RTL en Winston Gerschtanowitz nog drie jaar door

Winston Gerschtanowitz is ook de komende drie jaar bij RTL te zien. De presentator heeft vandaag een contractverlenging voor een periode van drie jaar getekend. In het persbericht wordt hij geduid als presentator van RTL Boulevard, Kanjers van Goud en The Voice of Holland. Winston: “Nadat ik vroeger de droom had om bij RTL te werken, vind ik het nu geweldig om onze samenwerking voor drie jaar voort te zetten.”

Zenderbaas Erland Galjaard zegt: “Winston presenteert alweer drie jaar ‘RTL Boulevard’ en doet dat bijzonder goed. Samen met Albert is hij het gezicht van het programma geworden. Hij is een buitengewoon ervaren en getalenteerde presentator/programmamaker die nog heel veel toe kan gaan voegen aan RTL 4. Daarom zijn we blij dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.”

Eerder liet Galjaard zich ontvallen dat het tijd wordt Winston een nieuwe grote show toe te bedelen. Daarover wordt nu niets gemeld. Maar mogelijk wel op de najaarspresentatie die deze zomer volgt.

Zie ook:
- Winston Gerschtanowitz werkt meeste uren voor Talpa
- Albert Verlinde: Ook in Maastricht blijf ik Boulevard doen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL en Winston Gerschtanowitz nog drie jaar door

  1. rtd

    Mooi zo! Winston is erg fijn om naar te kijken en te luisteren.

      /   Reply  / 
    1. willeke

      Niets aan toe te voegen! Leuke man :)

        /   Reply  / 
  2. Martijn

    Super leuk voor Winston. Is de afgelopen jaren enorm gegroeid als presentator. Dat terwijl er 3 jaar geleden veelal werd geschreven dat hij er helemaal niks van zou kunnen. Ook Erland leek toen nog niet helemaal overtuigd.Lijkt er op dat ook Winston hierbij kiest voor rtl, of John de Mol sbs nou aankoopt of niet.

      /   Reply  / 
  3. Kobini

    Winston doet Boulevard het beste van alle presentatoren tot nu toe. Albert mag wel weg… heb liever Bridget. Vind Albert ook niet meer het gezicht van Boulevard.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>