Bassie maakt comeback zonder Adriaan

De herhalingen van Bassie & Adriaan op Nickelodeon zijn zo’n succes, dat de zender meer en meer actuele televisie wil van de clown en de acrobaat. Dat gaat deels lukken. Bassie maakt op 15 november een comeback, terwijl Adriaan nog herstelt van speekselklierkanker.

Bassie vormt nu een team met een leger aan zwarte pieten, want hij speelt mee in de nieuwe kinderserie De Reis Van Zwarte Piet. Nickelodeon zendt elk jaar een serie uit als opmars naar Sinterklaas toe.

Bassie zonder Adriaan, zal dat gaan werken?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bassie maakt comeback zonder Adriaan

  1. pleuni

    ik denk dat het wel lukt.. maar het is wel minder leuk!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>