Miep Miep! wordt vervolgd

‘Ik ben Eva, ik ben zeven jaar en ik doe Roadrunner na: Miep Miep!’ Grote kans dat dergelijke uitspraken volgend jaar weer op de buis te zien zijn, want verschillende partijen willen Wordt Vervolgd nieuw leven inblazen.

Het stripprogramma werd in de jaren tachtig door Han Peekel gepresenteerd bij de Avro en groeide uit tot een begrip, al was het maar om het strikje dat Peekel altijd droeg. Mocht het programma terugkeren, dan wordt Peekel bijgestaan door een tweede, getekende presentator. Dat biedt volgens Peekel mogelijkheden om het programma in verschillende talen te maken. Wordt Vervolgd is op zijn vroegst te zien in 2006.

Leuk, een nostalgisch programma terug op tv. Ik kijk er naar uit!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miep Miep! wordt vervolgd

  1. klaas lommerse

    allejezus snel weer de buis opknallen,,, mooi vermaak

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>