RTL schrapt Boerenbruiloft voor Let’s Get Married

Het eerder aangekondigde De Boerenbruiloft komt toch niet op tv bij RTL 4. Nu de zender vanaf eind november Let’s Get Married op de zaterdagavond komt, is het even genoeg met trouwshows.

Kort nadat De Boerenbruiloft werd aangekondigd, ontstond er tumult vanuit de KRO. Die vond dat het Talpa-programma te veel op Boer Zoekt Vrouw zou lijken en dreigde al met stappen. De verschillen werden al snel aangetoond, maar met het schrappen van De Boerenbruiloft lijkt ook dat gekibbel definitief van de baan.

Let’s Get Married is mede bedacht door Winston Gerschtanowitz. Twee stellen die op het punt staan te trouwen, krijgen de kans om op ludieke wijze elkaar het ja-woord te geven. In een spannende studioshow spelen zij diverse spellen waaruit blijkt hoe goed zij eigenlijk bij elkaar passen.

Winston: “In deze nieuwe spelshow is de kijker ook getuige van het spectaculaire huwelijksaanzoek wat voorafging bij de stellen. Op verzoek van degene die het aanzoek doet, hebben we dit met hem of haar zo bijzonder mogelijk maakt. Doordat ik nu ook anderen de kans kan geven om te ervaren hoe uniek het voor mij was om Renate te vragen op Time Square, maakt het programma voor mij juist heel eigen en vertrouwd. Dit was dan ook voor mij een belangrijk uitgangspunt bij het bedenken van dit programma.”

Zie ook:
- Winston Gerschtanowitz met trouwshow op zaterdagavond
- Nu al trammelant rondom RTL’s De Boerenbruiloft
KRO heeft Boer Zoekt Vrouw, RTL De Boerenbruiloft

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL schrapt Boerenbruiloft voor Let’s Get Married

  1. Nick

    LoveLetters2? Winston als presentator vind ik wel erg leuk

      /   Reply  / 
  2. [email protected]

    Oh! Wat een goed idee… en zo vernieuwend! NOT!

      /   Reply  / 
  3. suzanne

    Slaap verwekkend!
    een oud proramma ,niets geen spanning ,
    En totaal geen leuke trouwerij ,afgejakkerd en winston doe de volgende keer een stropdas om dat hoort er bij ,
    Ik zelf zal het niet zien want ik kijk niet meer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>