Spuiten & Slikken opgefrist en diepgaander

Al vier jaar is Spuiten & Slikken op de buis. Alle standjes en drugs zijn allang behandeld, toch weet BNN er telkens een nieuwe invalshoek aan te geven. Nu presentator van het eerste uur Filemon Wesselink is opgestapt, waait er weer een lekker fris windje over de redactie met Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart en newby Geraldine Kemper. Volgens eigen zeggen gaan ze nòg dieper op de zaken in.

Hoe zit het nu echt met GHB? Wordt de kwaliteit van XTC weer beter en wat is 2CB nou eigenlijk? Hoe is het om een seksverslaving te hebben en kun je sperma naar appeltaart laten smaken?

Nicolette en Zarayda interviewen dit negende seizoen samen de specialisten en BN’ers in de studio over alles dat met seks en drugs te maken heeft. Er is geen vraag die het bijdehante tweetal niet durft te stellen. Nicolette: “Bij ons aan tafel gaat iedereen met de billen bloot! Zarayda en ik hebben de afgelopen twee jaar zoveel seks- en drugsitems gemaakt dat we ondertussen kenners zijn geworden.”

Geraldine, winnares van Sterretje Gezocht, is met haar 19 jaar een groentje in dit wereldje. De hoogste tijd dus voor haar seks- en drugsontmaagding. In haar vaste item Gerrie’s Eerste Keer steekt ze haar eerste jointje op, studeert ze een hele nacht op de ritalin om haar vaarbewijs te halen en leert ze hoe ze moet daggeren, oftewel een stevig potje droogneuken. Ook staat de benjamin voor het eerst langs een rode loper om BN’ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Heel goed dat Spuiten & Slikken zo continue doorgaat. Er is ten slotte telkens een nieuwe doelgroep voor het programma te vinden. En waar anders wordt je wijzer gemaakt op het gebied van seks en drugs? Spuiten & Slikken kan nog heel lang mee.

Spuiten & Slikken, 22.55 uur, BNN (NL 3)

Zie ook:
- Nicolette en Zarayda nieuwe hosts Spuiten & Slikken
- Sterretje gevonden: Geraldine wordt nieuwe BNN-presentatrice
- Spuiten & Slikken Zomertoer: het wiel weer opnieuw uitgevonden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spuiten & Slikken opgefrist en diepgaander

  1. dsga

    hij is niet presentator van het eerste uur hoor

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      maar wel vanaf de eerste aflevering betrokken bij Spuiten & Slikken

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>