Paul de Leeuw wil dagelijks op late avond Nederland 3

Als het aan Paul de Leeuw ligt, gaat hij in het komende jaar een dagelijks programma op Nederland 3 maken op de late avond. Dat heeft de programmamaker verteld in 5 Jaar Later met Jeroen Pauw. Bij voorkeur is dat samen met Filemon Wesselink, al is dat geen must. “Liefst om een uur of tien, of half elf. Met gasten, op Nederland 3″, maakt hij zijn wensenlijstje bekend.

Paul vertelde onlangs al in de Coen & Sander Show op Radio 3 dat hij graag weer eens een programma maakt dat niet op primetime staat geprogrammeerd. Dit seizoen begon hij aan Lieve Paul op hetzelfde tijdstip als succesnummer Mooi! Weer de Leeuw. “Wat ik wel heb onderschat is dat mensen daar verwachtingen bij hebben. We zijn nu iets totaal anders gaan doen – wat ook weer niet echt totaal anders is. In maart beginnen we aan nog dertien weken Lieve Paul, we moeten goed nadenken wat we dan precies gaan doen.”

In 5 Jaar Later vertelde Paul nog eens uitgekeken te raken op Mooi! Weer de Leeuw. “De laatste twee jaar kwam er een soort verveling. Ik merkte dat ik te lang in hetzelfde keurslijf zat. Het was heel leuk om te doen, maar ik moest wel zorgen dat ik elke zaterdag in topvorm was. Je bent zo goed als dat je je voelt. Mooi! Weer de Leeuw kon ik blijven doen door de club mensen om me heen met wie ik al zo lang samenwerk.”

In het interview vijf jaar terug voorspelde Paul dat hij wel eens gestopt kon zijn met presenteren. “Het is een wisselwerking. Ik denk dat ik geen zin meer heb om dit kunstje te vertonen en dat het publiek het kunstje door heeft. Nee, dat vind ik niet jammer, op is op.” Geconfronteerd met die uitspraak zei Paul gisteren. “Ja, je moet telkens je kunstje opnieuw doen. Een paar weken terug kwam Sinterklaas binnen omdat het traditie is, en ik dacht: wat moet die man hier voor de tiende keer? Wat ik vijf jaar geleden zei, raakt heel erg de kern.”

Vanavond in 5 Jaar Later is Femke Halsema te gast.

Zie ook:
- Paul de Leeuw heeft Eva Media weer op de rails
- Paul de Leeuw wil ander programma met minder kijkers
- Paul de Leeuw wil programma met Filemon Wesselink

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Paul de Leeuw wil dagelijks op late avond Nederland 3

  1. Hans

    Braak… Jammer dat hij zijn woord van 5 jaar geleden niet houdt, en gewoon eens van de buis af gaat.

      /   Reply  / 
  2. Moniek

    Ik heb het programma voor het eerst gezien en wat ergerde ik me aan het ‘decor’… Doordat de filmpjes van 5 jaar geleden op de muur achter hen getoond werden, keken ze de helft van de tijd daar heen (ook al werden de filmpjes op dat moment niet getoond) tijdens het praten. Als mensen praten wil ik hun gezicht zien, niet hun achterhoofd…

    Had iemand dit ook?

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Ze draaiden zich na de filmpjes toch om! Geen probleem lijkt me.

        /   Reply  / 
  3. Frans

    Nee he, denkt hij nou echt dat NL om hem zit te wachten, elke avond weer ?!
    En Filemon? Dat is zeker sarcastisch bedoeld, wat een stumperd is dat toch.

    Zo, wat ben ik lekker negatief! ;-P

      /   Reply  / 
  4. Ariane

    Áls hij weer zoiets gaat doen als ‘Laat de Leeuw’ dan zou ik dat zeker graag willen zien. Het programma wat de laatste paar jaar doet, zou hij ook voor de Tros kunnen maken (dezelfde omroep die programma’s maakt met Jan Smit en Frans Bauer…): de klad komt er aardig in. Een verdere samenwerking met BNN is misschien niet eens zo’n gek idee.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Talkshow Filemon Wesselink en Paul de Leeuw lijkt zeker | Zappen

  6. Pingback: Paul de Leeuw ontvangt Sint en maakt Oudejaarsspecial | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>