DWDD en Pauw & Witteman terug op tv vanuit nieuwe studio

De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman komen vanavond terug van de zomerstop. Hoog tijd, want met alle politieke sores valt er genoeg te bespreken aan de gesprekstafels van Matthijs van Nieuwkerk en Pauw & Witteman. Toch was de zomerstop hard nodig; de kijker zal het misschien niet snel zien, maar beide Vara-programma’s zijn van studio verhuisd. Vanaf heden komen de live talkshows vanuit de Westerpark Studio’s.

De Vara meldt in een persbericht over DWDD: “Een frisse inspirerende omgeving, de bevestiging dat presentator Matthijs van Nieuwkerk de komende jaren aan het programma verbonden zal blijven en de voortdurende uitdaging voor de redactie om het beste actualiteitenprogramma op televisie te maken, belooft weer een aantal memorabele televisiemomenten.”

Aan het programma lijkt weinig te zijn gesleuteld. De Jakhalzen zijn er ook dit seizoen bij, ze krijgen voortaan hulp van Jakhals Lex Uiting. Verder keren rubrieken als De TV Draait Door, Lucky TV en Fokke & Sukke terug. Net zoals Nico Dijkshoorn elke woensdag een column zal voordragen en de laatste vrijdag van de maand de media-uitzending muzikaal wordt omlijst door – dit seizoen – Go Back to the Zoo. Die band wordt overigens vanavond voorgesteld aan de kijker, voor zover deze natuurlijk nog niet bekend is met de rockgroep.

DWDD, 19.30 uur, Vara (NL3)
Pauw & Witteman, 23.00 uur, Vara (NL1)

Zie ook:
- Huisbandjes De Wereld Draait Door op DWDD-festival
- Marc-Marie Huijbregts blijft tafelheer in DWDD
- De Wereld Draait Door zoekt tafeldames
- DWDD en Pauw & Witteman naar Westergasfabriek

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “DWDD en Pauw & Witteman terug op tv vanuit nieuwe studio

  1. Elisabeth

    Ik probeer mij voor het eerst aan te melden voor deze site.
    Krijg steeds te horen dat mijn email-adres al in gebruik is en ik mij niet KAN aanmelden?
    Hoe kan dit?

      /   Reply  / 
  2. Reinate Bazuin

    Mark Chabot sprak bij Pauw en Witteman over zijn hersentumor (brughoektumor). Ik ben een vrouw van 47 en afgelopen maart ben ik geopereerd aan een brughoektumor. Die van mij was 4 cm. doorsnee. Ik had er al enige tijd last van. Na de operatie ben ik aan mijn rechteroor volledig doof geworden en ook heb ik last gehad van mijn evenwichtsorgaan en de eerste paar weken na de operatie, veel gehad aan een rollator. De rechterkant van mijn gezicht was tijdelijk iets verlamd en keek ik scheel. Nu gaat het weer redelijk goed met mij, alleen als ik een beetje moe word, begint ik iets scheel te kijken en met lopen iets te wankelen. Ik ben geopereerd in het UMCG. De arts die mij heeft geopereerd was geweldig, heel begripvol en legde alles voor de operatie heel duidelijk uit. Ook na de operatie een goed luisterens oor en via de pc alles uitgelegd hoe ze de operatie hadden. Mijn operatie heeft ong. 7 uur geduurd.

    Misschien zou ik mijn verhaal tijdrns een uitzending kunnen toe lichten en/of dat Mark hier iets aan heeft.

    Vriendelijke groet, Reinate Bazuin
    tel. 06 15103426

      /   Reply  / 
  3. Koos

    BART Chabot, Reinate, hij heet BART, niet Mark.

      /   Reply  / 
  4. Reinate Bazuin

    O ja, sorry……….. af en toe heb ik woorden fout, of kan ik niet op woorden komen. Misschien leeftijd of toch operatie???

      /   Reply  / 
  5. Dom Blondje

    Reinate Bazuin, zelfs ik snap gewoon wat en wie je bedoeld. Zelfs ik maak weleens per ongeluk geen fout. Maar die KOOS snap ik echt niet, die schreeuwd!
    En je weet wat ze van mensen zeggen die namen uitschrewen; dat zijn ……………….!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>