Kijktip: De Beste Zangers van Nederland (zondag 2 augustus)

Al een maand kijk ik op zondagavond naar De Beste Zangers van Nederland. Volgens mij kwam het format gisteren voor het eerst echt voor de volle honderd procent uit de verf. Waar het de afgelopen weken een gezellige maar ietwat serieuze bedoening was, waren de zangers gisteren allemaal knetterdronken – met uitzondering van Thomas Berge – en snapten ze precies wat de bedoeling was van het programma.

In De Beste Zangers van Nederland gaan zeven muzikanten met elkaar naar Ibiza. Daar bekijken ze per aflevering wie de beste vervanger van één zanger is door elkaars liedjes te zingen. Inderdaad, het draait in dit programma niet echt om die kunsten maar het is vooral voor de gezelligheid bedoeld.

Net als bij Ranking the Stars duurt het even voordat iedereen doorheeft, waar hij nu aan meedoet. Ze moeten elkaar even aftasten, de alcohol moet beginnen te werken (per avond zijn drie afleveringen opgenomen) en de humor moet vooral op gang komen.

Daar zat het gisteren wel goed mee. Thomas Berge was de hoofdgast en al snel kwamen de grappen over de onbekendheid van zijn repertoire. En daarna volgden de grappen over Albert West, die een tikkie wereldvreemd wekelijks zijn best doet maar toch telkens onderaan bungelt in het klassement. Dan is er nog Gordon, altijd goed voor wat platte grappen en inmiddels maakt de rest die grappen over Gordon.

Ik heb gisteren meermalen hardop moeten lachen en vandaar deze tip: kijk De Beste Zangers van Nederland vooral even terug. Of nog twee weken op de zondagavond live kijken.

Zie ook:
- Leuk maar wordt het nog leuker? De Beste Zangers van Nederland
- Hilariteit alom in Tros’ De Beste Zangers van Nederland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijktip: De Beste Zangers van Nederland (zondag 2 augustus)

  1. michel

    Ja he Herman het is echt supwer lachen he!

    Ik heb ook al zitten denken aan een grote Zaterdagavond show bij RTL of SBS waar zangers of zangeres elkaars nummers moeten zingen en dat er elke week iemand moet afvallen ofzo. Zeg maar een soort van de beste zangers en Popstars.

      /   Reply  / 
  2. Leroy

    Inderdaad erg leuk gisteren. De eerste keer dat ik het keek, maar het was zeker leuk genoeg om volgende week weer te kijken! Gewoon voor de humor, want hoe Gordon het nummer Angel vertolkte was nou niet echt iets om trots op te zijn..

      /   Reply  / 
  3. Tim20

    gisteren helaas gemist.
    maar een heeeeeerlijk programma dat lekker wegkijkt. Jammer dat Danny de Munk en Gordon erbij zitten. die 2 kan ik niet uitstaan, maar wel een leuk programma.
    Ik vond die grap van Albert west wel leuk. Gordon was naar Sidney geweest en Albert zei: “Komt daar ook je nieuwe kapsel vandaan? Zitnie!”
    Gordon moest ff nadenken maar kon er wel hartelijk om lachen :D
    zeker een nieuw seizoen waardig, misschien met vrouwen?
    maar Edsilia is echt niks:P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>