden maar aangezien ik redelijk verlegen ben durf ik niks te regelen. Zou jij misschien kunnen regelen dat we met kerst bij elkaar kunnen zijn?..
    ik ben 17 jr. en zij 16 als je reageert zou ik meer info kunnen geven..

    Groeten Rick Achterkamp

      /   Reply  / 
  66. tineke ekkelenkamp

    Lieve Robert
    Ik heb een broer die getrouwd is met Wiwi.
    Wiwi komt uit Papoea nieuw Guinea.
    Samen hebben ze ook een dochtertje Tineke.
    en omdat haar familie daar woond wil Wiwi graag kerst bij haar vader moeder en verdere familie vieren .Nou heeft m,n broer flink gespaard. Dus kan z,n vrouwtje en dochtertje naar Nieuw Guinea.Nou weet ik dat m,n broer daar met kerst ook graag naar toe wil,maar financieel kan dat niet.Het zou heel leuk zijn als m,n broer samen met z,n vrouw en dochtertje kerst kan vieren.
    groetjes van mij

      /   Reply  / 
  67. jolanda

    hoi robert
    hier ook een berichtje van mij,
    ik heet jolanda.
    en ik schrijf je voor mijn buurman, Faisal.
    hij zelf is een irakees, maar woont al jaren bij ons in het dorp.
    en is een schat van een buurman.
    hij is in juni dit jaar getrouwd in syrie.
    met een hele mooie meid.
    hij is 35 jaar zij iets jonger.
    zij zou in oktober 2006 hier naar toe komen.
    om hier bij hem te komen wonen.
    als hij een groter huis had, dat waren de voor waarden.
    nu heeft hij alles netjes voor elkaar.
    maar zeggen ze van hogerhand dat hij 0,25 cent per dag te wijnig verdient.
    om zijn vrouw over te laten komen.
    ja, je hoort het goed 0,25 cent.
    hij werkt heel erg hardt om haar hier te krijgen.
    begint s morgens al om 05.00 en komt dan pas rondt 16:15 thuis.
    deze uuren maakt hij ook in het weekend.
    en in het weekend maakt hij meestal nog meer uuren.
    om haar maar hier te krijgen.
    heeft zelf een eetzaak, en werkt nog
    eens bij een bakerij in wychen.
    Hij is van tijd tot tijd ook echt helemaal op.( wat ik me zelf goed kan voor stellen)
    ik heb er zelf ook aan gedacht, om hem 0,25 cent per dag te geven.
    maar helaas schiet hij daar denk ik niks mee op.
    jij bent echt mijn laatste hoop, zou al blij voor hem zijn .
    dat ze in ieder geval de feestdagen samen door kunnen brengen.
    Wij zijn toch ook liever niet aleen met deze dagen.
    robert ik hoop dat je mij kunt helpen.
    om hem erg blij te maken

      /   Reply  / 
  68. frederike moeken

    het gaat om Trukie. Ze mag niet allen zijn met Kerst. Het is een geweldig mens. Ze kan zingen als een nachtegaal, maar durft dat nog steeds niet. Maar dat komt wel. Haar jeugdliefde is Otmar uit Oostenrijk, Salzburg. Het leven heeft zo zijn loop… maar een Kerst in Oostenrijk met Otmar en Inge…. dat zou het einde zijn!

      /   Reply  / 
  69. sandra dankers

    hoi robert hierbij zou ik je hulp willen vraage sinds 3 jaarheb ik een jongen leren kennen twee jaar geleden moest hij naar suriname omdat ze moeder kwam te overlijden nadien heb ik hem niet meer gezien alleen gesproken op msn nu 1 maand geleden is zijn vader hier van de flat gesprongen hij was bezig met papieren voor hem zodat hij naar me toe kon komen maar tervergeesfs is het niet mogelijk zodat ik met me kids met hem kan zijn met die dagen echt robert ik hoop dat je iets voor ons kan beteken ik zou geen ander wens hebben als dit we hebben alzoveel gedacht om bij elkaar te komen maar het lukt ons gewoon niet ik hoop op deze manier dat je me kunt helpen zodat ik met me kids gelukig kunnen zijn met de feestdagen a u b maak onze droom waar groetjes sandra

      /   Reply  / 
  70. all you need is love/robert ten brink

    van de oorlog mijn moeder met mee in zusje gekomen in Nederland,Mam werken veel om oma helpen.Een broeder van ma is overlijden in oorlog,Opa was geshajden en nou dood,omdaat oma heeft geen inkomste.Ik ben eerste klijne kind voor mijn oma.Mam mak se erg zorg voor oma zonder bodshapen hoe kan ze leven.Ik wil erg graag dat mijn oma komt bij ons op kerst dagen in lekker sfeer en mam minder stress.groetjes Jasmin Hajro
    xJugoslavija central Bosnie bij hoofd stad Sarajevo Donja Wogosca bb 71387 Ilijas
    naam Ziba Suljagic
    veel kenise wensen voor ons uit Doetinchem,Leuwarden,Welh,Arnhem,Ulft,Didam,Assen,Handeren,Ruurlo,nihtje uit Belgija enz…

      /   Reply  / 
  71. joyce van de brugge

    hallo robert
    ik en en me zus willen de vriend van mijn zus verrassen .
    hij heeft een kind maar die woont in bonaire en hij mist zijn kind veel
    nu willen ik en me zus hem verrassen misschien dat je ons mee kan helpen dat zou heel fijn zijn me zus en haar vriend hebben nu ook een kleine gekregen en die wil ook vast en zeker zijn broer zien en ook andersom natuurlijk
    maar ik zal egt niet weten hoe ik het anders zou moeten doen en met kerst horen ze eigelijk wel bij elkaar want dat heeft ie al lang niet meer mee gemaakt met zijn zoontje AUB robert help mijn en me zus

    afz joyce en joewella

      /   Reply  / 
  72. ha moerland

    lieve Robert.
    Ik heb je nu al 2 mails gestuurd maar met alle 2 de mails is het fout gegaan . Eerst i.v.m 2 keer een t.i.a. terwijl ik aan het typen was naar jou. En vandaag had ik een hele mooie /lange mail gestuurd maar bij het versturen is er iets fout gegaan het nr.
    van de eerste mail wasnr.110177
    De tweede mail is nr.256264
    Het is nu te vermoeiend voor mij om nog een mail te sturen kan ik jou ook per telefoon bereiken?
    Mijn telefoonnr. is 0181643358

      /   Reply  / 
  73. Madeleine

    Heeft niemand dan door dat dit niet de aangwezen plek is om een oproep te doen aan Robert ten Brink. En dan ook nog eens je mobiele nummer erbij zetten? Hoe dom kun je zijn?

      /   Reply  / 
  74. roelie

    ik zoek myn exvriend ik hou nog veel van hem hy heet mirco hy leuwarden maar hy werk op straat met muziek

      /   Reply  / 
  75. Debby

    Mensen echt zoek een hobby!

      /   Reply  / 
  76. silvia

    HELP!!!
    beste robert ik wou u vragen om mij te helpen mijn naam is silvia en wou heel graag wat voor mijn moeder en stiefvader+zusje en broertje+aanhang het hele gezin doen maar zit zelf in een rot situatie en kan daarom hun niet geven wat ik graag wou zei hebben me zo gesteund in alles en toen mijn vriend 5 jaar geleden van het dak viel van 8 meter hoog dacht ik dat ik verloren was maar na alle verbrijzelingen en breuken leeft hij nog maar wel bijna elke dag met pijn help me alstublieft ik zou graag met zijn 8ten een weekend of midweek naar eurodisney gaan om er even uit te zijn en veel dingen te gaan vergeten voor even!! liefs silvia

      /   Reply  / 
  77. Tedt

    Hoi Robert,

    Ik wil graag een hele lieve vriendin een gezellige warme kerstwens geven voor 2006. Zij is Inge, alleenstaande moeder van een tweeling van net 4.
    Dit is echt een vreselijk klotejaar voor haar geweest. Maar omdat zij heel positief is ingesteld weet zij er iedere keer weer iets positiefs uit iets negatiefs te halen!
    Ik ben er trots op dat ik haar vriendin mag zijn en hoop haar zo een warme gezellige kerst te geven. Zij zal deze alleen doorbrengen omdat haar kindjes bij de vader zijn en zij haar moeder ookal kwijt is..

      /   Reply  / 
  78. Riny

    Beste Robert

    IK ben Riny moeder van Dennis ,Jeffrey ,en Melissa. De leeftijden zijn 19,18,16 jaar
    Ik weet heel slecht om iets de vertellen op papier,maar ik zal het proberen.
    2 jaar geleden verleit mijn man de vader van de kinderen ons daar hebben wij met zo;n allen heel veel verdriet om gehad..er is toen zoveel op ons af gekomen en gebeurt.Hij bleeft mij maar lastig vallen waar door de kinderen ook steeds een klap erbij kregen ..ze waren bijna hun vader kwijt geweest door een stomme axtie van hem zelf ..we moesten toen gaan verhuizen in roermond waar we woonden ..ik dacht ik ga weg alles achter me laten vertrok toen naar een dorp met mijn kinderen daar was ik op mijn rust mijn kinderen voelde zich heel eenzaam wilde terug naar roermond maar het ging niet meer ik voelde me in roggel op mijn gemak ..uit eindelijk leer ik een leive leuke vriend kennen die me mee neam naar de plaats waar hij vandaan kwam ik nam mijn zoons mee en mijn dochter .inmiddels is de oudste uit huis de andere twee wonen nog bij me ..ik dacht dat het goed was voor hun ook voor naar heerlen te vertrekken maar ook dat valt zwaar voor hun ze blijven roermond missen ik heb daar zelf ook zoveel verdriet van en ik hou van deze man .daarom zou ik graag iets voor mijn kinderen willen betekenen hun het gevoe l geven dat het leven ook anders in mekaar zit dan alleen maar verdriet..mijn wens was om met mijn nieuwe vriend en kinderen een leuke dag ervan te maken en zeker rond de feestdagen die kenne ze de laatste jaren ook niet zoals ze het gewend zijn.. Vriendelijke groet Riny en Richard

      /   Reply  / 
  79. Carla M. De Oliveira Barros

    lieve Robert, wil je me helpen mijn droom waar te maken.
    ik ben Carla , ben 26 en ben samenwoonend met Johan en we hebben samen een dochter van 4 Senna.
    mijn droom is om de kerst te kunnen vieren met mijn famieli, dat is zo lang geleden,
    mijn famieli woont in Portugal en ik en mijn oom hier.
    het is voor mijn altijd moeilijk rond deze tijd mis ze heel erg.
    maar het is voor ons allen moeilijk om het voor me kaar te krijgen, daar zijn pap’s en opa vaak in het ziekenhuis en moeilijk voor ze financieel.
    en voor mij is dat ook heel moeilijk.
    mijn grootste verdriet is dat mijn dochter ook nooit kerst heeft mogen vieren met de familie van mama.het is zo lang geleden voor mij ik was toen 16, en het woort met de jaren steedts moeilijker.
    help me Robert alfaste bedankt.
    en ik wens je een hele moeie kerst
    groetjes Carla

      /   Reply  / 
  80. kim hennesen

    heey robbert
    ik ben kim en samen met mijn vriendin saskia doen wij der alles voor om een meisje dat van venray naar enschedee is verhuist hier te hebben met kerst al1 1 probleem mijn vriendin haar ouders wilden niet rijden en mijn ouders hebben geen auto en we wouden dat meisje verassen en laten weten dat vrienden echt alles voor elkaar over hebben zal je ons aub willen helpen

    xxx kim en saskia
    mijn adres is

    kim hennesen
    mackenhof 7
    5804 AL
    venray

    tel:0478-512214

      /   Reply  / 
  81. siena dijkhuizen en ilona van 't veen

    hallo lieve Robert, wij zijn twee collega”s en hebben jouw dringende hulp nodig voor onze collega Mans . Mans is 7 jaar geleden gevlucht uit Soedan. Hij is helemaal alleen zonder familie hierheen gekomen.Al zijn broers en zussen 8 in totaal en zijn moeder wonen daar nog. Zijn vader is overleden. Nu is het zo dat Mans vorig jaar getrouwd is in januari, nu bijna een jaar geleden. Hij is getrouwd zonder dat hij daar bij was. Het huwelijk is daar door de familie geregeld. Hij kent zijn vrouw wel van vroeger. Hij heeft alleen telefonisch contact met haar. Mans wil graag dat zijn vrouw hier komt wonen, zij is druk bezig om nederlands te leren.Als zij hier kan komen wil hij hier in Nederland opnieuw met haar trouwen en een groot feest geven. Echter Mans moet een vast/ of jaarcontract hebben , eerder mag zij niet hier komen wonen.Mans werkt als verzorgende bij ons op de afdeling in verpleeghuis Neerwolde. Hij heeft net een contract bij ons , maar dat is voor een half jaar.Zij hebben elkaar dus nog steeds niet gezien. ondanks dat zij getrouwd zijn en ook zijn familie heeft hij 7 jaar niet gezien.Graag zouden wij jou willen vragen, of jij kan zorgen ,dat zij (liefst
    deze kerst) samen kunnen doorbrengen.please Robert HELP ONS of beter HELP MANS !!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  82. nicole

    beste robert

    ik ben de zus van bianca nieskens bianca heeft verkering met een jongen uit turkije de heledag zijn ze aan het smsen soms wordt je er niet goed van ze vertel er ook heel veel over en dan ben ik blij dat ik naar mijn werk kan gaan maar toch zal ik het leuk vinden als hij met de kerst bij ons kan zijn wil jij er voor zorgen dat hij met de kerst hier kan zijn want ik en mijn broer nemen ook onze vriend en vriendin mee mijn moeder heeft ook al geschreven want dat weet ik dat heeft ze verteld ze weet niet dat ik schrijf nu maar als je de brief van mijn moeder er bij pakt dan weet je ook dat zij het ook leuk zal vinden je mag ook mijn moeder en mjn zus en mijn andere broertjes naar turkije laten gaan in hotel jasmin garden want dan zal je alleen niet mijn zus maar ook mijn moeder blij maken want in dat hotel komt mijn moeder al 5 jaar en bianca ook met mijn broetjes en zusjes ik regel thuis wel alles want wij gaan nu ook weer naar de kerst toe en mijn moeder is ander half jaar haar vriend kwijt geraakt aan kanker dus de kerst zal nooit meer worden zoals hij geweest was voor ons ik heb zelf een vriend en ik ga weg dus ik hoop dat de vriend van bianca naar ons mag komen of zij naar turkije morgen mijn moeder en mijn zus zijn altijd snel met de koffer pakken dus je kunt ons bellen op tel 0475488345 maar wel naar nicole vragen ik hoop ook dat je deze brief lees want zo ver ik van mijn moeder berijpt heeft nog niks terug gekregen op haar andtwoord en ik zal het ook jammer vinden als ik hier niks van hoor .

    groetjes nicole nieskens
    laat wat van je horen.

      /   Reply  / 
  83. manolito

    ik ben het kleine broertje van bianca ik schrijf dit met mijn broertjes en zusje guido angelo en kimberly samen wij willen dat bianca zijn vriendje naar ons toe komt onze mama heeft ons gezegt of wij ook willen schrijven naar jou zodat we het vriendje van bianca ook bij ons mogen heben en mama zal dat ook heel leuk vinden en bianca nog leuker ik ben manolito en slaap bij bianca op de kamer en hoor ze dan vaak bellen en luister dan stiekem mee
    maar bianca weet het niet dat ik stiekem mee luister maar ik vertel wel alles tegen mama en daar om heeft mama gezegt dat ik naar robert ten brink moest schrijven als jullie dit voor ons doen maken wij met ons 4 een hele mooien tekening
    van manolito,angelo,kimberly en guido

      /   Reply  / 
  84. Mirjam

    Beste Robert ten Brink

    Langs deze weg wil ik u mijn verhaal kwijt en vraag u om hulp.
    Zal me eerst even voorstellen mijn naam is Mirjam Mehdaoui en ben 29jaar ik schrijf dit aan u voor een goede vriendin van mij die erg in de problemen zit genaamd Kelly.

    Zal me verhaal kort samenvatten..
    Me vriendin Kelly heeft dringend hulp nodig ze heeft namelijk 3kinderen waarvan ze zijn afgepakt door de staat en by pleegezinnen
    zijn gestopt wat erg vreselijk is natuurlijk.
    Nou zult u zeker een aantal dingen afvragen waarom??? Hoe het kan en wat kan je er eigenlijk aan doen.veel vragen dus..
    Mijn enige wens is natuurlijk voor haar dat ze alleen met de kerst dagen bij elkaar mogen zijn.
    Er lopen heel veel procedures nog bij de advocaat enzo maar alleen vraag ik u hierbij of de kerstdagen samen kunnen doorbrengen zoals ieder normaal mens die kerst viert.
    Hoop echt dat u wat voor me kan betekenen voor het hele verhaal kunt u me altijd mailen naar [email protected].

    Groetjes Mirjam

      /   Reply  / 
  85. shanna

    hoi!

    (ik ben 11 jaar)
    mijn zus zit in zuid-afrika voor een half jaar en ze komt pas eind april terug en ik mis haar heel erg.. ze is ook laatst overvallen en toen is er een mes tegen haar keel aangedrukt dus zij mist mij ook wel. en ze kan ook niet met kerst en oud&nieuw komen enzo.. dus ik wou vragen of ik misschien met kerst als verrassing naar haar toe zou mogen gaan.
    alvast heel erg bedankt!!

    shannatje&@hotmail.com

    groetjes!

      /   Reply  / 
  86. marjan westera

    hallo robert
    zou jij mijn zwger en zijn familie een mooi weekend of eetentje kunnen aanbieden zij hebben vanaf de 2de pinksterdag 2 weken in het ziekenhuis verbleven om dat mijn zusje erg ziek was en ook al is over leden binne 2 weken hij heeft het erg zwaar heeft een tweeling van 6 maar zijn familie staat veel voor hem klaar zijn zus en haar vriendin en zijn vader en moeder
    dat wardeer ik zo erg dat als het kan jullie iets voor hun kunnen betekenen ik heb geen auto en erg veel last van mijn rug niet in staat om ze te helpen op dit moment wat mij erg veel pijn doet was wel mijn zus die nu opeens niet meer leeft

    robert help hun alstublieft met iets om ze even te doen laten vergeten of juist het geveoel te hebben samen te zijn
    kus marjan uit emmelooord

      /   Reply  / 
  87. marjan westera

    een werelds progamma ben reuze trots op robert om zo iets te kunne waarmaken dank je wel
    kus marjan

      /   Reply  / 
  88. Manou

    Beste Robert,

    Mijn vriendin heeft al een aantal jaren wat vervelende dingen meegemaakt, maar dit jaar sloeg echt alles.
    Haar hondje Beau werd overreden. Kort daarna, na ruim 20 (weet niet precies hoeveel) jaar huwelijk zijn haar ouders plotseling uit elkaar gegaan. De reden daarvan kan ik niet zo vertellen. Haar vader is naar Spanje vertrokken. Zij, haar broertje en moeder moesten samen alles zien te bolwerken, want de inkomsten gingen er niet op vooruit. Mijn vriendin heeft al haar spaarcenten gebruikt om het gezin te helpen.
    Nog geen 2 weken later is haar opa overleden. Haar moeder was enigs kind en moest dus veel voor de begravenis regelen.
    Naast dit alles heeft ze een persoon waar ze zeer veel van houdt, maar die haar niet kan geven wat ze wil omdat ie ergens anders thuis hoort.
    Ik wil haar en haar moeder en broertje dan ook een onvergetelijke kerst geven. In ieder geval een dag om alle zorgen en ellende even te vergeten.
    Ze staat altijd voor andere klaar en nu moet zij maar eens in het zonnetje gezet worden.
    Robert, help hun als dat mogelijk is een dag te bieden die hun gedachten even bij iets anders brengt dan bij alle ellende.

    Liefs Manou

      /   Reply  / 
  89. melanda

    liefe robert ten brink ik ben melanda en com uit apeldoorn de kertsdagen komen er weer aan en zonder parter is het niet fijn heb zelf drie kindren waar ik heel veel van hou we hebben de laatste jaren veel in stress geleeft nou ik heb voor een jaar een hele liefe man gevonden aleen hij woont in egypte hij is van nigiriaanse afkomt we hebben mekaar nog nooit in het echt gezien alenn via internet het was echt liefde op het eerste gezicht ik zou 24 december er heen gaan maar dat moet ik afzeggen omdat het gewoon te duur is ik wil zooo graag met hem trouwen en bij elkaar zijn mijn vriend heeft het er ook zooo moeilijk meee dat ik niet kan komen het doet zoon pijn om wer met kerst aleen te zijn zou hem zooo graag willen zien en vasthouden ook al is het voor even alsjeblieft robert help mij en mijn kinderen om met de feestdagen bij elkaar te zijn u zou mijn zooo blij er meee maken de hele familie komt uit nigiria om mij en de kinderen te onmoeten vind het zoooo erg dat wij er niet bij kunen wezen ik mis hem zooo erg ik spreek hem iedere dag maar je mis het toch wel kan aleen maar met hem oraten via internet alsjeblief roberd help mij ik heb zijn adres hier thuis liggen

      /   Reply  / 
  90. A.Hartog en I. Suidema

    Beste Robert,

    Onze collega Namka (oorspronkelijk uit Joegoslavie)zit op dit moment niet goed in haar vel. 10 Jaar geleden is zij met haar drie kinderen naar Nederland gevlucht.Door allerlei omstandigheden(gezondheid ,heimwee naar haar familie,overlijden van vader en financiele problemen, willen wij dat Namka de feestdagen met haar moeder kan doorbrengen. Haar moeder heeft zij sinds het overlijden van haar vader (3 jaar terug niet meer gezien). Wij zouden het geweldig vinden als wij via jullie progamma dit kunnen realiseren, zodat Namka weer wat stralender het nieuwe jaar in gaat. Vriendelijke Groeten collega’s van Namka.

      /   Reply  / 
  91. joyce heijlaerts

    Goedemiddag,

    Help ik zoek een leuke en aantrekkelijke man van ongeveer 30 t/m 45? Voor mijn leuke tweelingzus.Ze is er echt aan toe, maar ze komt niemand echt leuks tegen dus vandaar wil ik jullie hulp inschakelen.

    Bij voorbaat dank voor uw reactie,

    joyce heijlaerts

      /   Reply  / 
  92. Jennely Claver

    Geachte Robert
    Ik wil me moeder helpen omdat ze me zus nooit ziet en ik ben 12 dus en mij zus 16 ik heb haar 1 keer in mij leven gezien ik wil haar ook graag zien.Want we zien der nooit omdat ze in surimane woont en dat vind ik niet leuk ik wil haar egt super graag zien en mij moeder ook dus ik hoop dat het lukt en als het lukt ben ik uw heel erg dank baar.mij moeder en mij broer missen haar heel erg.elke dag kijk mij moeder Sip omdat ze aan me zus denkt en ik wil haar in nerderland hebben voor mij moeder ik doe dit special voor haar.

    Dank uw Wel

    Jennely Claver

      /   Reply  / 
  93. Pamela Heath

    Geachte Robert
    ik wil me nicht(Lafienja) graag helpen om haar vriend weer te zien.afgelopen jaar is ze op vakantie geweest naar de Dominicaanse republiek.en daar heeft ze haar vriend leren kennen.ze zijn allebij heel erg verliefd op elkaar maar kunnen elkaar nauwlijks zien.de bedoeling was dat mij nicht daar weer heen zou gaan.maar toen ze in Nederland kwam kreeg ze te horen dat ze ontslagen was op haar werk wegens bezuiniging.dus kun je je voorstellen dat het dan heel erg moeilijk gaat om daar weer heen te gaan.en nou dacht ik als ik je ff een mailtje stuur om mij daarbij te helpen dat mij nicht samen met haar vriend oud en nieuw kan vieren en dat ze toch niet alleen is.ik Hoop dat ik je voldoende geinformeerd heb en dat je haar graag wil helpen alsvast hartelijk dank!!!!!

    groetjes Pamela Heath

      /   Reply  / 
  94. Jannie vermaning

    Hallo Robert

    Ik weet dat jij misschien mijn wens voor mijn dochter Sanne zou kunnen vervullen.
    Ik ben al jaren bezig om een ontmoeting te realiseren met haar grote idool,Valantino Rossi,maar jammergenoeg is mijn wens en die voor haar nog nooit vervuld.Ik heb alles al geprobeerd en elke keer als het op tv is je wens vervullen ,elke avond weer op sbs shownieuws,dan zegt ze,mijn wens zal wel nooit uitkomen.Ze heeft twee jaar hard gewerkt en heeft samen met haar pa een aantal races mogen bekijken.Ze mag nu bijna afrijden voor haar moterijbewijs.Alles heeft ze er voor over.Ons leven heeft een poosje geleden een moeilijke tijd door gemaakt,doordat ik na 14 jaar weer bostkanker heb gehad en in juli mijn borst geamputeerd moest worden.Hoogstwaarschijnlijk ,ze zijn mijn dna onderzoek begonnen,ben ik misschien wel gendrager en zal dan binnenkort ook mijn tweede borst moeten missen ,en ook dit dragen mijn drie dochters en man ook erg met hun mee.Ik heb ook de wens neergelegd bij het sbs shownieuwsonline,maar ik heb nog niks gehoord.

    Lieve Robert,deze brief gaat niet over mijn kanker,want het gaat weer redelijk goed,maar haar wens en haar gezicht om haar zo blij te kunnen maken met haar grote ..liefde en idool Valantino.zou ik haar zo graag gunnen.Alles heb ik al geprobeerd en jij bent mijn laatste redding en hopelijk gaat dan haar wens in vervulling.
    Heel veel liefs Jannie Vermaning

      /   Reply  / 
  95. bo

    hey robert….
    ik heb een vraagje laatst zag ik een reclame van jullie en ik had een vraagje hoe ik iemand kan opgeven…ik wil namelijk iemand opgeven..ik wil hem een onvergetelijke kerst geven dat heeft hij wel verdient na alles wat er is gebeurt..ik hoop zo snel mogelijk van u te horen via mail…zou je mij een mailtje terug willen sturen..groetjes bo

      /   Reply  / 
  96. Jannie vermaning

    Hallo Robert
    Hoe vroeg van te voren krijg je bericht of onze dochter Sanne haar wens in vervulling ziet gaan???Ik heb al een mail gestuurd.Ik gun het de andere mensen ook hoor,maar haar wens zou ik haar zo gunnen.
    0621435684

      /   Reply  / 
  97. bianca nieskens

    beste robert

    ik bianca heb een vriend leen kennen in turkije en wil hem graag met kerst hier hebben maar weet niet hoe ik heb al zo veel geprobeerd maar het lukt allemaal niet en nu wil ik aan jou vragen of je mij kunt helpen want we willen volgen jaar gaan trouwen maar zo lang hij geen visum heeft kan dat niet en wil hem graag met kerst bij me hebben please robert help me hier kun je me altijd berijken
    tel;0655926497

    groetjes bianca

      /   Reply  / 
  98. Moreen van Embricqs

    Hallo Robert,

    Hier een schrijven van Moreen !!!
    Ik zit momenteel heel erg in de knoop, wil graag mijn zus haar wenst verwezelijken, maar het gaat heel erg stroef !!!!
    Mijn zus die heeft borstkanker , heeft bestralingen en gemokuren gehad, maar het mocht toch niet baten!!!Mijn zus Sandra is net 44 jaar oud en de bedoeling was dat wij haar samen met haar dochtertje van 8 jaar zouden laten overkomen voor wat ontspanning, maar het noodlot beslist anders, mijn zus heeft momenteel uitzaaiengen wat betekent dat wij er niet mee kunnen wachten de tickets zijn geen probleem , maar een reis verzekering wel dat nekt ons heel erg en wij zouden graag mijn zus haar laatste wens willen verwezelijken dat is een reis naar hier!!!
    Ze woont namelijk in Suriname !!!!
    Help ons alsjeblieft haar laatste wens te kunnen vervullen, zodat ze hier ook nog kan genieten van de families die ze hier heeft!!!Wij zitten natuurlijk hier in twee strijd mijn dochter van 8 die zei mama ik heb tante Sandra nog nooit gezien en ik wil haar zo graag ontmoeten en nu hoor ik dat ze ongeneeslijk ziek is wat nu mama ik wil haar zo graag zien !!!Mijn hart die brak echt en mijn zus vraagt steeds naar de kinderen hoe ze zijn en zo , ik ook een zoon van 16 en een half die verstandelijk gehandicapt is en die af en toe van die streken uithaaldt dan wil mijn zus het graag horen daar put ze haar kracht uit Alsjeblieft Robert dit is echt een noot kreet help ons !!!!
    groetjes en alvast een dikke kus

    Moreen van Embricqs, Bert Spaansen en kinderen

    Kavelsloot 31
    1602 HG Enkhuizen

    0620781094

      /   Reply  / 
  99. barbara Douwes

    Beste Robert,
    Hier een briefje van een moeder vóór een moeder. Ik heb een zoon (30). Jos. Hij heeft een schat van een meisje. Janja (29). Janja is als meisje van 14 jaar samen met haar kleine broertje gevlucht uit Bosnië toen daar die verschrikkelijke oorlog woedde. Haar ouders bleven achter temidden van een afgebrande wereld. Die kinderen zijn samen onder erbarmelijke omstandigheden over de grens kunnen vluchten. Gelukkig was in Utrecht een tante die hen heeft opgevangen en verder verzorgd. Maar Janja’s ouders zitten nog in Bosnië. Op 8 juni gaan Jos en janja trouwen. De ouders van Janja komen dan met een bus naar Nederland. Dat is heerlijk, maar dat wil wél zeggen dat ze nu geen geld kunnen uitgeven om met kerst hier te zijn. Jos en Janja leggen hutje bij mudje voor een onvergetelijke bruiloft en kunnen dus ook niet bijspringen. Het moet voor Janja’s moeder verschrikkelijk moeilijk zijn om haar dochter’s huwelijk niet van dichtbij te kunnen mee-organiseren, om niet te kunnen meedenken, uitzoeken van bruidsjurk en zo. Ze huilt dikke tranen als ze de stem van Janja hoort en zou wel door de lijn héén willen kruipen. En dan ook nog Kerst vieren zonder je kinderen! Dat is voor Janja’s ouders geen kerst.
    Beste Robert. Wil je alstjeblieft die lieve ouders van Janja hierheen halen voor de kerst, je zou zomaar in één klap die ouders, mijn zoon en zijn bruid, het broertje van Janja, tante Jena en mij dolgelukkig maken! Ze hebben allemaal al zoveel narigheid meegemaakt,laat deze mensen deze eenzame kerst niet ook nog moeten meemaken, alstjeblieft.
    Liefs van
    Barbara Douwes

      /   Reply  / 
  100. RobbieBoy

    Wat een hoop DOMME mensen.
    Robbert is hier niet.
    Robbert WAS hier niet.
    En Robbert zal hier nooit
    komen ook. Sukkels

      /   Reply  / 
  101. Marian

    Hallo Robert ik ben marian ben 12 jaar en ik 2
    zussen 1broer wij hebben een oom die woont in
    australié en die hebben wij nog nooit gezien ik wauw graag dat we hem kunnen zien kun ú onS Helpen ??? Stuur dan een mail naar [email protected] of kom lang Friesland Sneek Marnezijlstraat 12 -lemmerweg-west Bedankt Groetjes mona,maandY,mohmud,Marian

      /   Reply  / 
  102. Marian

    En als wij niet thuis zijn bel dan naar 0638855484 of naar mijn huisnummer 0515-413064 Bedankt want ik heb hem Lang niet meer gezien al toen ik klein was niet en me andere oom’s wel dan wil ik heb ook graag zien wil u Asublief? helpen mijn adres is K.Omar Marnezijlstraat12 Sneek

      /   Reply  / 
  103. daniella ter Beke- Raymakers

    heb de reactie gelezen van Manolito Roks en ben benieuwd of dat dezelfde Manolito is die ik nog ken van ongeveer 20 jaar terug. hij was toen woonachtig in Limburg in het plaatsje Nieuwstadt. hij is daarna verhuisd naar Best en van af toen ben ik hem uit het oog verloren. Kunnen jullie me helpen?

      /   Reply  / 
  104. Fatima M

    Hallo…,

    Ik zou graag willen weten of het programma all you need is love nog bezig is..?? Zoja dan zou ik graag mijn verhaaltje kwijt willen aan Robert ten Brink…!! Graag zou ik het van u/jullie willen weten…!!

    B.V.D. Fatima

      /   Reply  / 
  105. Kees Hond

    Volgens mij zegt die Ten Brink dat hij ermee op wil houden hoor. Dus wat willen jullie nou van hem…
    Daarbij nog eens wat anders: Wat maken de mensen toch idioot veel taalfouten in hun reacties. Wat een niveau….Zegt wel iets over het onderwijs in Nederland…

      /   Reply  / 
  106. fotosjonnie

    Ik vind het jammer dat de heer Ten Brink dusdanig slecht is uitgeknipt, iedereen weet dat als je dat zo met iemand zijn foto doet diegene daarvan in het echte leven heel veel pijn en verdriet van kan krijgen.

      /   Reply  / 
  107. Dariusz

    Ik heb een wens en dat is dat ik nog steeds smoor ferliefd ben op Annemarie Mijer Ik wil mijn oude Relatie trug ik heb van alles al geprobeert bloemen ,bonbons of chocolde ik kom niet verder,mijn vraag aan meneer robert te Brienk of hij mijn kan Helpen Ik hou otzetend veel van haar ik heb ook alles voor over om samen met haar door het leven gaan ik wil haar aleen geluk en liefde geven waar ik zo veel van heb voor haar .haar groote wens is om met dolfijnen te zwemen ik wil dat met de hulp van u geven.mijn vraag is kunt u me helpen Aub

      /   Reply  / 
  108. anita wijkstra

    beste meneer robert ten brink

    ik ben anita wijkstra en woon samen in Nederland met mijn vriend. Mijn vriend in een antiliaan.en verlangt onzettend om weer naar curacou te gaan. hij heeft daar zijn hele familie,maar ook zijn kindje van 4 jaar. dit jaar wou hij naar curacao gaan,maar dat kon niet omdat ik zwanger werd.hij heeft er heel erg mee gezetten.nu is het gewoon allemaal te duur voor ons om te gaan.. en kan hij zijn ouders en kindje niet meer zo snel zien. ik vind het heel erg voor hem.. en ik wil graag dat hij nog naar curacao kan gaan maar. ik heb een beetje hulp nodig. zouden jullie mij misschien een beetje kunnen helpen. vriendelijke groeten anita

      /   Reply  / 
  109. graciella

    ik heb 2 jaar trug mijn man ont moet in egypten hij is noch steds daar ik miss hem heeil veil en wat dan ok wat ik do ik krijg hem niet heer heen ???? weet imand wat ik kan doen???? XXX graciella

      /   Reply  / 
  110. graciella engeland

    ik ben enn moder van 2 kinderen en ik woon in nederland ik kom eut norwegen ik woon heer al 8 jaar ik heb zelf diseleksis ik heb mijn man 2 jaar geleden in egypten leren kennen en wij heb al 4 keer probeert om hem heer hen te krijgen om dat ik 2 kinderen heb kan ik niet daar hen live live robert kan jij mij zegen wat ik kan doen of mij helpen???met groote dank graciella

      /   Reply  / 
  111. Lisa

    Hee Robbert..
    Kunt u mij even mailen?

    Ik wil namenlijk iets vertellen.
    Alvast bedankt.

      /   Reply  / 
  112. Marieke

    Hallo Robert ten Brink,

    Ik heb afgelopen zomer een hele leuke jongen leren kennen, en ik wil hem zoo graag zien, en hij mij ook ! Hij woont in Turkije, en hij wil hier ook wel komen..

    Maar .. er is een maar.. hij heeft geen paspoort om hier te kunnen komen, en ook geen geld.. dus ik zou heeeeeel graag willen dat u mij zou kunnen helpen! Alvast bedankt!

    Ik kijk ook altijd naar All you need is Love, maar je ziet nooit jongeren.. hier ben ik ! ik ben een meisje van 13 jaar.. en hij is 18.. Ik vind hem echt geweldig, en nee het is niet een gewone vakantieliefde , of een kinderliefde.. Ik weet ook niet hoe ik het wel moet noemen, maar wel dat U me serieus neemt !

    Groetjes Marieke de Jong

      /   Reply  / 
  113. Jeroen

    Hallo Robert

    ik volg je programma altijd
    en hoop vaak dat je me ma kan helpen me ma is een vrouw die bijna blind is ze loopt met een blinde geleiden stok ze is nu in scheiding want wij hebben me pa vreemd zien gaan en zij vermoeden het al hij heeft haar handicap misbruikt nu probeert hij haar helemaal leeg te plukken alles wat ze had gaat rustig aan weg vinden we vreselijk haar en over een paar maanden staan we op straat de eerste rechtzaak heeft ze verloren omdat me pa in een hele on leefbare toestand zit een caravan teminsten dat zegt hij wij weten dat hij bij zijn nieuwe vriendin zit al bijna een jaar 17 november staan we op straat we hebben niemand waar we terect kunnen heb nog een broertje we zijn nu met zijn 3tjes mischien kan jij ons helpen al het hulp is mee genomen a.u.b wij hopen het zo Vriendelijke Groeten adres plaats ik hier niet wil je meer weten kan je mailen naar me adres [email protected] hoop dat er hoop aankomt want zoals nu voor uit ziet zitten we met onze handen in ons haar

      /   Reply  / 
  114. Shanice

    hallo Robert ten Brink,
    ik ben een meisje van 15 jaar,.
    en wil je om je hulp vragen om me vriendje iets duidelijk te maken,

    ik heb al 1 jaar een vriendje maar we hebben nog al wat problemen gehad.
    En het is toen ook een paar keer uit geweest. en nu als 1 van ons iets alleen gaat doen is er altijd het gevoel van gebeuren er geen rare dingen enz,. maar ik wil hem graag duidelijk maken dat hij de enige voor me is want ik heb hem dat al zo vaak gezecht, maar op een of andere manier word het niet echt duidelijk. dus wil ik met uw hulp hem duidelijk maken dat ik me hele leven met hem wil delen!!

    Veel liefs shanice hoop dat u mij kunt helpen.

      /   Reply  / 
  115. Angelique

    Beste Robert ten Brink,

    Begin juni dit jaar heb ik een erg leuke jongen uit Schotland ontmoet. We hebben zo’n 6 uur met elkaar zitten kletsen en dansen etc. want ik had hem tijdens een avondje uit ontmoet. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. De volgende ochtend ging hij helaas alweer terug naar Schotland. We hebben toen nummers en emails uitgewisseld, en daarna contact gehouden via sms, msn en af en toe een keertje bellen.

    Na een paar weken besloten we om een “long-distance-relationship” aan te gaan. Hij is toen in september een week naar Nederland gekomen om mij op te zoeken. Van te voren toch wel een beetje nerveus, want zo op msn elkaar spreken enzo is toch anders dan wanneer je een week lang bij elkaar zit. Maar het is allemaal perfect verlopen en het was dan ook echt een topweek!

    Nou is het zeker, echte liefde.. Het was dan ook moeilijk om afscheid te nemen na die week samen te hebben doorgebracht. Hij zou graag tijdens de kerstvakantie weer naar Nederland komen, maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag. In juni 2008 gaat hij voor 4 jaar naar Amerika om professioneel te gaan voetballen.

    Dus aankomende kerstvakantie is misschien een van de laatste keren dat ik hem kan zien, tenminste voor de komende tijd dan. Vandaar dit mailtje.. Misschien dat u ons kan helpen?

    Met vriendelijke groet,

    Angelique Warmoeskerken

      /   Reply  / 
  116. Willem van der Decken

    “Hallo Robert

    ik volg je programma altijd” zegt Jeroen. Nogal makkelijk, het is maar één keer in het jaar, lul!

    Mensen, kap nou er nou eens mee om jullie (bed)geheimen en liefdes compleet met adressen en tel.nrs. op internet te plempen. Robert ten Brink is hier niet en is er nooit geweest.

      /   Reply  / 
  117. Ahmed

    Beste Robert,

    Heb al twee jaar een relatie met Ikram. De laatste drie maanden ging het niet zo goed. Ik zou het geweldig vinden om via jouw programma mijn geliefde weer te overtuigen van mijn liefde voor haar. Voor mij is zij bijzonder en wil haar graag verassen.

    A. Nasser

      /   Reply  / 
  118. Robert ten Brink

    Beste A. Nasser,

    Dit zijn zaken die je zelf moet oplossen. Als je tot de kerst moet wachten om haar te overtuigen van je liefde is de kans groot dat jullie relatie ondertussen verbroken is. Nee, je komt niet in mijn programma.

    Groet,
    Robert

      /   Reply  / 
  119. Jos Hannes

    Beste Robert,

    Ik schrijf je als een van mijn laatste strohalmen.
    Ik ben al 9 jaar samen met mijn vrouw Tamara en 3jaar getrouwd nu.
    Sinds 21 november heeft ze mij verlaten en de kinderen meegenomen.
    We hebben in die jaren vele ups en downs gekend en dit jaar was weer een down.
    Ik hou zo veel van mijn vrouwtje dat is gewoon niet meer te filmen en ga nu ook kapot van verdriet nu die drie meiden niet bij mij zijn.
    Ik kwam woensdag thuis en toen was ze weg ik ben net tot de ontdekking gekomen dat ze ook haar trouwring niet meer om heeft die ligt hier en nummers van advocatenheb ik ook gevonden.
    Ik ben helemaal ten einde raad Robert ik weet niet meer mijn leven zonder haar en de kinderen heeft voor mij geen waarde meer.
    Ik geef toe ik heb fouten gemaakt en ik zou de tijd grag terug draaien om die fouten te herstellen.
    Kun je me helpen want ik ben echt helemaal op, ik hoop dat je me kunt helpen mijn huwelijk mee te redden want ik weet niet hoe ik anders mijn liefde voor haar kan bewijzen.
    Ik kan haar op het moment niet bereiken en mag dat ook niet dat is het ergste maar ik hoop diep in mijn hart dat ze nog van me houd en blijf hopen dat het weer goed komt.
    Ik mis ze zo erg en hou zo veel van ze geen woorden reiken daarvoor echt waar.
    Alstublieft help mij weer bij haar te komen daar heb ik alles in de wereld voor over.
    Ik wens dat we weer als een gezin samen komen en dat ze me vergeven kan voor mijn fouten.
    Haar naam is Tamara Hannes-Fransen tot nu toch nog en is woonachtig in Tilburg

    Groetjes Jos Hannes
    Maaslandstraat 20
    5018Ah Tilburg

    Ps Ik hoop snel want de tijd dringt en ik weet niet hoe snel ze alles rond heeft.
    29 november is ze jarig ik denk niet dat da te halen valt maar hoop wel dat ze zeer snel weer bij me is dan zijn we weer compleet.

      /   Reply  / 
  120. Robert ten Brink

    Beste Jos,

    Zoek zelf een goede advocaat voor een omgangsregeling met je drie kinderen. De kans dat je vrouw terugkomt is nihil zo te lezen. Haar betrekken bij de kerstspecial is geen goed plan. Je zult er zelf voor moeten knokken voor je kinderen. Sterkte!

    Robert

      /   Reply  / 
  121. Jos Hannes

    Het zijn maar twee kinderen en mijn vrouw maar ik blijf vechten ik zet alles op alles maar toch bedankt het hoefde niet voor de tv te komen maar ik zoek hulp maar ik heb mijn diaken die ons getrouwd heeft ook gesproken en gaat ook helpen

      /   Reply  / 
  122. Margo van de Kimmenade

    Hallo Robert,
    Niet veel tv kijkend, werd ik op kerstavond getroffen door jouw programma en begon steeds meer te hopen dat iemand voor ons een brief had geschreven en dat onze vriend uit Indonesie in de bus zou zitten. Maar helaas!
    Vorige zomer ben ik als alleenstaande moeder met mijn drie dochters naar Indonesie gereisd, met als hoofddoel een bezoek aan de vader van de twee oudsten, die daar woonachtig is. Zelf ben ik voornamelijk opgetrokken met mijn jongste dochter en later werden we veelal vergezeld door onze vriend Andi. Een jongen die we daar ontmoetten en waar we meteen een erg goed contact mee hadden. Het is een arme jongen, die ook verantwoordelijk is voor zijn moeder en zusjes, omdat zijn vader is overleden. Om hem te helpen een betere toekomst tegemoet te zien hebben we geprobeerd of het mogelijk is hem een jaar in Nederland te laten werken, zodat hij daarna van het verdiende geld in Indonesie een studie zou kunnen betalen, maar al snel kwamen we erachter dat dat niet meer mogelijk is in Nederland. Toen kwamen we op het idee hem een jaar bij ons in huis te nemen als aipair, maar na alle informatie hiervoor te hebben verzamelt, blijkt ook dit niet mogelijk. Mijn salaris is te laag om een aipair te mogen nemen en ik zou nooit alle kosten kunnen betalen. (ticket, paspoort, visum voor een jaar, verblijfsvergunning, ziektekostenverzekering, enz. enz.) Dus nu zijn we hard aan het sparen om deze zomer weer naar Indonesie te kunnen gaan, zodat we hem in ieder geval weer kunnen zien. We hebben nog steeds bijna dagelijks contact via sms, email en telefoon.
    Toen we de vorige zomer op de terugweg in het vliegtuig zaten hadden we heel erg het gevoel iets te hebben achter gelaten dat bij ons hoort, dus het zou wel heel erg fijn zijn, dat als we deze zomer terugkomen, we de hoop kunnen hebben dat Andi volgende kerstmis wel in de bus zou kunnen zitten.
    Ik dank je hartelijk voor het lezen van mijn brief en als je andere tips hebt die ons zouden kunnen helpen, wil ik ze graag van je horen!
    Hele lieve groeten, Margo

      /   Reply  / 
  123. Margo van de Kimmenade

    Hallo Robert,
    Niet veel tv kijkend, werd ik op kerstavond getroffen door jouw programma en begon steeds meer te hopen dat iemand voor ons een brief had geschreven en dat onze vriend uit Indonesie in de bus zou zitten. Maar helaas!
    Vorige zomer ben ik als alleenstaande moeder met mijn drie dochters naar Indonesie gereisd, met als hoofddoel een bezoek aan de vader van de twee oudsten, die daar woonachtig is. Zelf ben ik voornamelijk opgetrokken met mijn jongste dochter en later werden we veelal vergezeld door onze vriend Andi. Een jongen die we daar ontmoetten en waar we meteen een erg goed contact mee hadden. Het is een arme jongen, die ook verantwoordelijk is voor zijn moeder en zusjes, omdat zijn vader is overleden. Om hem te helpen een betere toekomst tegemoet te zien hebben we geprobeerd of het mogelijk is hem een jaar in Nederland te laten werken, zodat hij daarna van het verdiende geld in Indonesie een studie zou kunnen betalen, maar al snel kwamen we erachter dat dat niet meer mogelijk is in Nederland. Toen kwamen we op het idee hem een jaar bij ons in huis te nemen als aipair, maar na alle informatie hiervoor te hebben verzamelt, blijkt ook dit niet mogelijk. Mijn salaris is te laag om een aipair te mogen nemen en ik zou nooit alle kosten kunnen betalen. (ticket, paspoort, visum voor een jaar, verblijfsvergunning, ziektekostenverzekering, enz. enz.) Dus nu zijn we hard aan het sparen om deze zomer weer naar Indonesie te kunnen gaan, zodat we hem in ieder geval weer kunnen zien. We hebben nog steeds bijna dagelijks contact via sms, email en telefoon.
    Toen we de vorige zomer op de terugweg in het vliegtuig zaten hadden we heel erg het gevoel iets te hebben achter gelaten dat bij ons hoort, dus het zou wel heel erg fijn zijn, dat als we deze zomer terugkomen, we de hoop kunnen hebben dat Andi volgende kerstmis wel in de bus zou kunnen zitten.
    Ik dank je hartelijk voor het lezen van mijn brief en als je andere tips hebt die ons zouden kunnen helpen, wil ik ze graag van je horen!
    Hele lieve groeten, Margo

      /   Reply  / 
    1. peter van gurp

      hoi margo heb jou bericht gelezen, ontroerend, hoop dat je er iets mee berijkt

        /   Reply  / 
  124. erik hooimeijer

    Geplaatst door erik hoomeijer: ik zoek anita meijer uit niew-vennep

    mijn naam erik hooimeijer uit barendrecht.
    ik zoek anita meijer van school.
    ze zat dezelfde klas als ik(erik) van school.
    ik kreeg van haar een kerstkaart;ze schrijf lieve erik,hoe gaat het.enzovoort.

    haar adres;gelevinkstraat 57
    (postcode 2151 ak nieuw-vennep)

    mijn adres;korjanderhof 10
    (postcode 2991 he barendrecht)

    groetjes van erik hooimeijer uit barendrecht

      /   Reply  / 
  125. Joke Harcourt

    Hallo Robert,
    Al geruime tijd zit ik met een vraag speciaal voor mijn man Philip Harcourt.
    Wellicht kun jij hem helpen namens mij.
    Wij zitten door omstandigheden in een schuldhulpsanering. Altijd voor iedereen klaar gestaan, en nog steeds ondanks alles eigenlijk. Maar mijn man z’n ouders wonen in Stockton – on Tees in Engeland, waar mijn man geboren en getogen is. Nu zijn mijn schoonouders 28 juni aanstaande 50 jaar getrouwd, en kunnen we niet naar hun toe omdat wij de komende 3 jaar niet meer met vakantie mogen van het bureau kwadraad vanwege onze schuldsanering. (mede door wurgcrediet) Tot overmaat van ramp mogen we dus ook niet naar Italië toe, naar ons kleindochtertje die 22 juli aanstaande 2 jaar wordt. Mijn man zat op dat bureau met tranen in zijn ogen, want zijn dochter en kleindochter is alles voor hem. Ik zal je de details besparen, maar geloof me, dit is zo triest allemaal, dat ik in 1 emailtje te weinig ruimte en tijd heb om alles te vertellen.

    Ik zou het dan ook waanzinnig fijn vinden, als jij iets voor mijn man kunt betekenen, en hem verrassen door het toch mogelijk te maken om deze liefdevolle noodkreet ter harte te willen nemen, en iets voor hem zou kunnen doen. Voor de 28e juni in Engeland, en/of 22 juli as in Italië?????
    Ik hoop het met mijn hele hart!! Please help me helpen, want ik hou ziels veel van mijn man en elke keer breekt mijn hart opnieuw als ik zie hoeveel verdriet hij ervan heeft niets te kunnen doen voor zijn dochter Annemarie, kleindochter Noemi en ouders.

    Oprechte complimenten voor alle goede dingen die je voor mensen betekend steeds. Hoop dat je ook voor Phil iets kunt doen!
    Liefs, Joke

      /   Reply  / 
  126. bianca

    om je dood te lachen: al die mensen die menn dat Robert de mailtjes beantwoord…
    Mijn God.
    Zou wel graag willen weten wie zich voordoet als Robert ten Brink, mijn complimenten: je leidt iedereen mooi om de tuin.
    Goeie grap!

      /   Reply  / 
  127. Bas

    @Erik: je zoekt Anita en je zet haar adres erbij, dan heb je haar toch al gevonden?

    @Joke: mischien de volgende keer minder schulden maken, boontje komt om zijn loontje.

    @Bianca: je hebt wel gelijk hoor, een grappenmaker is hier aan het werk.

      /   Reply  / 
  128. Wendy van Dijk

    Lieve Robert,

    Na mijn verschrikkelijke relatie met Xander, ben ik eigenlijk niet meer de oude geweest. Het feit dat hij mij heeft bedrogen met zoveel van mijn vrouwelijke collega’s (hij deed het oa met Catherine Keijl, Loretta Schrijver, Tinneke de Nooij) laat me niet los.
    Hij heeft een fetish voor oudere vrouwen, vandaar dat hij mij heeft gedumpt.

    Echter, ik wil hem zo graag terug. Ik heb alles al gedaan om hem dat te vertellen, om duidelijk te maken dat ook ik pas in dat rijtje van rijpere vrouwen. We hebben zelfs een kind samen, als dat me geen MILF maakt, dan weet ik het ook niet meer.

    Robert, ik hoop dat je iets kunt betekenen.

    Wendy van Dijk,
    Gooilaan 12
    3524 ZZ Blaricum.

      /   Reply  / 
  129. Bertje

    Die Jos Hannes is een aansteller.
    Hij maakt zelf andere relaties stuk om zo met de vrouwen in bed te duiken. Zijn kinderen mishandeld ie. Heeft een weedhok op zolder gehad en isaljaren te lam om te gaan werken.
    Heeft gestolen spullen in zijn achtertuin staan …. Dus echt medelijden hebben….

      /   Reply  / 
  130. manolito

    Hoi Daniella,

    ben ik een beetje aan het googlen kom ik iets tegen van jou dat je naar mij op zoek was??
    dat was wel al ergens in 2006.
    ben inderdaad in best gaan wonen sind 1988
    het is wel weer lang geleden laat maar iets van je weten,lijkt me leuk
    groetjes Manolito roks

      /   Reply  / 
  131. alie wolters

    hallo robert
    ik heb een vraagje mijn zoon wil graag trouwen met een meisje in slowakije
    maar er gaat niemand een geen vervoer
    hij heeft veel meegemaakt kan ik hier niet zeggen
    ik zou graag een bus willen om er naar toe te gaan met famielie gr alie de moeder

      /   Reply  / 
  132. margo

    Hallo Robert,

    23 januari schreef ik je een brief met de vraag onze indonesische vriend naar nederland te laten komen. Ik kan echter het antwoord dat je gaf op mijn verouderde computer niet openen. In de tussentijd is mijn wens van toen duizendmaal groter. Met mijn jongste dochter ben ik deze zomer weer naar indonesie geweest en ditmaal was het duidelijk dat er meer aan de hand was dan een gewone vriendschap.
    Zes weken zijn we onafgebroken samen geweest. Weer terug voel ik me doodongelukkig en ik maak plannen om te emigreren. Maar daar komt nogal wat bij kijken en we moeten veel regelen. Dat gaat tijd kosten en ik mis hem nu al verschrikkelijk! Wil je me alsjeblieft helpen? Mag Andi a.u.b. in de bus zitten op kerstavond?

      /   Reply  / 
  133. Margo

    Hallo Robert,

    Al twee keer heb ik je geschreven met het verzoek (vorig jaar nog een goede vriend en na deze vakantie, ik moest terug, mijn geliefde) iemand uit Indonesie bij mij op bezoek te laten komen.
    Eigenlijk wilde ik helemaal niet wachten tot Kerstmis en ben intussen zelf gaan proberen, maar veel succes had ik niet, ik verdien niet eens genoeg om garant voor hem te kunnen staan. Ik hoop zo dat je me kunt helpen? Lieve groeten, Margo

      /   Reply  / 
  134. anna

    hallo. ik en me vriend voor de 2e keer uitelkaar, we zijn na 8jaar bijelkaar gekomen en nu zijn weer uitelkaar door het zelfde reden. zijn zus was tegen onze relatie, zij is overleden nu en zegt dat ze kijkt van boven naar ons en zou niet blij zijn dat we weer bijelkaar zijn. om haar wen te vervullen heeft hij me verlaten met gebroken hart, helpt u me a.u.b. ik heb uw hulp nodig.

      /   Reply  / 
  135. T. Fritz-Kroesen

    beste meneer ten brink u kunt natuurlijk all you need is love verschrikkelijk vinden maar u maakt hele volksstammen blij nu hoop ik dat u mijn man ook uit z’n dak laat gaan hij wordt 21 dec. 50 jaar en zijn stille wens is dat de dochters met zijn kleinkinderen waar van we de jongste nog niet gezien hebben op het feest aanwezig zouden zijn ze wonen in nieuw zeeland en de bedoeling was ook dat ze zouden komen maar ze hebben het geld er niet voor wat zou het ‘n mooi cadeau zijn als toch 20dec. want dan geven wij het feest op eens voor z’n neus zouden staan. met vriendelijke groet T. Fritz

      /   Reply  / 
  136. Tamara Hannes-Fransen

    Hoi Bertje,

    Ik weet niet wie je bent maar ik las je berichtje over Jos Hannes.
    Nou het lijkt me sterk dat hij een weedzolder heeft gehad anders had ik er wel vanaf geweten en hij mishandeld zijn kinderen? ik weet niet waar je het vandaag hebt.
    Maar goed, het zal wel iets zijn wat je gehoord moet hebben want anders kan het niet en als je dan zo’n uitspraak wilde doen waarom dan niet in zijn gezicht.
    Maar ik zal het hier gewoon bij laten.

    Met vriendelijke groet,

    Tamara

      /   Reply  / 
  137. jacqueline

    beste joke
    dit bericht gaat over annemarie . mijn zus is jaren lang haar beste vriendin geweest. tot annemarie naar haar moeder in italie ging . toen zijn ze door omstandigheden het contact met elkaar verloren. mijn zus (angelique joor)gaat 9-9-9 trouwen en wij zijn op zoek naar annemarie omdat we weten hoe graag mijn zus haar wil zien.annemarie heeft op schoolbank .nl een berichtje voor haar achter gelaten onder een foto met de mededeling dat haar vader nog steeds in gouda woond alleen kunnen wij hem nergens vinden anders hadden we op die manier contact met u gezocht.ik hoop dat u mij kunt helpen om mijn zus en annemarie weer in contact te brengen met elkaar dat zou voor mijn zus een droom zijn die uitkomt ze heeft het nog geregeld over haar. ik hoop van u te horen . met vriendelijke groet.
    jacqueline de klepper/joor

      /   Reply  / 
  138. s.dawud

    HALLO BESTE ROBERT.HIER EEN BERIECHT VAN SAMIR-DAWUD,IK HEBT MIJN VRIENDIN ONTMOET10JAAR GELEDEN IN RUSLAND,IS LANG GELADEN IK HAAR NIET GEZIEN.EN NOOIT GEHOORD VAN HAAR DUS DE VRAAG IS OF JE MIJ WILT HELPEN MET MIJN VRIENDIN OP TE ZOEKEN??ALSJEBLIEF ROBET,DAN IK BEN NIET MEER ZO VERDRIETIG IK KIJK ALTIJD NAAR JE PROGRAMMA HELP ME ALSJEBLIEFT .GRT.SAMIR-DAWUD

      /   Reply  / 
  139. A.D Henricus

    beste meneer ten brink ik heb een schoonmoeder die hier een leuke leventje lijdt maar ook veel lijdt ze heeft ondanks dat ze alles al heeft toch nog een heel groot verdriet met zich mee ze heeft drie kinderen en 1 kleinkind (schoonkleinkind). de twee jongte kinderen wonen bij haar en der man (dochter 16 jongen 20). maar de oudste woond nog op aruba met haar zoontje en ze hebben elkaar al zo lang niet gezien en geen kerst gevierd alleen contact via telefoon kaartjes sturen en we hrbbrn van alles geprobeert maar een ticket is gewoon belachelijk duur maar dit is gewoon echt puur liefde naar haar dochter en klein zoon.

    alvast bedankt en hoor graan van u
    meneer ten Brink

    (schoondochter A.D Henricus

      /   Reply  / 
  140. ruben

    robert kan ik mee doen iemand in duisland mijn duits vriendin wel ik graag zien

    kun je regelen

    ruben herschberg

      /   Reply  / 
  141. ruben

    haj robert ik ben ruben ik wel heel graag duits vriendin zien kan ik mee doen om haar verassing
    brengen aub

    ruben herschberg

      /   Reply  / 
  142. pieter van Nunen

    Mijn nicht Rianne Pijnappels uit Helvoirt heeft een vriend in het buitenland en ze hebben elkaar alleen nog maar via de webcam gezien ik zou U willen vragen of U mijn nicht en haar vriend bij elkaar kan brengen in het echt
    hoogachtend P.van Nunen

      /   Reply  / 
    1. Eva

      Pieter, geloof jij echt in het vinden van je ware liefde via internet?

        /   Reply  / 
  143. ruben

    beste robert ik had 5jaar en vriendin francine
    en ik wel weer terug zien laat me weten

    ik heb ook te foto van haar

    ruben herschberg

      /   Reply  / 
  144. erik hooimeijer

    BESTE ROBERT TEN BRINK.
    wil je mijn helpen anita meijer van school,ze zat dezelfde klas bij kees LEENHEER(leerkracht).
    ik wil graag haar zien;omdat ik haar een kerstkaart gekregen heb.(ik loger bij me vader op 2 tot 4 oktober.)

    haar adres:Gelevinkstraat 57
    , postcode:2151 AK nieuw-vennep

    mijn adres:korjanderhof 10
    , postcode:2991 HE barendrecht

    groetjes van erik hooimeijer uit rhoon(gemeente albrandswaard)

      /   Reply  / 
  145. Debbie Christiaans

    Beste robert.
    Ik heb al 2 jaar een relatie met een italiaan.
    Ik zou het heel fijn vinden als ik met kerst bij hem kan zijn.
    Ik ben iedere dag heel erg verdrietig.
    Zou jij mij kunnen helpen en iets terug willen sturen
    al vast heel erg bedankt
    Groetjes Debbie

      /   Reply  / 
  146. Debbie Christiaans

    beste robert
    ik heb al 2 jaar een relatie met een italiaan.
    Ik zou het heel erg fijn vinden als ik met de kerst samen met hem kan zijn.
    zou jij mij kunnen helpen?
    ik hoor nog wel van je!!
    alvast heel erg bedankt
    Groetjes Debbie

      /   Reply  / 
  147. Meryem & Stefanie

    Hallo Robert ten Brink, wij zijn twee vriendinnen die heel graag iets terug willen doen voor een hele goeie vriendin.
    Ze heeft namelijk deze zomer de liefde van haar leven ontmoet, het probleem is nu dat hij in Italy woont, Het is een respectvolle jongen waar ze binnen een week SMOORVERLIEFD is op geworden en hij ook op haar! Ze praat ons de oren af over deze mysterieuse jongen. Het straalt gewoon van haar af!!
    Ze hebben op dit moment telefonisch en via internet nog wel contact, maar ze zouden graag elkaar weer willen ontmoeten!
    Dit zou haar mooiste en grootste droom zijn die uit zou komen vooral rond de kerstdagen!
    Ik hoop dat je iets kunt regelen voor onze gekke smoorverliefde vriendin!
    Laat het ons weten! A.U.B.
    U wilt niet weten hoe blij u dit meisje zal maken om haar geliefde nog een keer in de ogen aan te mogen kijken!
    Met heel veel vriendelijke groeten,
    Meryem&Stefanie

      /   Reply  / 
  148. piet elsen

    hallo robert naar 4 jaar alleen had ik nu een leuke vrouw leren kenen.nu verpest ik het zelf om haar te klemen waar ik zoveel spijt van heb ik denk nu ook niet dat ze me terug wil meschien kan jij me helpen aub ik zit er best wel mee gr piet elsen

      /   Reply  / 
  149. karin verwer

    hoi robert
    Mijn man komt uit libanon wij hebben samen drie kids 1 van 13 en 2 van acht die hun famiely in libanon nog nooit hebben gezien het is veel te duur voor beide kanten het leek mij zo leuk dat wij voor een keer de kerst samen kunnen door brengen dat is mij grootste wens hoop dat je ons kunt helpen groetejes karin

      /   Reply  / 
  150. sandra

    hoi robert ik zou graag willen dat mijn nichje naar haar man in nederland komt want een jaar geleden zijn ze getrouwd 11decber2008 en 11december licht haar man met hersenvlietonsteking in ziekenhuis hij kan niemand herkenen en de laatste papieren heeft hij opgestuurtvoor mnv maar dat duur denk ik lang en me nichje heeft veel mee gemaakt ze kennenelkaar 4jaar en zij heeft veel meegemaakt ze heeft allebij ouders verloren gelijk opa en oma en zij heeft zelf haar moeder gevonden toen ze dood was want alles is te veel voor haar geworden en nu haar man in zieken huis ik zou heel blij zijn dat zij voor haar man is . zij woon in suriname

      /   Reply  / 
  151. E

    beste robert ik ben radeloos ,verbijsterd ,en geshockt
    mijn vriendin heeft het uit gemaakt ik was haar eerste vriend
    en zij de mijne we hebben heel veel meegemaakt en we hebben heel veel van elkaar geleerd de zondag hebben we nog leuke dingen gedaan en ruim de toekomst besproken ze prate daar ook positief in mee ik vroeg haar wat ze voor valentij wou hebben maar ik had stiekum al hele mooie schoenen voor haar gekocht
    de zondag was gewoon heel leuk maar we hadden eerst ook meningsverschillen klein gewoon zoals het hoort
    de maandag belde ze op
    ik wil met je praten
    en toen maakte ze het uit
    vervolgens sluit ze haar hellemaal af
    dat meisje wat ik eerst kende ken ik nu niet meer ik heb niets meer te zeggen en ze leeft er op los ze gaat met iedere jonge ze doet wat ze wil heeft lol en heeft geen traan gelaten en tog nog glashard zeggen ik kan wel weer verliefd worden op jou ik ben zo verschrikkelijk kwaad op haar om wat ze zei tegen een vriend van mij ze zei het weeknd was hellemaal niet leuk ik heb alles gefaket
    nou leuk is dat
    ik snap niets meer en niets is meer leuk ik was zolang bij haar en ik gaf haar alles inclusief mijn hart ik haalde haar op van werk midden in de nacht ik deed wat ze wou ze kon op mij rekenen ze was mijn engel en nu ………
    ben ik ontroostbaar

      /   Reply  / 
  152. mira

    Lieve robert.

    Ik schrijf deze brief naar u toe omdat ik soms raadenloos bent met mijn gevoelens,Wij hebben een verschrikkelijk jaar achter de rug vorig jaar augustus viel alles echt compleet over de hoop elke instantie die je in nederland hebt die kregen wij wel op de stoep. gelukkig is is de ergste tijd nu weer wat achter ons. en maken wij het nu allemaal weer wat beter ik, de kindjes, en de pappa.
    Nu verder mijn verhaal:afgelopen zondag jl kwam er voor mij, en het gezin weer veel emotie los, tien jaar geleden heb ik mijn biologische familie in chili ontmoet, alleen wie er niet bij was was mijn enige echt broer mario.
    Daarna is het contact tien jaar verwaterd, tot zondag heb ik mijn broer weten op te sporen via facebook.32 jaar later heb ik eidelijk contact met mijn broer in zuidamerika. Ik was 1 jaar dat ik geadopteerd werd vanuit chili vanwegen vreselijke armoede mijn broer en familie leven er nog nog steeds zo bij.
    Daarom ook deze brief zij kunnen niet hier heen komen en financieel kunnen wij dit ook niet bekostigen,Omdat wij nu gescheiden wonen.Vanwegen vorig jaar.
    Ik weet niet precies hoe dit nou precies werkt bij u Robert vandaar deze brief naar u toe.
    Ik hoop hoop echt dat u mij en mijn broer in chili kunt helpen, Want nu zie ik mijn broer alleen via de wapcam maar heb hem nog nooit in het echt gezien en vast gehouden, wij huilen veel, maar meer dan dat kunnen wij nu niet doen, Want er zijn nog zo veel vragen die nog niet zijn beantwoord.
    Als ik mijn broer vast kan houden is dat voor mij en mijn gezin een lot uit de loterij.En komt ons leven zo weer compleet.

    met vriendelijke groeten van mira

      /   Reply  / 
  153. vincy

    Beste robert ten brink mij vader en moeder zijn de laatste tijd heel veel met mij bezig want ik loop een beetje moeilijk ik loop namelijk met krukken maar ze zijn de laatste tijd te veel met mij bezig waardoor ze geen tijd voor elkaar hebben wilt u ze helpen door ons in de uitzending te laten .
    ik ben VINCY BAREWIJK (9)

      /   Reply  / 
    1. R. ten Brink

      Hoi Vincy. Hierbij een gouden tip. Ga in een rolstoel zitten voor de deur bij SBS. Dat staat lekker zielig en dan kom je meteen in Hart van Nederland. Succes.

        /   Reply  / 
  154. wieb

    mijn schoonmoeder heeft al 27 jaar niet haar zuster meer gezien en mijn vriendin heeft de tante dus ook al 30 jaar niet gezien wand ze zijn door omstandig heden ge emiegreert naar nederland maar mij schoonvader is ook in de tijd al over leden dus van loop van tijd merken we nu dat ze met de dag hier en daar wat aan het vergeten is en nu is ons laatste hoop op u gericht wij zouden eiglijk wat hulp van u willen hebben zou u de tijd willen nemen om ons te kunnen helpen om de zuster van mijn schoonmoeder uit (AMERICA ) hier voor een maand naar nederland kunen laten hallen zo dat ze weer de armen om elkaar heen kunnen slaan wand naar zo veel jaar ga je mekaar toch wel zeer missen he haar naam is = betty stohler en ze woon in amerca aderes 101 union ave apt 4 c
    irvington nj 07111 usa america

    9

      /   Reply  / 
  155. danny schoeman

    hallo met danny. ik heb een vriendin of een liefde. leren kennen en ik ken haar iets langer dan een dan een maand. en het voelt zo goed . we schrijven elkaar elke dag .of op windows live msn . want we kunnen makaar echt niet missen. we delen zo veel fotoos en meer. en die brieven zijn zo mooi het speelt met je gevoel. dat je heel de dag aan denk .maar ik zou graag een keer wen ontmoeten. nou ik hoop dat u mijn zou willen helpen. dat zou fijn zijn. en dat weet ik zelf ook wat meer van haar. hhet adres van haar is.land nigeria stad abeokula land postcoden 23439. naam keren simmons .

      /   Reply  / 
  156. Agnes van Rens

    Hallo Robert.
    In 2006 heb ik Theo leren kennen, wat nog steeds de liefde is van mijn leven, we hebben hele mooie tijden samen mee gemaakt die door mijn ziekte werd verstoord, Ik mis Theo nog iedere dag wat mij heel erg pijn doet, Ik heb heel veel verdriet en mijn hart doet heel erg pijn. Ik hop dat Theo en ik het weer zo fijn krijgen samen zoals het voor heen was. We waren en deden alles samen wat ik nu heel erg mis. Ik kan zonder Theo niet leven. We hebben nog een goed contact samen, en we hebben een hondje samen wat bij Theo is gebleven omdat hij zo erg gewent was aan Theo. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Theo en Sammy, de hond niet denkt. Hij heeft zoveel voor mij gedaan en mij in heel moeilijke tijden heeft geholpen wat ik toen niet zag.
    Ik hoop dat jij mij kunt helpen en Theo in het zonnetje zetten wat hij heeft verdiend, en dat ik op deze manier hem kan zeggen dat ik heel veel van hem hou, wat hij dik en dubbel heeft verdiend.

      /   Reply  / 
  157. remco

    beste robert ten brink.dit gaat over mij zelf.ik heb een vraag.ik heb een mooie vrouw leren kennen via internet,nu zijn we zo verliefd op elkaar,dat we heel graag elkaar willen zien.dit is mijn grote liefde,ik hou echt van haar,haar naam is natalia,ze woon in rusland.ik zou het echt leuk vinden als je mijn grote liefde natalia,hier heen kunt laten komen naar nederland.zo dat we echt van elkaar kunnen genieten.het is echt mijn wens.om haar hier heen laten komen in nederland.robert wil u me aub willen helpen.gr remco.

      /   Reply  / 
  158. wendy ariëns

    wannaaneer komen wij in de uitzending 2014 kaarten leveren via robert te brink

      /   Reply  / 
    1. Marie loise

      Hoi robert
      Ik heb heel slecht verleeden ook met ex vriend . Waar bijna punt stond mee te trouwen .maar mog niet om alle omstandigheden . Heb sammen even gewoond met jonge maar het ging soms goed soms niet .hij woon uden corne jansen heet ie woon beglijd beetje ik ook na alles op rit hebben en met ons alle 2goed ga hebben wij 4jaar is al uit relatcie .toen had nog wel wat vontaks en was nog steets verlieft maar we zagen elkaar niet .en ik zit in woon huis het heet gezinshuis Eage’s nest kaatsheuvel . Ga heel goed maar ik heb me ex altijd geholpen hij was bijna dood geslaagen keer door paar jongens .om dat zagen dat veel sirade aan heeft hij is blijk baar mee genoomen in elkaar slaapen op snel weg richtig belgie rij de weg uitgooit uit auto maar ergste was leesde in krand ik dacht me ex ja toen belde na de rand ziekenhuis na mij.ik schok heeft echt niet veel gescheeld of hij was doodzo erg vind dit .maar is nog mij moeder en ik ander half jaar in soort zelfde waar ik zit neer gezet dat veel lieve en goed gevoel krijg om tot rust komen dat is al maar wij hebben anderhalf jaar geleeden weg gebracht naar ook gezins huis in uden en is redeluk op geknapt maar hij zit daar ik hier en we willen elkaar terug en verleeden achter ons laate hij zelfs dochter die niet meer ziet dus hoop jullie echt is voor hem en mij kan beteeken .wand hij heeft echt niemand alleen vreemde mensen die helpen en lief zijn voor hem .

      Ik ben marie louise vd sande tel is O6-31939655
      Hoop dat u iets kan beteekenen in onze relactie hoop heb wand nu komen geen stap verder Reple

        /   Reply  / 
  159. Marie

    Hoi robert
    Ik heb heel slecht verleeden ook met ex vriend . Waar bijna punt stond mee te trouwen .maar mog niet om alle omstandigheden . Heb sammen even gewoond met jonge maar het ging soms goed soms niet .hij woon uden corne jansen heet ie woon beglijd beetje ik ook na alles op rit hebben en met ons alle 2goed ga hebben wij 4jaar is al uit relatcie .toen had nog wel wat vontaks en was nog steets verlieft maar we zagen elkaar niet .en ik zit in woon huis het heet gezinshuis Eage’s nest kaatsheuvel . Ga heel goed maar ik heb me ex altijd geholpen hij was bijna dood geslaagen keer door paar jongens .om dat zagen dat veel sirade aan heeft hij is blijk baar mee genoomen in elkaar slaapen op snel weg richtig belgie rij de weg uitgooit uit auto maar ergste was leesde in krand ik dacht me ex ja toen belde na de rand ziekenhuis na mij.ik schok heeft echt niet veel gescheeld of hij was doodzo erg vind dit .maar is nog mij moeder en ik ander half jaar in soort zelfde waar ik zit neer gezet dat veel lieve en goed gevoel krijg om tot rust komen dat is al maar wij hebben anderhalf jaar geleeden weg gebracht naar ook gezins huis in uden en is redeluk op geknapt maar hij zit daar ik hier en we willen elkaar terug en verleeden achter ons laate hij zelfs dochter die niet meer ziet dus hoop jullie echt is voor hem en mij kan beteeken .wand hij heeft echt niemand alleen vreemde mensen die helpen en lief zijn voor hem .

    Ik ben marie louise vd sande tel is O6-31939655
    Hoop dat u iets kan beteekenen in onze relactie hoop heb wand nu komen geen stap verder

      /   Reply  / 
  160. Rene

    Ik weet niet hoe ik aan de grote DR IREDIA bedanken voor het brengen
    geluk terug naar mijn familie. Mijn naam is Rene van Duitsland. Ik heb echt
    wil de hele wereld te vertellen dat er een spell caster genoemd GREAT
    IREDIA dat is zo echt en oprecht. Ik heb nooit geloofd in een van deze
    dingen, maar als ik verlies mijn vrouw voor 4 jaar, ik nodig hulp totdat ik
    gevonden DR IREDIA, Een groot spreukgebruiker, en hij een liefde geworpen
    betekenen voor mij, en hij verzekerde mij dat ik mijn vrouw terug te krijgen in slechts
    48 uur, maar ik was in twijfel, en na de vloek uitgesproken, 48 uur
    later, net als de spell caster zei, mijn telefoon ging, en verrassend
    was mijn vrouw die mij niet heeft gebeld of mijn oproep ontvangen voor de afgelopen 4 jaar, en ze maakte een
    excuses voor de pijn die ze heeft me veroorzaakt en ze vertelde me dat ze
    klaar om terug thuis te komen voor mij. DR IREDIA echt maakte haar om te weten hoe
    veel ik hield en haar nodig had. En hij opende ook haar ogen aan de foto van hoe
    veel liefde moeten we samen delen. Met deze getuigenis op dit moment ben ik
    de gelukkigste man op aarde en onze liefde is nu sterker dan hoe het was
    zelfs voor onze echtscheiding en dat is de reden waarom ik blijf het delen van deze
    getuigenis over de hele wereld. Alle dank gaat naar DR IREDIA DE GROOT voor de goede
    werk dat hij heeft gedaan voor mij. Hier is zijn e-mailadres als u
    met dezelfde of soortgelijk probleem, nu contact met hem, want hij is erg
    krachtig en hij zal je altijd helpen. Geloven hem en alles wat hij je vraagt ​​doen
    te doen en nooit twijfelen hem op geen enkele manier. Contacteer hem nu op
    [email protected]

      /   Reply  / 
  161. jolanda watermsn

    Hallo robert mij moeder heb een vriend in americs ze zijn zo verliefd op elkaar ze moet hem zijn maar lukt gewoon niet .. me moeder heb zoveel ellende gehad twee kinderen verloren en nooit liefde gehad ze verdient dit nu nu heb ze de liefde gevonden ze mist hemm heel erg ze huilt de hele dag is niet leuk om me moeder zo te zien help me moeder .. ze verdient geluk .. nikita bergen haar dochter van 13 tel is 0648569495 adres soesterberghof 52 amsterdam please

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>