Gerard Joling toch te zien bij RTL

Een paar weken terug tekende Gerard Joling nog een exclusief contract met SBS 6. Dat betekende ook meteen het einde van Joling & Gordon Over de Vloer. Evengoed is het duo dit najaar samen te zien bij RTL. Op zaterdagen wordt de succesvolle serie namelijk herhaald op RTL 5. Volgens de zender krijgt het programma een mooie plek midden op de avond van RTL 5. Beetje flauwe actie, temeer omdat het eerste seizoen al meermalen is herhaald. Joling-fans kunnen vermoedelijk op datzelfde tijdstip op SBS terecht voor een verse portie van hun held, want het zou zomaar kunnen dat Sterren dansen op het IJs dan al bezig is.

Zie ook:
- Joling toch presentator Popstar en exclusief contract SBS 6
- Toch vierde seizoen Joling & Gordon Over de Vloer

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gerard Joling toch te zien bij RTL

  1. Valpa

    Best strakke actie van RTL, zeker omdat er genoeg mensen zijn die niet alle afleveringen gezien hebben.

      /   Reply  / 
  2. Thom

    Hoezo dan al bezig is? Eerst komt toch So you Wannabe a popstar op televisie?

      /   Reply  / 
  3. Herman

    de lanceringsdatum van SDOHIJ is nog niet bekendgemaakt. Alleen dat het dit najaar is. Kan eind augustus zijn, kan september zijn of oktober. Ik gok al vroeg in het seizoen.

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    Ik ga ervanuit dat ze eerst een serie popstar erdoorheen draaien. Het zou wel heel killing zijn om twee topshows tegelijk te laten draaien. Zeker als het beste idee van ook loopt.

      /   Reply  / 
  5. Herman

    Het Beste Idee wordt op zaterdag pas om 21.30 uur uitgezonden. Da’s wel een groot gat ervoor om te vullen. SBS moet wel een tegenantwoord geven op het aangesterkte RTL. Dus volgens mij gewoon knallen met drie grote shows. Concurrentie is moordend!

      /   Reply  / 
  6. Tommy

    So you wanna be a popstar komt op 17 Augustus te zien het is dus wel bekend! ;)

      /   Reply  / 
  7. Tommy

    Sorry de zin klopte niet helemaal het moet dus zijn: So you wanna be a popstar is op 17 Augustus te zien het is dus wel bekend! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>