Het (on)draaglijke wachten op sint met Jetix

Sinterklaas moet ons land nog binnenkomen, maar al twee maanden lang worden kinderen gekgemaakt met het sinterklaasfeest. Begin september vielen de catalogi van speelgoedwinkels op de mat, vanaf vandaag is de sint dan ook op televisie. Met de Club Van Sinterklaas zegt Jetix het lange wachten voor kinderen wat draaglijker te willen maken. Yeah right.

Alsof kinderen nu zich gedeisd zullen houden, geen verlanglijstjes opstellen en niet de speelgoedwinkel platlopen om dat lijstje samen te stellen. Hoe dan ook; er is wel markt voor een dergelijk programma. Club Van Sinterklaas was vorig jaar met 1,2 miljoen kijkers het populairste programma van Jetix.

De verhaallijn is natuurlijk voorspelbaar: de sint is onderweg met de stoomboot en stuit op een obstakel, waardoor het hele sinterklaasfeest onder druk komt te staan. Natuurlijk redt hij het om net op tijd het land binnen te varen, met behulp van Muziekpiet, Testpiet, Profpiet en Coole Piet.

De aftrap van de Club Van Sinterklaas is al héél vroeg, om 7.45 uur. Maar om 17.20 uur is er een herhaling.

Zie ginds komt de stoomboot

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Het (on)draaglijke wachten op sint met Jetix

 1. dorien

  ik vind t niet erg reeel om ervan uit te gaan dat de serie op tv te zien is om de kinderen rustig te houden. het juist een manier om de kinderen op een leuke manier ebzig te houden met het verhaal van sinterklaas. daarbij komt nog dat de verhalen elk jaar anders zijn en dat is voor de kinderen erg leuk. toen ik nog zo klein was dat ik in sinterklaas geloofde had ik niet zulke mooie verhalen om naar te luisteren!

    /   Reply  / 
 2. francien

  ik denk dat elise met jim heeft samen gezongen

    /   Reply  / 
 3. nina

  volgens mij is het jim die samen met elze een duet heeft gezongen .

    /   Reply  / 
 4. JULIA

  Ik denk dat Jim met Elise heeft gezongen.

    /   Reply  / 
 5. Renée van Beugen

  topje van m’n zus is opgenomen op het strand

    /   Reply  / 
 6. David Janssens

  Het topje van mijn zus is opgenomen op het strand.

    /   Reply  / 
 7. thecla

  ik wil eeen mijn sene

    /   Reply  / 
 8. Mamamarijke

  Mijn kinderen genieten met volle teugen van de club van sinterklaas. En ik geniet daar weer van. Al sie commercie erom heen lap ik aan mijn laars. Ik laat me gewoon niet gek maken. Het is toch geweldig dat ons hele land zo meeleeft? Het is iets oer-hollands waar we met recht apetrots op mogen zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>